Zahradnik 2 Odesláno před Září 30, 2020 Zdravíčko, mám jen menší dotaz zdá-li by někdo nevěděl jak poupravit hitbox. Jelikož jsem se rozhodl dělat CWTG server pro sawny a nějak se mi nedaří udělat lepší hitbox. Nevím zdá-li to má být nějak v ongiveplayerdagame nebo něco takového programují již přes 3 roky ale k hitboxu a prostě celkově jak zlepšit to aby líp bralo tak jsem se nikdy nesetkal. Budu rád za každé pomocí. Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Quiter 68 Odesláno před Říjen 1, 2020 No neviem presne čo máš na mysli... Nejake foto a bližší popis problému by určite nebol na škodu. Ak chces iba zobraziť spôsobené poškodenie tak môžeš použiť OnPlayerTakeDamage a zobraziť GameText... Ak sa chcete trochu vyhrať s dizajnom tohto textu tak použi TextDraw Ak sa mylim úplne, tak popis bližšie tvoj problem, ideálne aj s prikladom Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Sbqq 2 Odesláno před Říjen 1, 2020 https://github.com/oscar-broman/samp-weapon-config 1 Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites