Jump to content

Koret

Uživatel
  • Příspěvků

    11
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. tbx: kdo mluvil o tom, že ji nechci zveřejnit, byť je děravá ? nechtěl jsem ji zveřejnit, protože jsem prostě nechtěl, jako důvod dostačující. Pokud měl o panel někdo zájem, tak mi také napsal na skype a já jsem mu vše potřebné ukázal. A ano myslím si, že na podruhé to zabezpečí. Chyby dělá každý, stejně tak jako chybu udělal on !
  2. Pravda. Tudíž prosím admina, aby tak učinil. Děkuji.
  3. Soudíš z toho co udělal Decoder ? Koder přiznal chybu a již dělá na nápravě.
  4. Machry umí dělat každý. Koderovi věřím a na opravě chyby dělá. Jinak prosím o smazání a zablokování uživatele DeCoder_PhP. Děkuji.
  5. NE,alespoň vím, že se vždy najde nějaký trol, který si rád hraje. Takže teď se dělá na chybě. Snad už se to nebude opakovat. PS. Ubohost, vytvořit si jiný profil a dělat tu machry
  6. Ne to ne, ale nemám to jsem proč dávat. Screeny tu jsou a více jsem dávat nechci. Skype zde je. Stačí jen napsat
  7. Kontakt je v popisku, pokud má někdo zájem, tak mu vše předvedu live. Zde nechci dávat link. Skype: koranek.m
  8. Zdravím, prodám vlastní control panel, vytvořený od firmy. Co umí / co obsahuje ? Vypnout, zapnout, restartovat server uživatele. Uživatel si může zakoupit kredity pomocí služby paypal (vše je automatický), to znamená, že po zaplacení platby na paypal se vám převedou kredity. Samozřejmě obsahuje registraci, login.. Dále ticket systém Vaše statistiky Počet serverů, Kredity, Uživatelské ID.. Úpravu účtu. Objednání / zrušení serveru. Administrace: Skupiny - Hlavní admin, admin, uživatel (lze přiřazovat uživatelům) Nastavení cen serverů na měsíc Přidání novinky Přidání / odebrání kreditů uživatelům (ruční přidání) Správu technické podpory Seznam serverů (lze spravovat veškeré servery uživatelů) Cpanel je vytvořen pro hry: SAMP, CS1.6 (steam/nonsteam). Lze přidat i jiné hry (po domluvě) Rád Vám cpanel předvedu (je nahozen na webu a plně funkční). Zájemci mi napište a rád vše vysvětlím. Lze také dodělat vaše vlastní funkce (za příplatek) , třeba SMS platby atd.. Pár screenů control panelu: Hlavní menu Moje servery Zakoupení serveru nastavení serveru Muj kredit Ticket systém Administrace - nastavení serveru Skype je koranek.m email je [email protected] Na ceně se domluvíme. Děkuji, S Pozdravem Koret.
×
×
  • Create New...