Jump to content

N8t8nCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    9
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. A kdyžbych sem dal kod na registračku poradí někdo co oddělat aby to tam nebylo ? QWER : Koukám že toto je forum jen od ponižování, JDM, Expertik jsou normální lidi nepotřebují někoho ponižovat, kdybych měl profilovku nějakýho dospěláka ihned se chováš jinak QWERE co? Hlavně že toto forum je od razení a publikování svých vátvorů, a ne aby mi tady nějaký Machýrek na pawno (neříkám že to neumíš) jménem Qwer říkal že nic nevím, proč mi neporadíš, když vidíš že to neumím?
  2. Ja se ptám jak to odstraním, ne jak se na to vykašlat :-)
  3. A jak si to smažu z toho? chci svoje heslo. Nechci nikde uveřejnovat své jméno, jistě to ani hrči chtít nebudou
  4. Dobrý den, Stáhnul jsem si mod United Gaming RP -> http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=430334 Nainstaloval, vše ok ! Ale když jsem spustil hru tak mi to ukázalo normální čegistračku stím, že mam zadat heslo.. Poté co jsem heslo zadal tak to napsalo něco ve smyslu : Your name must be in the Firstname_Lastname - Please re-log with a name such as John_Smith Nemáte nějaký zkušenosti? páč ja se nechci jmenovat John_Smith nebo co mi to tam mele... :-/
  5. Ahoj, Když si udělám Dialog List, tak jak zajistím aby, když kliknu třeba na 1. řádek tak aby se mi udělal nějaký příkaz ??
  6. N8t8nCZ

    pomoc Začínám u HTML

    Dobrý den, kvůli tomu že jsem nový u HTML tak se chci zeotat, jak udělat web do HTML, protože když nainstaluju PHP-Fusion a chci tam nahrát index.html tak to nejde, správně by tam mělo být index.php ale jak udělat aby ten web byl přes HTML a ne přes PHP ?
  7. N8t8nCZ

    pomoc [HELP] Pár Erroru

    Děkuji , a další errory : C:\Users\Radek\Desktop\MyLife.pwn(1612) : warning 203: symbol is never used: "params" C:\Users\Radek\Desktop\MyLife.pwn(1641) : warning 203: symbol is never used: "fquery" C:\Users\Radek\Desktop\MyLife.pwn(1641) : warning 203: symbol is never used: "queryresult" Ja nevim co tim mysli ze to nebylo nikde pouzito??? Nebude to chybět ? A Další, jak to propojím s Databází??? Ja to nějak nechápu... Zvládnu cokoliv ale tuto ne... Jinak díky díky moc za tamto A jak přidam domy? je na to nějaký příkaz nebo jak to přidám ?
  8. N8t8nCZ

    pomoc [HELP] Pár Erroru

    Mam House systém od Quera -> (Ale mam ho v Modu) Zde jsou Errory : C:\Users\Radek\Desktop\MyLife.pwn(148) : error 017: undefined symbol "databasename" C:\Users\Radek\Desktop\MyLife.pwn(1640) : warning 203: symbol is never used: "fquery" C:\Users\Radek\Desktop\MyLife.pwn(1640) : warning 203: symbol is never used: "queryresult" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase Zde jsou ty radky kde je chyba, nebo varování : error 017: undefined symbol "databasename" - database = db_open(databasename); warning 203 (2x) - (Prazdny radek) Takže, jak definuji prosim "databasename" ?
×
×
  • Create New...