Jump to content

Matess

Uživatel
  • Příspěvků

    290
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    8

Příspěvky posted by Matess

  1. Chcel som mať vlastný väzenský mód a priniesť hráčom svoje vlastné nápady

     

     

    Jak dlouho tu máme PFR? 6 let? Až smutné, jak mnoho tvůrců modu postrádá nějakou tu kreativitu a nedokáže přijít s něčím novým/zajímavým. Koncept útěku 1 na PFR vznikl už hodně dávno, ale zjevně je stále aktuální i dneska.

    Jídelnu/tělocvičnu jsi vyřešil interierem a cely jsou totožné s těma na PFR, snad jen kromě polohy. Jako věznice mi to moc nepřipadá, spíš jsem si připadal jak chrt na dostizích, otevřeš cely a cílem je doběhnout do konce s tím, že přeskočit plot je fakt primitivní.

     

    Chápu, že na nějakej propracovanější útěk asi zatím nemáš, ale ta inspirace z PFR je vidět na každém kroku. Zatím je to horší kopie PFR s tím, že nejspíš nevíš jak zkopírovat všechny prvky :)

     

    Neříkám, že s kopií neuspěješ, ale radši zkus vymyslet něco pořádného, něco svého a né tenhle zastaralý koncept.

  2.  

    Takže nejsem nejlepší pawner...

    Fajn paradox :)

     

    Moc dílů BB jsem neviděl, ale nemyslím si, že je to zrovna něco, co by šlo herně využít a možná proto, jsi to jinde nenašel.

     

     

     
    -A spoustu dalšího jen zbývá to vymyslet :)

    Bacha na to "jen", vymyslet pičovinu je jednoduché, vymyslet mód kterej bude mít úspěch je už poměrně složité. Třeba takové PFR V4 dodnes není pořádně vymyšlené a to má letos slavit 6leté výročí.

  3. 3E2BE5BDA12348EC9FF855F8A97DD546.jpg?mw=

     

    Pokud nefunguje a nemáš tam čísla do páteční loterie, tak si kup novou. Chkdisk občas něco vyřeší, ale to by ji počítač musel alespoň vidět. Můžeš zkusit i jiný windows, ale z mé zkušenosti byla oprava vždy jen dočasná. Dneska už to skoro nic nestojí, takže kromě dat o tolik nepřijdeš.

  4. No když se ti stránka libí, tak můžeš dát, že už se ti nelíbí a o tom vede FB zřejmě taky statistiky, třeba v reakci na nový příspěvek. K otázce... ne nemůžeš zjistit kdo ti dal dislike, protože nikdo nestojí o to, abys šel k němu domu a kliknul za něj opět like.

  5. To píšeš zrovna ty? S tím tvým chcíplím shooterem kam ti nepáchne už nikdo, ze začátku tam lidi chodili dokonce i já ale pak se na to všichni vysrali protože je přestalo bavit když děláš furt to samý. Napsal si že byl stabilní rok? :d Však všichni šli pryč za pár měsíců a na tenhle mód to moc velkej úspěch neni to fakt ne.

     

    A co je na tom že je shooter mrtvej? Já hodnotím kvalitu/zpracování/funkčnost modu a ta mi zde připadá hodně nízko, oproti tomu, co lze udělat, respektive co jsem udělal. A co ty víš jak dlouho byl stabilní? Máš nějaká data nebo jen tvůj smyšlenej názor? Patřil jsi k nejvíce hrajícím lidem a teď ses kvůli něčemu snad urazil nebo co. Jak nějakej trol...

  6. Třeba nějak takhle, ale musíš to dát na správné místo samozřejmě:

    new vehIDs[MAX_PLAYERS][2];//Global proměnna
    
    if(!vehIDs[playerid][0]) vehIDs[playerid][0] = CreateVehicle(...);
    else if(!vehIDs[playerid][1]) vehIDs[playerid][1] = CreateVehicle(...);
    else  {
    DestroyVehicle(vehIDs[playerid][0]);
    vehIDs[playerid][0] = vehIDs[playerid][1];  
    vehIDs[playerid][1] = CreateVehicle(...);
    }

    OnPlayerConnect

    vehIDs[playerid][0] = 0;
    vehIDs[playerid][1] = 0;

    OnPlayerDisconnect

    DestroyVehicle(vehIDs[playerid][0]);
    DestroyVehicle(vehIDs[playerid][1]);
    • Líbí se mi to! (+1) 1
  7. Oplatí se to robit? No záleží, co od toho očekáváš. Pokud čekáš desítky lidí během krátké doby, tak se ti to skutečně neoplatí robit. I sebelepší/propracovanější módy často brzy skončej, protože to po čase jejich majitelé vzdaj a kdo by to nechával běžet pro pár lidí že? Jestli ti tam někdo bude hrát, tak na to má vliv mnoho faktorů, ať už tvoje schopnosti v pawnu či reklama/web a další věci. S angličtinou chybu neuděláš a pokud ji vůbec neovládáš, tak pro ní alespoň připrav "půdu".

    Pokud tě to baví, tak to udělej a získáš minimálně nějaké zkušenosti.

    • Líbí se mi to! (+1) 2
  8. Tak nemáš zakládat nějakou přípravu modu, pokud to neumíš ani pořádně prodat. Měl jsi to připravit do hratelné podoby (pokud toho jsi schopen) a až pak s tím přijít sem, pokud tomu konceptu věříš. Přípravy modu, kde je x-krát 0% a body jako registrace - 100% už jsou předem odepsané, stejně si ty procenta každý vymýšlí podle nálady.

×
×
  • Create New...