Jump to content
  • 0

pomoc HouseSystem


Vyholený*_*Sandokán

Dotaz

čaute...mam problem nemam ani šajnu ako sa robi house system a chcel by som vás požiadať že by mi niekto niečo take neurobil..strašne váš prosim.. :( komu to bude hračka tak tu su aspoň nejake podmienky:

1.Ukladanie Aut

2.Zbrane,skiny

3.može mať iba jeden dom

len toto by som chcel..a neda sa to tak že sa to urobi prikazom..bue to niečo ako [FS] keď sa postavim na miesto napišem CreateHouse.... a vytvori..žiadne toto INC a neviem čo mi nechcu ísť..mi to hadže chyby v tom INC... v každom jednom.. tak prosim :( ak to dakto spravi tak dik už do predu :)

Link to comment
Share on other sites

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jestli chceš kvalitní housesystem musíš si zaplatit, nebo je tu ještě pár možností jak dostat kvalitní housesystem, ale nemusí být přímo podle tvých představ, http://forum.sa-mp.com/ na tomto foru najdeš spoustu scriptů, a můžeš se z nich i přiučit mnoho ..

Nebo si ho vytvořit sám, čim vypracovanější = víc trpělivosti a času ..

Nic těžkého na tom není, pawn není žádný obtížný scriptovací jazyk, je to akorát několik podmínek a ke každé z nich pomocí publicu přiřazuješ určité hodnoty třeba v ongamemodeint = po spuštění modu .. taky to většinou chce další podmínku která kontroluje počet ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...