Jump to content

hledám Hráče Do Gameplay


martynke

Recommended Posts

Ahoj.Nejedná se zase tak o projekt,ale spíš o nějakou skupinku lidí :) .Mám označení tématu Hledám,protože je to fakt.O co se tedy jedná.

 

Zaměřil jsem se na hry League Of Legends a World of Tanks.Mím plánem či cílem je posbírat lidi na group/ové hraní.Nezáleží na hře,ale tyto dvě jsou asi tak hlavní.WoT hraje myslím dost lídí a League of Legends si myslím,že taky.

 

Nechci zybtečně vytvořit Internetovou stránku.Kdo by měl zájem napište do komentářů :) .Pokud se to chytí tak vám napíšu Soukromou zprávu.

 

Založil jsem to tak pro začátečníky,protože já sám ve WoT jezdím Pz a Medium.U League of Legends zakládám taky spíš pro nováčky,ale každý se může přihlásit!

  • Líbí se mi to! (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

ani LoL ani WoT som sice este v zivote nehral ale isiel by som do toho :d... ked hovoris ze nezalezi na hre tak to by sme sa popripade mohli dohodnut aj na inej hre nie? napr. Dungeon Defenders :d... zatial nemam velmi vykonny PC takze hry tipu BF3 neprichadzaju do uvahy ... zatial... :d... a planujes to iba hrat alebo aj natacat ako gameplay na yt? :d ked tak napis sukromu spravu :)

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...