Jump to content

aneglepd

Uživatel
  • Příspěvků

    14
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Promiňte ale.. vy jste slepý? Zkouším to na localhostu. Mám tam filterscript carmenu. A proč mám zapsat sscanf na hosting? Vždyť to je pouze include ne?
  2. traytos : Twl, co si vy tady o mě myslíte že jsem nějakej z 17 století? Samozřejmě že mám vše zapsaný tak, jak mám mít. Om3n: Pokud by to carmenu blokovalo, no nevím, každopádně zkoušel jsem to pouze tak, že jsem na serveru měl ještě carmenu. Ale nemyslím si, že by to blokovalo carmenu.
  3. Odepsal bych ti, kdyby to fungovalo, ani to tvoje nefunguje a píše to samý.
  4. No ne, toto je jak ze špatného sna.. pořád to samý... omg.. Aktuální script: #include <a_samp> #include <sscanf2> #define FILTERSCRIPT #if defined FILTERSCRIPT public OnFilterScriptInit() { print("\n--------------------------------------"); print(" Blank Filterscript by your name here"); print("--------------------------------------\n"); return 1; } public OnFilterScriptExit() { return 1; } public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if (strcmp("/ann", cmdtext, true, 10) == 0) if(!IsPlayerAdmin(playerid)) { new text[64], time, style; if (sscanf(cmdtext, "iis[64]", style, time, text)) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Usage: /announce <style[0-6]> <time in ms> <text>"); if(style == 2) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Bug with style 2 don't use it!"); if (style < 0 || style > 6) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF,"Invalid style!"); if (time > 20*1000) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "No longer than 20 seconds!"); GameTextForAll(text, time, style); return 1; } return 0; } #endif
  5. Prosím hezky, nemohl bys mi pomoct to předělat? Já bych to zasa spatral, a zase by jsme tu řešili zbytečné errory. :S
  6. Áno, toto jsem už taky smazal dříve, na SA:MP foru mi to kluci poradili, pořád nefunguje, kód je nyní takový. #include <a_samp> #include <zcmd> #include <sscanf2> #define FILTERSCRIPT #if defined FILTERSCRIPT public OnFilterScriptInit() { print("\n--------------------------------------"); print(" Blank Filterscript by your name here"); print("--------------------------------------\n"); return 1; } public OnFilterScriptExit() { return 1; } #endif CMD:announce(playerid, params[]) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "You are not allowed to use this command!"); new text[64], time, style; if (sscanf(params, "iis[64]", style, time, text)) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Usage: /announce <style[0-6]> <time in ms> <text>"); if (!strlen(text) > 64) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Message too long please shorten it!"); if(style == 2) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Bug with style 2 don't use it!"); if (style < 0 || style > 6) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF,"Invalid style!"); if (time > 20*1000) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "No longer than 20 seconds!"); GameTextForAll(text, time, style); return 1; }
  7. To si myslíš že já jsem bl*ý nebo co? Ten příkaz, prostě neexistuje, to mi píše.
  8. C:\Users\Pine\Desktop\ann.pwn(46) : warning 213: tag mismatch Řádek : if (!strlen(text) > 64) return
  9. Díky, tomu druhému jsem moc neporozuměl, kam to mám jako umístit?
  10. #include <a_samp> #include <zcmd> #include <sscanf2> #if defined FILTERSCRIPT public OnFilterScriptInit() { print("\n--------------------------------------"); print(" Blank Filterscript by your name here"); print("--------------------------------------\n"); return 1; } public OnFilterScriptExit() { return 1; } #endif public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if (strcmp("/levent", cmdtext, true, 10) == 0) { SetPlayerHealth(playerid, 1000); SetPlayerArmour(playerid, 100.0); return 1; } if (strcmp("/kopecsmrti", cmdtext, true, 10) == 0) { new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); SetVehicleHealth(vehicleid, 1000000); return 1; } return 0; } CMD:announce(playerid, params[]) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "You are not allowed to use this command!"); new text[64], time, style; if (sscanf(params, "iis[64]", style, time, text)) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Použitie: /announce <štýl[0-6]> <čas v milisekundách> <text>"); if (strlen(text) > 64) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Správa je veľmi dlhá! Prosím skráť ju!"); if(style == 2) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Štýl 2 je bugnutý, prosím nepoužívaj ho!"); if (style < 0 || style > 6) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF,"Zlý štýl!"); if (time > 20*1000) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "Nemôže byť dlhšia ako 20 sekúnd."); GameTextForAll(text, time, style); return 1; } Abych neporušil žádná autorská práva nebo co, tak to (announce patří vyvojáři DeTiX je to pouze přeloženo)
  11. Pěkný den, udělal jsem si takový vlastní FS, který jsem si následně dal na server, ale když zadám příkaz /announce, který je teda příkaz mého FS, tak mi na serveru vypíše, že žádný takový příkaz neexistuje, přitom v serverlogu je FS řádně načten. Prosím o pomoc.
  12. Hezký den přeji, jsem začátečník co se týče programování v pawnu. Pawno mě zaujalo protože mohu vyvíjet skripty pro servery, a to se mi zalíbilo. Rád bych se stal profesionálním pawnerem a vím, že to bude potřebovat hodně času a tréningu. Začal jsem pawnit vlastní mód a zajímalo by mě, jak bych si mohl udělat příkaz kterým budu moci napsat všem lidem nějakou zprávu. Prohledával jsem anglická fora ale nic přesně takovýho, co hledam já jsem nenašel. Potřebuji udělat příkaz /lv Ale na začátku bych potřeboval vědet, jak udělat to, aby pokud hráč napíše příkaz /lv server napsal VŠEM hráčům do chatu, že daný hráč, který napsal příkaz /lv se odwarpoval do Las Venturas. Už jsem se naučil to samý dělat s příkazem "SendClientMessage" ale tento příkaz odešle danou zprávu pouze hráči, který daný příkaz odeslal. A taky by mě zajímalo, jak udělat to, aby server zjistil jaký hráč příkaz napsal. Byl bych moc rád, kdyby jste mi to vysvětlili, a poprosil bych vás, aby jste mi sem nedávaly celý kódy, já bych se to rád naučil postupně. Budu vám moc vděčnej za vaše rady.
×
×
  • Create New...