Jump to content

MaraIGI

Uživatel
  • Příspěvků

    5
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco
  1. Vpohodě Též něco čaruju.. A jak jsem psal, bez urážky, jen jsem reagoval na příspěvek od QWERa a tobě na ujasnění si toho co, vlastně píšeš..
  2. Tak to mě překvapilo, ale když už tu jsou i jiné kategorie módů (Roleplay, deathmatch, capture the flag apd.) proč jich nevyužít? Navíc, bez urážky, ale pochybuji že by Pepino, jako začínající pawner dokázal dát do hromady všechny tyto prvky dohromady tak, aby si uživatelé při samotném hraní nepřekáželi a aby to bylo vyvážené a né přehnané.. Možná jsem se vyjádřil blbě, tak se omlouvám.. ale nemusíš mě hned zahrabávat do země.
  3. Upřímně řečeno, takto vypadá Freeroam? ... Co vím, tak Freeroam žádné povolání, hotely, sázky apd. nemá. (Domy ano, ale když už tak na serverech kde to má cenu a jsou tam doopravdy originální prvky a má cenu tam hrát..) ... Udělej z toho rovnou Roleplay s prvky Freeroamu když už.. (Prosím vás předem.. nevyvolávejme tu flame, jen jsem se vyjádřil..)
  4. Díky Ewwe. :-) A supermane.. tobě zrovna taky 2x nejde rozumět, příště zkus Češtinu/Slovenštinu nebo aspoň tu Angličtinu.. :-)
  5. Zdravím, potřeboval bych pomoct s touto menší chybičkou... Screen ze hry jak to vypadá: Jak to vypadá v pawnu: Co chci opravit: Potřeboval bych opravit to, že se zobrazuje zpráva bez prefixu, což je ten problém. Poznámka: Je to gamemode takže to gamemodem být nemůže.. [kdyby to byl script] Předem díky za každou pomoc či radu ;-) // EDIT: Vyřešeno, díky Ewwemu za pomoc :-) | Můžete LOCK
×
×
  • Create New...