Jump to content

THEZEKCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    40
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Kontaktní údaje

  • Web
    http://thezekcz.jecool.net
  1. Wedos by určitě stačil, ale existuje mnoho dobrých hostingů. Doporučuji: Endora.cz Stable.cz Forpsi.com
  2. Vim, ale .tk je známá falešnými hostingy a různými podvody, no a kdykoli ti jí může registrátor zrušit nebo zasrat reklamama. Jdu off, dořešíme to jindy.
  3. No a řekni co si mám teda z toho všeho vybrat... Všechno je praktictky akorát kritika, která člověka úplně rozjebe. A bohužel takový lidé tu jsou, což jsem si nemyslel.
  4. Já tady nepláču, jen jsem chtěl vědět názory někoho jinýho. Ale asi se to tady na pawnu nikomu nelíbí. No nic tohle bych radši uzavřel, protože je to jen rýpání a rýpání...
  5. Jo tak velká návštěvnost, vono mi tam za měsíc přejde 50 lidí, no to je fakt hodně, s tím bych se mohl rovnat třeba Googlu xD Nevím kde má endora servery a je mi to v celku jedno, to je jejich problém.
  6. Fakt nemá cenu zakladát tady témata, protože jsem očekával odpovědi typu např.: "Chtělo by to vylepšit vzhled, jinak ok" nebo "Nelíbí se mi řazení, chtělo by to přehlednější"... A ne toto: "Máš free hostng, tak si mohl hostovat minecraft servery" Fakt stupidní otázky, nemá to cenu řešit...
  7. Ale špatně si to pochopil. Když jsem to ROZJEL tak jak jsem mohl vědět že to bude mít návštěvnost, no i parkrát to vypadalo že s tím seknu, protože kvůli 20 návštěvám/měsíc to nemělo cenu, no ale teď se to začalo zvyšovat. A NENÍ to NEJVĚTŠÍ MC web ale JE TO NEJVĚTŠÍ ČESKÝ WEB o BUKKITU. Tak mi ještě zkritizujte webhosting že mám free, no tak mám, hlavně že to jede ne?
  8. Kupovali no, ale myslíš že se ti na začátku vyplatí koupit doménu, když ani NEVÍŠ jestli se to kapku uchytí, rozhodně NEMÁ cenu platit doménu a webhosting, pro něco, co bude mít např jen 5 návštěv za měsíc. Ale tak prostě probíhá hodnocení, tak to pochop, jak tak vidím že budu muset návrhnout tedy co nejblížší znovu testování hostingů, abych vás tady uspokojil jiným hodnocením. A chtěl bych vidět třeba tebe jak budeš shánět hostingy, psát články a ze svýho platit pronájem server, posílat žádosti o měsíční sponzoringy, posílat členům redakce zprávy ať se dostaví na testování. No není to prdel.
  9. Uveď mi opět příklad. Snižování bodů se bere nad 3 pády/den. Většina těch horších měla tak 3 pády za den ale pouze např. jednou týdně.
  10. Plánujeme testovat o více slotech/RAM, ale toto není levná záležitost a tak se musí postupně. A jak jsem již psal téměř všechny hostingy obstály docela dobře, krom některých výjmek (např. CrazyHost) V dalším updatu webu některé hostingy budou přetestovány (až dosáhneme dostatku financí). A tedy přidáme i "lagovitost" atp. věci. Prostě s něčím novým se těžko uchycuje.
  11. To všechno vychází z měsíčního testování. Ale např. s Fakahedou a crewem jsme byly poměrně spokojeni. A taky nemusíš brát ohled na konečné hodnocení, prostě někdo má rád přehlednost, někdo zase dobré ovládání. Hodně pluginů jsme zkoušeli, máme balíček 60ti pluginů (od těch nejpoužívanějších až po ty téměř neznáme). No když nás je v redakci 4, a mělí jsme 5ti slot server, tak to bylo poměrně na max využité.
  12. Díky za názor, na vzhledu se pokusíme zapracovat. Každopádně hodně českých hostingů obstálo poměrně dobře. (Krom výjmek např. CrazyHost) Recenze na pluginy neděláme. Ale tento plugin vypadá velmi dobře.
×
×
  • Create New...