Jump to content

FunFest

Uživatel
  • Příspěvků

    6
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Nechápu, co pořád řešíš? Kde je psané, že nezačaly přípravy? Místo máme domluvené, papíry také a nápň festivalu právě řešíme. Jediné co ještě chybí je web! Milý Steele, pokud se Ti to nelíbí, vzdal se od tohoto tématu!
  2. Pokud vím, nikde nebylo psáno, aby jste akci prezentovali! Proč tu pořád řešíte, že nejsou finance nebo, že akce neexistuje? To opravdu chcete jen každého shodit pomocí obrazovek?
  3. Nejde nám o žádných 100,- Kč. Jde pouze o to, poskytnout lidem zábavu! Pokud se Vám to nelíbi, nekomentujte!
  4. Ano, máš pravdu. Na pořádání je třeba mít IČO a vyřízené papíry. Na všem usilovně pracujeme. Vše bude uvedeno na webu!
  5. Na webu se usilovně pracuje! Rozhodně nechceme jen stáhnout nějaké FREE-Theme, ale chceme zaujmout i z hlediska webu. Hned, jak bude hotový - postneme ho sem.
  6. Vítejte u představení akce FunFest 2014! Přinášíme zábavu pro děti i dospělé. Informace : FunFest je netradiční herní festival. Zaměřuje se na všechny věkové kategorie a snaží se poskytnout maximální zábavu. Můžete se těšit na počítačové soutěže o skvělé ceny (na výkoných herních sestavách), originální a vtipné přednášky a spousta dalších překvapení! Občerstevní zdarma zajištěno! Kdy : 23.8. 2014 (sobota) Kde : Praha (místo upřesníme na připravovaném webu) Cena : Vstup je za symbolické vstupné .. 100,- Kč/den Pokud by někdo měl chuť jakkoliv pomoci a trošku se zviditelnit, nebojte se ozvat buď do soukromých zpráv nebo na e-mail .. [email protected]
×
×
  • Create New...