Jump to content

atlantiscze

Uživatel
  • Příspěvků

    9
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by atlantiscze

  1. Zdravím,

    Sháním programátora na vývoj aplikace pro Android. Jedná se o středně velký projekt který zahrnuje webovou službu (tu si vyvíjím sám) a právě Android aplikaci která se k této webové službě připojuje a komunikuje s ní.

    Projekt už nějakou dobu běží a provozuschopnou verzi aplikace máme ale jsou s ní opakovaně různé problémy:

    • Aplikace vychází ze staré varianty kterou vyvíjel kolega pro jednoho zákazníka a obsahuje hromadu nepoužívaného kódu případně kódu který není řádně okomentovaný/plně funkční (dále jen "prasokód")
    • Komunikace s webserverem využívá nějakou prapodivnou knihovnu kSoap která zdá se nezná pojmy typu Optional/Null. Pokud tedy na serveru přidám novou proměnnou do rozhraní tak i když je optional celá knihovna sletí místo toho aby ji nějak odignorovala. To znamená že pro update nestačí aktualizovat server a rozeslat všem build aplikace ať si ho v následujících dnech nainstalují, je třeba server vypnout, všem aplikaci aktualizovat a zase zapnout. Logisticky se nám to hodně komplikuje už jenom proto že držíme 24/7 provoz a technik (já) nemůže být ve všech 3 městech najednou aby všem aplikaci aktualizoval.
    • Vývoj nových funkcí je podstatně ztížen jelikož jediný kdo momentálně může do té aplikace zasáhnout jsem já, a to v dané technologii skoro neumím - tedy mi to trvá dlouho a kvalita kódu taky nemusí být zcela uspokojivá.
    • Funkci monitorování polohy na pozadí se mi sice nějak podařilo rozchodit ale za cenu toho že aplikace je chvílemi nestabilní a seká se - obvzlášť když se často přepíná do jiných aplikací a zpět.

    Detailní zaškolení do problematiky rád poskytnu případnému zájemci ale v bodech co aplikace dělá:

    • Komunikuje se serverovým SOAP XML rozhraním.
    • Umožní přihlášení uživatele pomocí SSO voláním metod na serveru.
    • Po přihlášení:
      • Periodicky odesílá GPS polohu uživatele, rychlost a ID vozidla - a to i když je aplikace na pozadí.
        • GDPR/pravidla play store neřešíme. Uživatelé jsou zaměstnanci a aplikaci používají v zaměstnání. Aplikace na play store vůbec není distribuuje se jako APK přímo uživatelům.
      • Periodicky kontroluje zakázky přiřazené uživateli a v případě změny zobrazí upozornění.
      • Odesílá příkazy uživatele na server (několik metod, jsou relativně jednoduché).
      • Umožňuje jednoduchý chat který komunikuje s webovým rozhraním (doslova jen odeslání zprávy a zobrazení nových zpráv - žádné roomky a podobně, je to chat dispečer/řidič)

    Požadována je kompatibilita s Android 8 a vyšším.

    Vzhledem ke stavu aplikace nevylučuji ani variantu přepsání aplikace od základu, nejspíš by to bylo i rychlejší a pohodlnější - nechám si ale poradit. Mohu nabídnout dlouhodobou spolupráci (mám ještě několik nápadů na rozšíření které stojí na času). Projekt už takhle dotuji ze svého a nejvíc kolik mohu nabídnout je momentálně tak 25 tisíc které jsem schopen do toho dát za přepsání aplikace do plně funkčního stavu a nějaké drobné změny. Na případném dalším vývoji by jsme se případně finančně dohodli podle konkrétních změn které by se dělaly.

    Kontakt prosím na emailu admin (at) stepanekjakub.cz nebo tady, díky.

  2. @daniele_pvk:

     

    Jen tak dál, alespoň se děti naučí základy sítí a obcházení bloklých portů : ))

     

    Nicméně k věci, většinou když máš veřejnou IP je to IP toho routeru. Mělo by fungovat když z vnějšku přistoupíš normálně přes prohlížeč na svou IP adresu otevře se ti přihlášení do administrace. Pochybuji že to má něco jako vzdálenou plochu, tyhle routery mají tak maximálně nějaký Telnet nebo něco takového, ale tam se to stejně ovládá spíše příkazy a je to pro pokročilejší uživatele. Být tebou dám šanci tomu webovému rozhraní, pro normálního uživatele to prostě stačí.

  3. Zdravím.

     

    1) Přeinstalace OS

    Máš defakto dvě možnosti. První, kterou doporučuji, je čistá* reinstalace systému. Ihned po reinstalaci si nainstaluj antivirus (Mám docela dobrou zkušenost s Avastem, pokud chceš něco zadarmo) a ideálně ho nevypínej. Pokud používáš Firefox nebo Chrome tak si do něj stáhni Adblock Plus to blokuje reklamy a trochu to pomáhá i proti deme... "problémům mezi židlí a počítačem" které zaviní že se do PC stáhne nežádaný software.

     

    * - Zformátuješ ideálně všechny disky co v počítači jsou. Každopádně musíš zformátovat ten na kterém je OS.

     

    2) Vyčištění

    Druhá metoda je to zkusit vyčistit. Doporučuji nejprve nainstalovat kvalitní antivirus (opět doporučím Avast, většinu takových problémů mi odhalil) a dát kompletní test (ideálně test před spuštěním systému. Trvá to pekelně dlouho ale je to důkladné a většinu havěti to odstraní). Dále si stáhni tohle:

    https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx a projeď s tím počítač. To by mělo najít ostatní zbývající hrozby. Dále použij kombinaci Winkey(ten s logem Windows) + R a zadej "msconfig". V tabulce Po Spuštění vypni vše co urgentně nepotřebuješ (Antivirový SW např.)

    Na závěr odinstaluj všechny prohlížeče a nainstaluj znova, ideálně nějaký slušný do kterého se dají dát věci typu Adblock Plus (Firefox, Chrome např.). A nezapomeň, antivirový SW nevypínat když nevíš s jakým programem máš co dočinění!

     

    Pokud ti to píše věci typu "Váš PC je zavirovaný, okamžitě stáhněte software pro odstranění, bla bla bla" tak tomu nevěř. Věř jedině tomu co ti řekne KVALITNÍ antivirový software, ne nějaké vyskakovací okno na pochybné webové stránce.

  4. Pro Windows 7 (Pozor - musíš být jednou přihlášený na jeho účtu. Nebo musíš být správce):

     

    1. Najeď tam kde je složka se hrou. (Např. C:/Games/)

    2. Rightclickem otevři vlastnosti složky se hrou (např. C:/Games/World of Warplanes). Jdi do tabulky "Zabezpečení" a klikni na tlačítko "Upravit".

    3. Koukni do horního seznamu. Je tam tvé už. jméno? Pokud ano přeskoč bod 4.

    4. Klikni na tlačítko Přidat. Do "Zadejte názvy objektů" napiš své uživatelské jméno. Potvrď. Teď by jsi ho měl mít v tom seznamu z bodu 3.

    5. Najeď v seznamu na své uživatelské jméno a dole u podrobností zaškrtní "Úplné Řízení".

    6. Zkus hru. Mělo by to fungovat.

     

    EDIT: Pokud ti v bodu 4. nejde zadat uživatelské jméno přeskoč to a v 5. bodu místo svého uživatelského jména vyber "Users" - pak to půjde otevřít komukoliv.

  5. --

    Odpoveď mám, vraj potrebovali pár sekund na vytvorenie účtu, že som to skúšal hneď po vytvorení, zatiaľ čo na ich strane sa nevytvoril ešte.

    PS.: Mal by si lepšie označiť tie texty SPACE, lebo som vypadol z lode :d.

    Jinak, to se stává. Já taky zkazil X věcí než jsem se hru trochu slušně naučil. Proto je dobré si přečíst ty tipy pro nováčky. Bylo by skvělo kdyby se sešla nějaká větší komunita, gamemody jako Nuclear Emergency vážně stojí za to.

  6.  

    ---

    Prestaň kecať mimo témy..

    ---

    Skúšal som si zaregistrovať účet na BEYOND, ale nefunguje mi to.

    Zadal som meno, heslo, prišiel potvrdzovací mail, klikol som, ale účet mi nefunguje. Píše, že nie je vytvorený.

    Keď opätovne kliknem na registračný link, píše, že platnosť linku vypršala...

    ??

     

    Zdravím,

     

    Doporučuji zkontrolovat zda jsi neudělal překlep při psaní nicku u registrace. Případně je nutno tento problém řešit přímo s podporou BYONDu, netýká se to totiž SS13. Osobně mám s jejich supportem dobrou zkušenost, odpověděli většinou do pár hodin.

  7. 1.) Ani som nedočítal, zastal som na 2D topdown perspektíve.

    2.) Trápna reklama na váš trápny server.

    3.) Zbytočne si dlho písal xD.

    4.) Bez obrázkov na žiadny link ani nejdem klikať.

    Úprava: Radím tým, čo ešte neklikli na ten link youtube videí, nerobte to, lebo dnes už nezaspíte...

     

    Zdravím,

     

    1) Chápu že hra někoho nezaujme vzhledem ke své chabší grafické stránce. Nicméně hratelností to bohatě vyrovnává. Osobně jí považuji za srovnatelnou s drahými hrami za které zaplatíte klidně 1000 Kč. Kdo hru sám nezkusil a neodehrál alespoň hodinu nebo dvě nedokáže objektivně zhodnotit.

     

    2) Náš server jsem zmínil hlavně proto že každý server funguje trochu jinak (vzhledem k faktu že hra je open source a většina slušnějších serverů si kód dle potřeby upravuje a dále vyvíjí). Proto by mohla vzniknout situace kdy informace uvedená v mém příspěvku není platná protože budete na jiném serveru. Nikdo Vás nenutí na náš server chodit, nicméně CZ/SK komunita tam defakto neexistuje.

     

    3) Jak jsem psal na začátku příspěvku pokud chcete jen okrajové informace stačí přečíst dvě části. Nicméně příspěvek počítá i s tím že někdo bude chtít informací trochu více, proto jsem přidal rady pro začátečníky a seznam nejčastějších gamemodů (ono jich tam je ještě víc)

     

    4) Děkuji za názor. Do příspěvku doplním pár screenshotů.

  8. Zdravím. Rád bych Vám představil zajímavou hru, která je bohužel dosti neznámá. Věřím tedy že tento můj příspěvek dokáže této hře trochu zvednout popularitu. Jedná se o hru Space Station 13, což je velice propracovaná simulace vesmírné stanice. Tak trochu. Nevýhodou hry je 2D topdown vzhled, což trochu omezuje možnosti. Výhod je ale obrovské množství. Ostatně, já mám připravený takový univerzální dokument který hru popisuje. Dovolím si ho sem copypastnout. Pokud Vás zajímají jen okrajové informace stačí přečíst "Základní Info" a "Jak si zahrát". Upozorňuji předem že hra je zdarma (nejedná se o browserovku). Následuje můj univerzální popis hry. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat ať již ve hře (nick Atlantiscze) nebo i zde na tomto fóru (pokusím se kontrolovat zprávy co nejčastěji).

     

    ====================

    ZÁKLADNÍ INFO

    SS13 je bezplatná a z drtivé většiny (kromě pár serverů) i open source hra. Důvod proč o ní píšu je defakto neznámá. Celosvětově má komunita max. pár tisíc uživatelů, a to je hra vydaná již cca 8 let (ale stále se vyvíjí protože je open source, každý server si může dělat své úpravy). Zaujal jsem Vás? Tak čtěte dál, stojí to za to.

    Hra se, jak již název napovídá, odehrává na vesmírné stanici, někdy okolo roku 2413. Grafika je relativně jednoduchá, 2D nicméně funkce jednotlivých prvků jsou propracované do detailů. A že tam těch prvků je! Musíte se starat o vše. Od energie po atmosféru, jídlo, etc. Nepříjemnosti typu neznámá nákaza, pár meteorů nebo rovnou zlotřilí agenti syndikátu dokážou hru docela kvalitně oživit. Celá hra se hodně točí okolo roleplayingu, nicméně poslední dobou se na více serverech začíná zavádět "Light Roleplay" model, který většinu těchto roleplay prvků omezuje na dobrovolné "pokyny". Ve hře se v 99% případů mluví anglicky, což může některé hráče odradit. Celosvětová komunita této hry je také velice malá, v řádech stovek až tisíců hráčů. Proto jsem se Vám rozhodl tuto hru v tomto příspevku částečně představit, protože lituji že takto propracovaná hra je téměř neznámá.

    Pokusím se nyní ve dvou odstavcích zhrnout klady a zápory.


    KLADY A ZÁPORY

    Začneme klady. Jak jsem již zmínil hra je extrémně propracovaná. Ať jde o atmosféru (když otevřete dveře do místnosti bez atmosféry přetlak vás dveřmi vyhodí), energii (přestřihnete drát a v půlce stanice vypadne proud) nebo různé detaily (Co se stane když vezmete hasičák a sednete si na kancelářskou židli s kolečky?). Sám neznám všechny možnosti co hra nabízí a to jí hraji již minimálně půl roku a sám pracuji na vývoji kódu pro server. Roleplaying, ať to může někoho ze začátku spíše odrazovat (ostatně mě to taky odrazovalo), ale ono je to docela fajn když si na to zvyknete. Ve hře je několik gamemodů které se (v závislosti na serveru, u nás to tak je) náhodně střídají. Některé servery (např. my) to mají nastavené tak že gamemode neznáte, což hru pěkně obohatí o prvek překvapení "co se asi tak stane". Kladů je mnohem víc, ale vše to popsat prostě nelze to by bylo tak na 10 příspěvků :)

    Nyní k záporům. Ano, grafika není skvělá. Je to top-down pohled 2D, nicméně i tak docela kvalitně zpracovaný (světlo, nevidíte za zdi, etc.) takže se to dá překousnout. Nevýhodou také je nutnost anglického jazyka bez kterého na většině serverů hrát prostě nelze. Další nevýhodou je absence pořádně zpracované nápovědy. Proto je nejlepší když hrajete s někým kdo hru zná a vysvětlí Vám základy. Na většině serverů se najde několik hráčů co nováčkům pomohou pochopit základy. Také lze použít wiki. A poslední nevýhodou (i když zde záleží na pohledu) je že musíte alespoň trochu provozovat roleplaying. O tom ta hra hodně je.

    GAMEMODY

    Nyní ke gamemodům. Těch je několik.

    Extended: Klid, pohoda a terror. Oficiálně tedy ne. Extended je hlavně určený pro "oddech" mezi jednotlivými koly. Pořád tu jsou random eventy co občas dokážou způsobit (dobře, popravdě, dříve nebo později to způsobí vždy) pěknou paseku. Nejdříve epidemie chřipky, potom pár asteroidů zasáhne trup tak šikovně že vypadne proud v celé základně, všichni začnou umírat a končí to zbabělým úprkem před lidožravými rybami z vesmíru (Ne, nejsem pod práškama. To tam vážně je.)

    Traitor: Jak název napovídá, na základně je záškodník (nebo několik záškodníků). Ti mohou mít různé úkoly. Něco zcizit, někomu dát nakládačku nebo někoho rozvnou zabít. Bonusové bodíky pokud to uděláte nějak kreativně. Aby to šlo snáze získáte "uplink" což je PDA nebo headset přes který můžete nakupovat jisté "speciální" věcičky. A na výběr jich je hodně. Jako příklady uvedu Powersink (připojte k drátu, zapněte a sledujte ohňostroj a nadávky AI protože způsobíte kaskádové selhání energie po celé základně), Energy Crossbow (Elektrická kuše co se sama dobíjí), Energy Sword (Chtěli jste si hrát na Jediho/Sitha? Prosím, máte možnost. Odráží část projektilů, skvělé na krájení šunky (nebo nepřátel)). Celkem jich tam je asi 30-40. Délka je opět silně variabilní, v závislosti na zvolené taktice. Může to být rychlovka 30 minut pokud se zvolí destruktivní taktika, nebo klidně 3 hodiny pokud se zvolí stealth. Nemá minimální limit hráčů.

    Changeling: Dosti podobné Traitorovi. Na stanici je několik Changelingů, což jsou měňavé potvory co vypadají jako normální členové posádky. Když někoho zabijete získáte jeho DNA a z té jsou upgrade body. Z těch lepší schopnosti atd. A jako super bonus se můžete proměnit v kohokoliv (pokud máte jeho DNA). Nemáte uplink a máte těžšší cíle, nicméně on ten uplink ani není potřeba. Nejste kapitán? Nevadí. Můžete být. Stačí si počkat až bude sám, nebo se domluvit se svými kumpány. Ale pozor na ně, nic jim nebrání Vás bodnout do zad. Bývá delší(Changelingové většinou volí stealth protože proti naštvané 5 členné skupině ochranky s lasery toho moc nezmůžou), cca 2 hodiny. Nemá minimální limit hráčů.

    Traitorchan: Changeling + Traitor mix. Defakto oba typy antagonistů v jednom kole. Viz tyto dva gamemody.

    AI Malfunction: No tak to je moje oblíbená záležitost. Stanice má totiž AI, což je hráč který vidí vše poblíž kamer, ovládá vše elektronické a pořád myslí na to jak obejít zákony. Bohužel pro něj v základu zákony brání jakémukoliv ublížování tomu lidskému póvlu co se na stanici pohybuje (a všechno zničí). Nicméně něco se pokazilo. A to dost. Nultý zákon a hned to lze obejít. Tudíž je to všichni proti AI. Nikdo neví že AI má nultý zákon než se to nějak dozví. Proto prvek překvapení hraje pro AI. Další výhodou pro AI jsou kyborgové, což jsou roboti pod kontrolou AI (Ano, kyborgové jsou také hráči, kteří od AI přijmají příkazy). AI musí postupně hackovat systémy (A takový hacknutý systém lze snadno poznat. Modro-červeně blikající terminál APC je docela nápadný). Možností jak to hrát je několik. Jako perličku vezmu jednu skvělou vzpomínku kdy jsem za takové AI hrál. Na stanici je holografická místnost kde lze nastavit různá rozložení. Jedno z nich je taková soudní místnost, a pomocí lstí a manipulace jsem tam donutil většinu posádky jít kvůli soudu jednoho člena na kterého jsem nastrčil obvinění. A ten řídící panel má takovou hezkou možnost "Override safety protocols". Nebudeme zacházet do podrobností ale většina posádky byla pěkně "do křupava". A to je jen jedna z tisíců možností. Min. 10 hráčů, může být velmi krátký nebo velmi dlouhý, v závislosti na taktice AI. Většinou kolo trvá tak 30-60 minut, ale viděl jsem i 3 hodinové.

    Wizard: Tak tenhle gamemode je ze všech asi nejvíce "WTF?!". Čaroděj(nice) s ne-zrovna přátelskými úmysly na vesmírné stanici. Co by se tak mohlo pokazit, obvzláště pokud k tomu přimícháte takové věci jako fireball a teleportace. Jinak podobné traitorovi, s rozdílem že wizard bývá jen jeden. O to lepší má vybavení. Většinou docela krátký, cca 45 minut. Min. 15 hráčů

    Nuclear Emergency: Elitní tým syndikátu VS nic netušící stanice. Cíl? Jednoduchý. GET DAT FUKKEN DISK. Dobře, teď česky. Na stanici je taková pěkná disketa zkázy. Autorizační disk jaderné hlavice. Kam tím mířím si asi domyslíte. Sebrat disk, odjistit atomovku, rychle pryč a sledovat ohňostroj. Tenhle gamemode je jen při relativně vysokém počtu hráčů (25 min - 20 stanice + 5 syndikát). Většinou jeden z těch rychlejších, trvajících okolo 30 minut.

     

    JAK SI ZAHRÁT?

    To je vše co sem napíšu ohledně hry. I tak je to strašný wall-of-text, pokud Vás hra zaujala tak nejlepší bude jí rovnou vyzkoušet. Hra běží na platformě BYOND (což je strašný bazmek a nejvetší peklo z hlediska vývoje, ale to teď řešit nebudu) a pro hraní potřebujete BYOND účet. Ten si můžete zdarma vytvořit. Spam od nich nechodí, a překvapivě (na to že to je zadarmo) mají i překvapivě slušný support. Takže první link zde, tam se registrujte:
    https://secure.byond.com/?page=Join

    Můžete jít rovnou k nám na server, pokud máte BYOND klienta tak stačí klik na odkaz:
    byond://31.31.78.46:22222

    Případně pokud nechcete k nám na server máte na výběr zde. Docela slušné servery jsou LLJK (minimální roleplaying, hlavně o akci) případně Hypatia station (opak, docela hodně roleplaying). Každopádně seznam serverů je zde:
    http://www.byond.com/games/Exadv1/SpaceStation13

    TIPY PRO ZAČÁTEČNÍKY

    Nakonec pár tipů. Týkají se hlavně našeho serveru.​

    - Ve hře jsou dva chaty. Plus mínus.
    - Prvním je OOC - Out Of Character. OOC "Hello World!" do příkazovky. OOC chat vidí všichni. Nepište do něj věci týkající se věcí přímo ve hře (např. X mě zabil, etc.)
    - Druhý je Say - Normální chat který vidí jen ti co jsou v dosahu. Say "Hello World!"
    - Poddruhem druhého je rádio. Začináte se headsetem. Ten použijete pomocí znaku ; - Say "; Hello World!"
    - Adminhelp - Tohle napíše zprávu všem moderátorům/administrátorům. Pokud Vás někdo zabije, či máte jiné podezření na grief můžete použít - Adminhelp "Hello World!" - a zkontaktovat autority. Tohle funguje defakto na každém serveru. Případně můžete použít příkaz "Adminwho" nebo "Modwho" a zobrazit aktivní administrátory/moderátory. Pokud jsem online můžete v adminhelpu i připsat na konec (CZ) a já se vám pokusím odpovědět v češtině. Můžete se ptát na nejasnosti ohledně pravidel atd. Link na pravidla vám vyskočí v chatu při připojení k serveru.
    - Hra se defaultně ovládá šipkami. Komu to nevyhovuje lze tabulátorem přepínat mezi režimy kdy WSAD fungují jako šipky a režimem ve kterém (defaultně) píšete do příkazovky.
    - Ze začátku odolejte nutkání hrát za nějakou pozici která vypadá složitě (Engineer, Medic, ...). Volte radši jednodušší pozici (Assistant, Cargo Technician) a hru si nejprve zkuste.
    - U nás platí Light Roleplaying. Tudíž čeká se od Vás že budete svou postavu alespoň krapet prožívat. Nemusíte to hnát do extrémů. Vesměs stačí se v Say vyvarovat používání výrazů typu "lol", smajlíků a podobných záležitostí. Také se snažte poslouchat příkazy nadřízených. Nejlepší je hrát za assistenta protože tam nemusíte řešit kdo je a kdo není Váš nadřízený - jsou jím všichni.
    - Proboha nesahejte na nic v oblasti Engineering, Obvzláště pokud daná věc zahrnuje v názvu výraz "Particle Accelerator", "SMES", "Radiation" atd. Předejte tím nepříjemným "nehodám". Až budete umět základy požádejte někoho kdo tomuhle rozumí aby Vám to vysvětlil.
    - Experimentujte! Buhví co odhalíte, od prvního vydání této hry je to asi 8 let a kód se pořád vyvíjí! Je tam takových skrytých možností o kterých pomalu nikdo neví že máte o zábavu vystaráno minimálně na půl roku.
    - V ranních/dopoledních hodinách na serveru nebývá moc lidí. Máte možnost experimentovat. Pokud se něco pokazí natolik že je hra nehratelná můžete do chatu napsat příkaz "vote". Klikněte na Crew Transfer (při menších problémech) nebo rovnou Restart (Ale to jen v případě VELMI vážných problémů).
    - Ze hry jsem udělal pár let's playů. Bohužel ukazují jen kyborga a AI. V plánu je i verze kde ukážu další aspekty hry. Nicméně pokud chcete jen náhled na to jak hra vypadá může to posloužit jako slušný náhled. Nicméně upozorňuji že není nad to zahrát si sám. Občas dojde tak k absurdním situacím že si je ani nedokážete představit. Youtube link na seznam videí
    - A jako poslední věc, užitečný link. Anglická wiki baystation (jedna z verzí SS13, asi nejpoužívanější. Na modifikované verzi jejich kódu jede i náš server) nabízí použitelný popis základních funkcí hry. Doporučuji přečíst, není to na dlouho. http://baystation12.net/wiki/index.php?title=The_Basics (pozn: tahle wiki klade hodně důrazu na Roleplaying. Jak jsem již říkal na Light Roleplaying serverech to nemusíte tak prožívat. Baystation v základu light roleplaying není.)

    A TO JE VŠE

    Hlavním cílem mého příspěvku je upozornit na skvělou byť neznámou hru SS13. Ne dělat reklamu konkrétnímu serveru. Náš server jsem zmínil hlavně kvůli částečné možnosti podpory v českém jazyce a kompletní přesnosti zmíněných údajů. Neručím za případné nesrovnalosti způsobené věcmi které jsem zde uvedl. Jak jsem říkal, některé servery mají hru více či méně pozměněnou. To platí i pro TSA(Náš server). Uvítám když se ohledně této hry rozeběhne diskuse. Pokud máte otázky ptejte se, odpovím jak jen budu moci.

    • Líbí se mi to! (+1) 1
×
×
  • Create New...