Jump to content

[Hledám] Někoho pro internetové rádio


MIKI785

Recommended Posts

Zdravím,

Chtěl bych rozjet internetové rádio pod svým MTA portálem. Bohužel s tímto nemám zkušenosti ani dostatek času se o to starat, proto hledám někoho kdo by byl ochoten rádio rozjet a starat se o něj, musel by to být někdo kdo s tím má něaké zkušenosti.

K dispozici bude mít mé VPS které na chod postačí jak vykonově tak i připojením.

Rádio bude mít zaručené posluchače, jak? Jednoduše, vlastním pár MTA serverů kde může být i více jak 40 hráčů online. Rádio bude k dispozici k přehrávání in-game, určitě ho někdo bude poslouchat. K přehrátí by měl být k dispozici i na webu.

Jak by rádio mělo fungovat? Nejlépe by mělo vysílat non-stop. Jaký žánr se tam bude vysílat mi je jedno, hlavně něco, co se bude poslouchat.

Co z toho dotyčný bude mít? To vážně nevím, pokuď se jedná o MTA hráče tak admin práva na serverech a také zvýhodnění ve formě peněz na serveru. Pokuď se ovšem o MTA hráče nejedná, tak nevím co nabídnout. Maximálně něaký sa:mp server na mém VPS.

 

Proč věřím že se mi někdo ozve? Protože sem viděl spousty rádií které byli zrušeny z důvodů mála posluchačů. Já vám takto dám posluchače i VPS na kterém stream poběží. Jak ale říkám, já to neumím, takže ode mě neočekávejte už hotové rádio s tím že vy už jen budete streamovat.

 

Pokuď máte zájem, napište mi SZ, případné dotazy pište sem nebo také do SZ.

Link to comment
Share on other sites

S podobným vysíráním mám zkušenosti, akorát pro SAMP server. Kromě hudby i ňáký vstupy pro akce/eventy který vždycky zvednou náladu.

Co se toho týče jediná podmínka kterou asi nejsem jedinej mám, jak seš na tom s licencema? :d Pokud je máš zařízený, jsem zájemce.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...