Jump to content

hledám Hledam Pluginmastera na MC


unknowmn_cz

Recommended Posts

Kolik bys zaplatil za člověka co je ti schopný vytvořit plugin jako jsou tyto: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dnd47rJfmdU

 

 

 

 

ps ano všechny tyhle pluginy jsem tvořil já.

Nejdem posudzovať, ale vidím to tak chce aby si pracoval zdarma :)

Link to comment
Share on other sites

Kredit: 53,47404 na crew.sk FO není problém a takové noby neberu :-).  Xogos Je jiná liga ;)

Vytvárať prepracované pluginy na MC server a ešte k tomu ak je to na hostingu akým je crew.sk no to neviem neviem...Samozrejme niekoho nájdeš, ale čo sa týka toho hostingu je u mňa teda hlboko na spodných priečkach čo sa týka celkového dojmu.Podpora administrátorov je tam nulová a ak už ti aj nejaký odpíše tak ti poradí kravinu..Teda to sú moje skúsenosti teraz naozaj neviem ako to tam funguje no.Ďalšia vec keď už mám server tak chcem aby mi ten server fungoval jednak po technickej stránke a jednak aj po tej hernej stránke čiže aby si mal hráčov.Nehovorím že crew nemá hráčov to nie, ale! pokiaľ viem nemajú ochranu pred DDoS a pri viacerých útokoch sa strácajú dáta :) To už je len zo skúseností ľudí ktorých poznám :)

Čiže aby som to zhrnul ako plugin master by som si želal aby tá moja práca bola serveru prospešná lenže pri takomto stave ak tam ešte taký vládne teda je otvoriť si server len zbytočná strata času a peňazí.

Ja konkrétne mám server na MC u FakaHed-y a môžem povedať že prístup adminov, ochrana atp je úplne na inom lvly :) O tom svedčí aj fakt že tam majú z česko-slovenska najviac serverov ktoré sú hrateľné a nie len na MC...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Víš to co tam máš ty mi můj pl.master udělal za 5 dní a ještě lepší.. :d A nic sem mu neplatil on totiž nepotřebuje peníze jak vy chudáčci.

:( ano, jsem žebrák nu. ono když máš práci a pak chceš výplatu a šéf ti řekne že ti jí nedá že jeho kolega není taky žebrák jako ty. :( uvědom si pojem PRÁCE a SPOLUPRÁCE dík... :) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...