Marv 10 Odesláno: 25. Leden, 2014 Share Odesláno: 25. Leden, 2014 Ahojte. GAMERIGHT.eu Fungoval od roku 2009, kde ako žiak základnej školi som o virtuálnom svete skoro nič ne vedel. Prešiel rok a v roku 2010 sme už mali zaregistrovaných 2,500 užívateľov a cez 20 CS 1.6 serverov a 2 MC Servery dosť navštevované ako aj Ventrilo server. Nastal rok 2011 keď ma už vedenie portálu nezaujímalo, tak som projekt predal za 250€. Nový majiteľ sa o to moc nestaral a v roku 2012 projekt ukončil. V roku 2013 som sa rozhodol, že projekt obnovím no nepodarilo sa to podla mojich predstáv. Potom sme z toho spravili SAMP | GAMEHOSTING (Free) a to tiež dlho nevidržalo, lebo som sa musel začať učiť. Teraz je s toho Default Game Portal z 2 servermi a pekným Web Designom by ThemeDB. Projekto stojí a čaká na kupcu. Na cene by sme sa dohodli podľa predstáv, či by niečo ešte dotičný chcel pridať alebo nie. (Mesiac dozadu bola resetnuta databaza) Ak by mal niekto záujem o kúpu tohoto dlhoročného projektu, tak ma kontaktujte na Skype: marv.samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
martynke 31 Odesláno: 26. Leden, 2014 Share Odesláno: 26. Leden, 2014 Jaké dva servery?(CS 1.6,MC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marv 10 Odesláno: 26. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 26. Leden, 2014 Skype: marv.samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 26. Leden, 2014 Share Odesláno: 26. Leden, 2014 Tak to ne hochu. okamžite si mě přidej na skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Kučera 6 Odesláno: 4. Únor, 2014 Share Odesláno: 4. Únor, 2014 Prodáno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts