Tryharzzz 0 Odesláno před Září 6, 2020 Ahoj Ja som Tryharzzz.exe mam už cw mod aj server vytvoreni ale potrebujem príkaz /skin ID všetky skiny okrem /skin 0 /skin 1 /skin 2. Potom by som potreboval príkaz /time to vám zmení čas v hre a /Createobject prosím vás pomôžete ,mi ďakujem Tryharzzz.exe Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Andrey 30 Odesláno před Září 6, 2020 https://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerSkin Vytvoř si proměnnou kde vložíš ID skinů od 0 do 299 nebo kolik jich je, ošetři si to aby tam nešlo zadávat hodnoty které tam nepatří. A v podstatě to stejné uděláš i u času ve hře, akorát použiješ funkci SetPlayerTime. A pokud chceš vytvářet objekty, tak si raději stáhni nějaký map editor na forum.sa-mp.com, je jich tam hodně použitelných (např. tstudio) Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Tryharzzz 0 Author of the topic Odesláno před Září 6, 2020 Dakujem ale ja som dostal commands /skin od =[K]ille[R]= ale mne to crashuje je to takto : CMD:setskin(params, playerid) { SetPlayerSkin(playerid, IDS) SCM(playerid, "vybral jste si skin id: %d", playerid, IDS)); DeleteSkin(playerid, 0) SCM"tento skin nemůžete si vybrat" DeleteSkin(playerid, 1) SCM"tento skin nemůžete si vybrat" DeleteSkin(playerid, 2) SCM"tento skin nemůžete si vybrat" return 1; } Crashuje mi to a nvm čo mam delat Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Andrey 30 Odesláno před Září 6, 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Tryharzzz said: Dakujem ale ja som dostal commands /skin od =[K]ille[R]= ale mne to crashuje je to takto : CMD:setskin(params, playerid) { SetPlayerSkin(playerid, IDS) SCM(playerid, "vybral jste si skin id: %d", playerid, IDS)); DeleteSkin(playerid, 0) SCM"tento skin nemůžete si vybrat" DeleteSkin(playerid, 1) SCM"tento skin nemůžete si vybrat" DeleteSkin(playerid, 2) SCM"tento skin nemůžete si vybrat" return 1; } Crashuje mi to a nvm čo mam delat Nejsem si teď na 100% jistý jestli to hraje roli, ale playerid by mělo být před params a za params by měly být hranaté závorky -> params[]. Příště to aspoň odřádkuj A pokud ti to bude házet error, tak ho zkopíruj a vlož ho tady i s kódem Edited Září 6, 2020 by Andrey Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Tryharzzz 0 Author of the topic Odesláno před Září 8, 2020 Ahoj Ja som to skúsil ale furt to padá oks das discord a by si mi to mohol prerobit ? :D myslím dat tam tie skiny :D Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Quiter 68 Odesláno před Září 8, 2020 CMD:setskin(playerid, params[]) { new skin = strval(params[0]); // premeníme string na číslo if (skin <= 2) return SCM(playerid, 0x990000,"Zablokovany skin"); // ak zadá 0,1 alebo 2 tak vypíšeme chybu SetPlayerSkin(playerid, skin); // nastavíme skin return true; } Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Tryharzzz 0 Author of the topic Odesláno před Září 8, 2020 aha a to CMD mam kde dat :D:D:D:d Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Quiter 68 Odesláno před Září 8, 2020 kamkoľvek v móde :D ale potrebuješ plugin/include na to Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Tryharzzz 0 Author of the topic Odesláno před Září 8, 2020 Mne to stále nejde ... C:\Users\HP1334\Desktop\VSETKY VECI TU\server\gamemodes\CW.pwn(3034) : warning 203: symbol is never used: "mycommand" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Warning. Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites
Quiter 68 Odesláno před Září 8, 2020 (upraveno) Treba sa naučiť rozdiel medzi WARNING a ERROR Takže ten príkaz ti už pravdepodobne funguje len ho musíš odskúšať Warning: mod sa skompiloval ale nie je úplne optimálny - tj. niekde si niečo NEPODSATNE zabudol alebo spravil Error - v kóde je syntaktická chyba a mod nie je možné skompilovať Kde konkrétne (a samozrejme ako) vytváraš "mycommand" - použi funkciu hladať EDIT: odporúčam si nájsť nejaký tutorial na príkazy, očividne neovládaš základy Edited Září 8, 2020 by Quiter Nahlásit příspěvek Sdílet tento příspěvek Link to post Share on other sites