Jump to content

Bossludvik94

Uživatel
  • Příspěvků

    10
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Tak ani tohle nefunguje správně. Pořád to stejné.
  2. Takhle to mám. Když jsem v jakémkoliv jiném vozidle, vypíše to, že nemám záchranářský vrtulník. To je OK. Problém je v tom, že to vypíše i když v tom vrtulníku jsem.
  3. Zdravím. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak udělám podmínku, že hráč může dělat určitou věc jen v jednom typu auta? Ať to udělám jak to udělám, tak buď to nejde vůbec, nebo to jde v jakémkoliv autě. Děkuji mockrát
  4. Už není třeba. Podařilo se mi to vyřešit. Když jsem to celé ještě jednou procházel, tak jsem zjistil, že mi chyběla '}' u uzavření if(dialogid == 8). I tak díky
  5. Moc dobře jsem tě nepochopil. Ale zkusil jsem dát ten return 1; do ukončení podmínky if(dialogid == 9) a pořád je to stejné.
  6. Vyzkoušel jsem a problém přetrvává. Pořád to stejné.
  7. Zdravím. Potřeboval bych poradit ohledně dialogu, který se aktivuje příkazem /help. Když zadám /help, zobrazí se mi možnosti, klasika. Vyberu si třeba warpy. Tady už nastává problém,když se mi má zobrazit jiný dialog. Prostě se mi nezobrazí. OnPlayerCommandText OnDialogResponse Pokud tam je nějaká základní chyba, tak se omlouvám. Ještě se pořád učím. Díky za odpověď.
  8. Zdravím lidi. Mám takový problém, se kterým bych potřeboval poradit. Jedná se o to, že když hráč napíše jakýkoliv příkaz, kde je nějaká podmínka, vypíše to v chatu ,,unkown command". Jinak příkaz dělá to, co má. Jde mi o to, aby se nezobrazovalo pořád to ,,unkown command". Třeba u příkazu /tuning. Pokud příkaz napíše hráč, který není u dílny, napíše mu to normálně zprávu bez ,,unkown command". Pokud ale u dílny je, tak už to píše. Děkuji předem za odpovědi.
×
×
  • Create New...