Jump to content

Pro seriálové nadšence


MrGandy

Recommended Posts

Dobrý večer přeji,

Tato zpráva se týká pouze dobrovolníků, nadšenců, nikoliv těch, kteří hledají finanční ohodnocení.

 

Možná znáte seriály, jako Arrow, Flash, Reing, Beauty & The Beast, Once upon a time, apod. z televizní stanice CW. Ale jak je zvykem, hodně lidí neví, kdo seriály překládá. V tomto případě překladatelský tým http://cwzone.cz/. Já osobně se řádku let účastnil překladu seriálu Mentalista, čili vím, oč jde.

 

Co je nepochopitelné jsou kroky portálu edna.cz, který místo nabídnutí pomoci překladatelským celkům vytváří své vlastní fanweby, kde publikuje titulky a komunitu se snaží přivést k sobě. Pravděpodobně z důvodu reklamy.

 

A jelikož současný web http://cwzone.cz/ není ideální, rozmístění panelů je zmatené a web potřebuje ucelit, budou probíhat změny. A potřebujeme pomoc těch z vás, kteří rádi pomůží ke spokojenosti ostatních. My také za tvorbu titulků nikdy peníze neměli, co jsme z nich ale měli byl dobrý pocit. Dobrý pocit z toho, že lidé, kteří anglicky neumí si titulky mohou stáhnout a seriál si užít. Zprostředkovat jim ho. Stovky stažení a mnoho kladných reakcí pro nás jsou naplňující. Baví nás to a děláme to pro vás.

 

Koho tedy potřebujeme? Kohokoliv, kdo má zapálení a chce pomoc. Pokud dokážete pomoc s webem, bude to to nejlepší (pomoci s kódem, upravením webu, apod.). Umíte upravovat grafické prvky webu? Určitě nám pomůžete. Nebo ovládáte dobře jazyk a sledujete nějaký ze seriálu stanice CW? Můžete o něm sepisovat informace.

 

Kontakt:

Skype: gandy-filip

Email: [email protected]

Nebo Soukromá Zpráva zde

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...