Jump to content

SwagManCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    52
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Cs, chci vyhledat jestli Hráčovo jméno neoobsahuje řádek ze souboru cenzura, mám to nějak takto new cenzura[100]; new File:scenzura = fopen("cenzura.sav",io_read); if(scenzura) { while(fread(scenzura, cenzura)) { SendClientMessage(playerid,zluta,cenzura); new jmeno[25]; format(jmeno,sizeof(jmeno),"%s",Jmeno(playerid)); if(strfind(jmeno,cenzura,true) != -1) { SendClientMessage(playerid,tmcervena,"Tvoje jmeno je sproste"); } SendClientMessage(playerid,tmcervena,jmeno); } fclose(scenzura); Napíše mě to řádek ze souboru a hráčovo jméno, i když je to stejný tak to nenapíše Tvoje jmeno je sproste, napdalo mě jestli to není tím že na tom řádku v souboru jsou nějaké skryté znaky (něco jako \n nebo tak). Ten soubor je .sav a upravuju ho ve wordu.
  2. do pole důvod chci prostě vložit text REKLAMA
  3. Jmeno(playerid), playerip(playerid), a důvod na to proměnnou nemám tam mám prostě v tom format 'REKLAMA'
  4. Nefunguje to, ty to máš někde použitý ??
  5. Cs potřeboval bych poradit jak vložit do SQLITE nějaký text uložený ve stringu když dám db_query(database,"INSERT INTO Banlist (Nick,IP,Duvod) VALUES ('str1','str2','str3')"); tak v té databázi je napsaný str1 str2 str3 ale ne ten text, který ty stringy obsahovaly. Když dám (str1,str2,str3) bez těch úvozovek tak to do databáze neuloží nic. Data typy jsou všechno VARCHAR (25).
  6. C, mám bug pm, když je zpráva delší než 49 znaků (nebo nějak tak) tak to odešle ID 0 kratší zprávy to odesílá v pohodě, nevíte někdo jak to opravit ?? dcmd_pm(playerid,params[]) { new id = strval(params); new par = chrfind(' ',params) + 1; new odeslana[256]; new prijata[256]; if(!strlen(params) || !strlen(params[par])) return SendClientMessage(playerid,bila,"[ ! ] Použití: /pm [ID] [ZPRÁVA] [ ! ]"); else if(!IsPlayerConnected(id)) return SendClientMessage(playerid,bila,"[ ! ] Hráč s tímto ID není připojen [ ! ]"); else if(id == playerid) return SendClientMessage(playerid, bila,"[ ! ] Sám sobě nemůžeš poslat zprávu [ ! ]"); else if(strlen(params) > 256) return SendClientMessage(playerid, bila, "[ ! ] Tvoje zpráva je moc dlouhá [ ! ]"); else { format(odeslana,sizeof(odeslana),"PM pro %s [%d]: %s", Jmeno(id), id, params[par]); format(prijata,sizeof(prijata),"PM od %s [%d]: %s", Jmeno(playerid), playerid, params[par]); } PlayerPlaySound(id, 1085, 0.0, 0.0, 0.0); SendClientMessage(playerid , zluta, odeslana); SendClientMessage(id , zluta, prijata); return 1; }
  7. nebylo by jednodušší toto: public OnPlayerText(playerid, text[]) { if(0 <= strfind(text, "www.", true, 0)) { SendClientMessage(playerid, 0xE10000AA, "Reklama je zakázaná!"); return 0; } return 1; }
  8. Cs, mám soubor, ve kterém jsou vypsané IP zabanovaných hráčů a potřebuju je přečíst řádek po řádku a porovnat s IP aktuálního hráče. Nevíte někdo jak na to ?
  9. new a; format(a,5,"%d",); cs nevíte někdo jak zjistit jestli "%d" je číslo od 1 do 1000 ??
×
×
  • Create New...