Jump to content

gamemode Platinum Arenas


Iron

Recommended Posts

Zdravím, tímto bych vám chtěl představit nový, mnou vyvíjený mód Platinum Arenas. Podstata tohoto módu je celkem jednoduchá.

 

Co je v tomto módu aréna? Aréna je ohraničená část mapy (interiér) kde se proti sobě utkají dva týmy. Jsou to Attackers a Defenders. Kdo první zabije všechny hráče z druhého týmu, vyhraje. Pokud vyprší časový limit na arénu, vyhraje ten tým, který má více života.

Statistiky: Mód obsahuje body. Tyto body můžete získat buďto zabijím nepřátelského hráče (body se odvíjejí podle zbraně), za vítězství vašeho týmu, nebo za vítězství v duelu 1vs1.

Zbraně: Hned po začátku arény se vám vyskytne příležitost vybrat si zbraně. Na výber je pouze z walk zbraní (Desert Eagle, Brokovnice, MP5, M4, AK-47, 9MM s tlumičem, Puška, Sniper). Po vybrání zbraní následuje anti spawn killová ochrana a následně boj. Při boji je povoleno použít c bug (glitch) i c bug rapid fire. Není povolen slide bug.

Account menu: V tomto menu si můžete přehledně zobrazit statistiky vašeho účtu, včetně zabití, smrtí. Nachází se zde také IP log, kde můžete najít všechny IP adresy, které se na server pod daným nickem kdy připiojili. Následně můžete tento Ip log i vyčistit.

Co mód mimo jiné obsahuje? Mód obsahuje přehlednou spodní lištu, kde můžete nalézt počet hráčů naživu, počet mrtvých, časomíru, číslo arény nebo celkové životy týmů. Mód obsahuje unikátní IN-GAME editor arén, kde pomocí menu můžete v několika krocích vytvořit arénu se vším všudy, s gang zónou, která ji ohraničuje, i se statistiky. Do statistik každé arény se počítá kolikrát již byla hrána, kolikrát na ní vyhráli Defendeři, nebo Attackeři.

Lokalizace: Mód je celý pouze v angličtině. Důvod je prostý, většina hráčů se očekává z Polska a ostatních anglicky mluvících států. Nicméně, v dnešní anglické době nemá skoro nikdo problém přeložit jednoduché fráze.

 

V módu je pro administrátory zahrnut konfigurační editor, kde mohou pomocí dialogů změnit základní spawny, skiny postav, minimální fps nebo maximální ping. Též bude mód obsahovat hlasovací systém, aby si hráči mohli zapnout arénu i v nepřítomnosti administrátora. Také obsahuje spectate systém se zobrazením života, vesty, fps, pingu hráče, kterého sledujete.

 

Zatím mám mód hotový asi na 50%. Brzy dodám nějaké videa a screeny. Doufám, že se vám můj mód libí. V úctě, Iron.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...