Jump to content

GalvilManTV

Uživatel
  • Příspěvků

    15
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Jednožnačně potrestat, pořád rýpe mě do témat, s tou jeho rzý a podobně.
  2. GalvilManTV

    pomoc rze od atomasa koupim

    Hospoda promin že se do toho znova zapojím, asi už naposled, ale nedá mi to, kdybych to nenapsal, tak se směju. Ruský znaku: Samozřejmě, protože máš prázdný server, a floodeři nemají právo to floodovat. Už to pochop, je konec.
  3. GalvilManTV

    pomoc rze od atomasa koupim

    Je tam velka parba, 0/100 a server lahko hacknutelny.
  4. GalvilManTV

    pomoc rze od atomasa koupim

    Podle tvého názoru není, když tam máš 0/50 tak si to nikdo nevšímá, ale kdybys tam měl 150/200 tak je to vo něčem uplně jiném a hackovali by ti to.
  5. GalvilManTV

    pomoc rze od atomasa koupim

    To je jedno, tak či tak obsahuje tajná příkazy pomocí kterých ti zhodí floodeři srv.
  6. GalvilManTV

    pomoc rze od atomasa koupim

    To není originální rze.
  7. To že mi chcete pomoci takovouhle formou je sice pěkné, ale pár textu je tam česky, pár slovensky, a postrádá zmysl originality a profesionality toho módu, a proto volím variantu koupě rze. Další kontakty na ATomase?
  8. GalvilManTV

    pomoc rze od atomasa koupim

    Mohl by jsi nám ten kontakt vzdělit, jelikož taky hledám kontakt na ATomase, nikde se mu nemohu dopsat (email,superpařba,zde pawno)
  9. Stejně, prosím kdo má kontakt na Athomase, pište sem (Moderátoři neberte to jako spam, ale chci to oživit, protože to celkem spěchá) potřebuji tú rze hned.
  10. To je blbost, slovenský blbosti tam jsou, a já nevím co ještě.. Prosím vás ozývejte se dále s kontaktem na ATomase, surně to potřebuji koupit..
  11. A neznáš link?.. I když pochybuji..
  12. To je síce pekné, ale není tam jeho kontakt, do PM som mu písal, už 3 dny neodpisuje.
  13. Dobrý den, nemohl by mi někdo prosím vás poskytnout kontakt na již zmíněného tvurcu módu Reálná země 7.4? Tehdy na ATomasa, protože vubec ho nemohu nikde najít, co se týče kontaktu na něj. Prosím řeči ohledně, rze je trapná a podobně, si nechte pro sebe, chápu když je trapná rze stáhnutá, ale když to chci kupit, tak je to předse jen něco jinýho. Díky moc. Galvil
×
×
  • Create New...