Jump to content

H{3}nr{1}

Uživatel
  • Příspěvků

    439
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    2

Everything posted by H{3}nr{1}

  1. I tak mi to píše že pawno neodpovídá
  2. Thx Ale nejde compilovat Napíše mi že program neodpovídá
  3. Mám timer a a public, ale potřebuju aby to hráčí dávalo každou minutu další věc ale nesmí bejt random..
  4. Zdravím, potřeboval by jsem help že např. první minutu se hráči přídá 120 $, druhou 200 atp. Základ mám, takže sem nepište blbej základ, ale byl by jsem rád za code, zkusil jsem jednu věc, ale to dávalo random, a to moc nechci... Díky za pomoc.
  5. /*---------------Icons------------------*/ for(new i = 0;i<MAX_PLAYERS;i++) { SetPlayerMapIcon(i,52,-180.0392,1133.2166,19.7422, 52, 0, MAPICON_LOCAL ); } return true; } Takhle to tam mám, ve hře se nic nezobrazuje.
  6. Zkusím To mi háže errory. Jak to tam mám zadat? Dost jsem zapoměl jak jsem rok nepawnil ...
  7. Nechci ten posranej trojúhelník ale třeba znak dollaru
  8. Ve hře je to ten trojúhelník co označuje hráče ... a v onplayerconnect mám: SetPlayerMapIcon( playerid, 12, 2204.9468, 1986.2877, 16.7380, 52, 0, MAPICON_LOCAL );
  9. Čus, včera jsem v gamemodu dělal nějaký ikonky, jenže mám problém ... Vytvořila se ikonka která vypadá jako by na mapě byl hráč .... Potřebuju tohle: http://wiki.sa-mp.com/wiki/MapIcons Budu rád za každej help ... ThX
  10. Prosím tě, dej si mě na skype: sas.ori Nějak to pořešíme. Thx
  11. To mám, ale potřebuju aby se nedalo zmáčknout to tlačítko spawn ..
  12. A co má bejt v connectu?
  13. Zkusím to, každopádně mám problém, že se neblokuje to tlačítko spawn, takže se může přihlásit i bez hesla, nevíš c os tím? A nejde :/ undefined symbol "response"
  14. H{3}nr{1}

    pomoc Register

    Čauky, dělám si v gamemodu register, ale mám problém: C:\Users\henry_000\Desktop\gm.pwn(235) : error 017: undefined symbol "response" Ř.: PLAYERLIST_authed[playerid] = false; if (!PLAYERLIST_authed[playerid]) { if(!response){ } if(udb_Exists(PlayerName(playerid))) { alevel[playerid] = dUserINT(PlayerName(playerid)).("aLevel "); ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_INPUT,"Registrace","{FF0000}Vítej na serveru Mont Blanc, přečti si prosím pravidla serveru:\n1.Neurážej ani nijak nezesměšňuj ostatní hráče.\n2.Nevydávej se za administrátora herního serveru!!\n3.Nepoužívej vulgární a rasistické výrazy.\n4.Pokud Ti administrátor něco řekne, udělej to(pokud je to nesmysl nahlaš to).\n5.Na serveru jsou povoleny jazyky: Čeština,Slovenština,Němčina,Angličtina!\nNekaž zábavu ostatním, např. kažením eventu atp.","OK","Odpojit"); } else { ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_INPUT,"Registrace","{FF0000}Vítej na serveru Mont Blanc, přečti si prosím pravidla serveru:\n1.Neurážej ani nijak nezesměšňuj ostatní hráče.\n2.Nevydávej se za administrátora herního serveru!!\n3.Nepoužívej vulgární a rasistické výrazy.\n4.Pokud Ti administrátor něco řekne, udělej to(pokud je to nesmysl nahlaš to).\n5.Na serveru jsou povoleny jazyky: Čeština,Slovenština,Němčina,Angličtina!\nNekaž zábavu ostatním, např. kažením eventu atp.","OK","Odpojit"); } } return 1; } Thx. za pomoc
  15. Zdravím, v modu mám tento error: undefined symbol: SetObjectMaterialTextEx Nevíte co s tím? ThX.
  16. Nejsem SpyLine, aspoň o tom nevím ... Umím udělat příkaz /kill to je fakt, říkám že tamto dělá Spy
  17. Ano 113... Petře, jednoduše tomu, že server dělají pouze zkušení lidé... to za 1. Další věc, že všechny kromě dvou pluginů jsou vlastní .. Takže není o čem diskutovat..
  18. Zdravím, hledám někoho, kdo by byl ochotný se mnou a uživatelem SpyLine z tohoto fora, rozjet profesionální server ... Dostávali by jste polovinu ze všech zisků ze serveru ... SpyLine dělá pro server vlastní pluginy. Máme 113 builderů kteří dělají profesionální mapu... Pokud máte zájem, podílet se na tvorbě tohoto serveru, očekávám komentář nebo sz...
  19. Čaute, hledám sponzora pro projekt MyMine. Co nabízíme? 5 Herních míst na našem serveru pro Vás a kamarády(je to server pro profesionály ve hře Minecraft) Kdykoli můžete odejít a my Vám VRATÍME peníze. Možnost být členem projektu Multichanel CZ. --------- Jaká je cena? No, sponzor může být již od 50 korun každý cca. 2€ To je vše, pokud máte zájem, stačí napsat. OPAKUJI, že vracíme peníze, když je třeba nutně potřebujete. atp. Proč chceme sponzora? Platíme pouze 120 Kč měsíčně a chceme víc slotů, já samozřejmě platím nejvíc.
  20. Řekl bych .cz | .eu působí levně ... a hlavně .cz je taková.... "Lepší prostě"
  21. Zdravím všechny (až na QWERA), určitě si všichni pamatujete, jak jsem jednou zkoušel dělat remix.. Když si to dnes poslechnu, tak se mi chce blejt.. Proto Vám chci ukázat, jaké mixy dělám dnes a jaké před rokem.. Posuďte, jestli jsem se zlepšil nebo ne.. Díky. Dnes: http://www.youtube.com/watch?v=C3ux6kITqTI Před rokem: http://www.youtube.com/watch?v=OgwOe39B87k Vážně si připadám trapně, když poslouchám ten starej mix..
×
×
  • Create New...