Jump to content

pomoc Buglý iCloud v iPhonu [ Vyřešeno ]


mattmatt

Recommended Posts

Ahoj, mám zde iPhone 5S na kterém je zaseklý iCloud/Apple ID účet.  (Problém na 5S -> Vyskakuje neustále okénko pro ověření Apple ID, al po zadání hesla stále vyskakuje)
Po zálohování telefonu, a následné obnově problém přetrvává, z iCloudu se nedá odhlásit a vlastně s ním nejde nějak manipulovat.

A nyní k problému>

Mám zde iPhone SE a potřebuji dostat telefoní čísla a smsky z 5S do SE. Přes zálohu to nejde, protože si ukládá nastavení a je tam zaseklý iCloud.

 

Napadá Vás někoho, jak dostat z iPhonu tato data aniž bych použil zálohu? (AnyTrans je až poslední možnost, nechci vyhazovat $ jen tak..)

PS. (Na obou zařízeních běží iOS 10.3)

Předem díky za reakce a případné rady, už jsem z toho lehce naštvaný.

 

Vyřešeno

 

Řešení ->



Pomocí aplikace SyncIOS, jsem stáhl všechny kontakty do jedné vCard, založil nový iCloud + Apple ID Učet a nahrál je tam. Po té jsem odstranil zařízení z starého účtu + jeho kompletní zálohy a informace vč. platebních metod, stáhl soubory z nové iCloudu do macu a následně je nahrál na starý iCloud. Stáhl jsem Restore verzi iOS 10.3.1 a pomocí DFU módu telefon přehrál na nový iOS. Přihlsil se na staré (obnovené) Apple ID + iCloud účet který se sesychronizoval úspěšně.


 

Edited by Ewwe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...