Jump to content

gamemode [GM + Download PWN] Nikdy nedokončený Harry Potter


ĐaVe

Recommended Posts

Jak mnozí jistě ví, v roce 2011 jsem zahájil tvorbu tohodle módu, který jsem brzo spouštěl... během udaného časového rozmezí v "main()" byl mód mnohokrát zastaven a tvorba byla pozastavena několikrát o měsíce i o půl roku.... prostě jednodušeji řečeno, na mód jsem prděl a pracoval jsem na módu >>>Tuning Town<<< ... Mód Harry Potter.pwn jsem kdysi dal Rohlikářovi, ale pokud vím, tak mód taky nikdy nedodělal tak jsem ho našel na cd a mnou už využit nebude, tak si s ním dělejte co uznáte za vhodné.

 

 

   !   Mód byl mnohokrát zanedbáván, měl i půlroční pozastavení tvorby, věnoval jsem se módu Tuning Town   !
          V módu určite naleznete mnoho nedokonalostí i mnoho složitého pawnění(i zbytečně velké stringy)
                      v té době jsem se pawno postupně učil, díky za pochopení

 

Mapu MTA (řádky ze souboru .map) naleznete dole v módu

 

 

k ovládání:

pravé tlačítko myši - létání(spíše poskakování), měl jsem v plánu tam i přidat kouř :d

levé tlač. myši - kouzlo

Příkaz /setmyspell - změna kouzla
 

PASTEBIN

 

DOWNLOAD PWN HARRY POTTER GM:

hpII.pwn.txt

Link to comment
Share on other sites

:d mňa ten mod moc nebaví :d sorry ale v mape som sa vôbec nevyznal iba som vedel že ten hrad je rokfort :d (bradavice po vašom)

sak sem psal ze sem na nej prdel :d i kdyz sem mel tehdy s nim plany : kazdej prekecacal na TT at se venuju TT tak sem se venoval TT :d at kdo chce si ho prepawni ja kchce spousti to uz je na vas... ja uz na to vlastne ani nemam chut ani cas :)

Link to comment
Share on other sites

ešte robíš tuning town či nie ? 

malokdy :) pawnil sem ho hlavne pro lidi kdyz tam byvali... pamatuju doby co sme meli aspon 15 lidi denne :) ted uz prd :) ty presuny ip neustaly co byly nas o lidi pripravili ale to sme hravali se skupinkou a par dalsich lidi dal... ted uz na to kazdej prdi a kdyz jako pawner mas pawnit... tak ja hodnotim jako zbytecne pawneni kdyz tam nikdo nechodi.... kdyz tam lidi byvali tak me pawno bavilo... pamatuju doby co tam byly natlaky lidi :) melisme 48 hracu na serveru :) ale jen chvilku :) asi 25 min se to tak nejak pohybovalo :):d pak to zmizelo :d

Link to comment
Share on other sites

:d jn...   to byly zabugovany zacatky myho pawneni :d stringy na jmena 100 , na vety 236, zadny stocky, misto nich slozity pawneni... skoro zadny if(IsPlayerConnected(i)) ,  else if a podobne :oops:

Link to comment
Share on other sites

Já jsem tento mód prdnul do "Films in Game", ale též nedokončen - strašně zalagovaný - musel bych optimalizovat, ale mám to i někdy v plánu. 

 

Btw. Vytvořit mód, jako je Harry Potter je složitý v tom, že je to strašně jednoduché... :d

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
:d tak aspon by ho nekdo dodelal :) ale neni to tezke dodelat :) ma to jen par radku odbugovani a odlehceni je lehke :) mnohem lehci nez tehdy prepisovani vsech prikazu v >>>Tuning Town 6<<< z if(strcmp(... v onplayercommandtext do dcmd :d tobe sem rohliku posilal ten mod a pak po mesici sem to otevrel a odbugoval tu hrobku a pridal sem tam svuj textdrawbox text.. a upravil sem to tam ze ti to trba login a tak pise do nej :) si stahni to co sem semka nahral je to lepsi, u tech sutru - to mela byt brumbalova hrobka mavnes hulkou... tam sem cel udelat kdyz do ni vlezes pickup na bezovou hulku... rikam mel jsem s tim plany hrobka se otevre kdyz u ni voldemort mavne hulkou :)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...