Jump to content

Filip75

Uživatel
  • Příspěvků

    6
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. QWER to neni tvoja vec kde a na čom to bude niečo som sa pýtal,dalšie detaily nejsú tvôj problem.Prestatne sa tu hádať - BTW. POVEDAL SOM ZE SI ZA TEN SCRIPT ZAPLATIM!!!!!!!! Neviem prečo to tu rozoberáťe.
  2. Nie cely mod .. Stačilo by len tie zombie :d .. ja už bych si to do toho už niečo dorobil ..ale ved za peniaze sa tu snad niekto najde )
  3. Konečne Lyrcis ) Dakujem velmi pekne.. najlepšie by bolo keby som si na to niekoho zohnal a zaplatil mu za to.. protože než bych to urobil já tak by byl aj novy client ..
  4. ^^ Ešte kolko krať to tu mam napisať že o počet NPC vôbec nejde.. potrebujem návod ako to spraviť.. keby bol problem s NPC tak bych si poridil kvalitne VPS
  5. O hosting nejde.. ked tak by som si zehnal nejake kvalitnejší VPS .. ale niekde som videl NPCs .. a NPC tak či by sa to nejako dalo spraviť? hlavne potrebujem návod ako spraviť tie zombie aby sa dali pohybovať kde určím .. a zabijať hračov atd.. díky
  6. Ahoj potreboval by som pomôct .. chcem si spraviť zombie na jeden ostrov čo by sa samostatne pohybovali .. a utočili na hračov.. a aby sa im dalo nastaviť aj kolko maju mať života.. Myslim že sa to robi ako NPC ale na niektorych hostingoch to je obmedzene priklad 12NPC takže ako by sa to dalo vyriešit? Nechcem to robiť na 2 teamy človek a zombie lebo mame ine nápady a to už by nam pokazili plány.. keby to išlo spraviť bol by som rád dakujem za rady. popripade link na návod thx.
×
×
  • Create New...