Jump to content

[MC] Wu-Fu Gaming Server


Flippy

Recommended Posts

Zdravím, zvu vás na server Wu-Fu Gaming. Server jede na verzi 1.6.6, je na něm whitelist, takže nějaký ten griefer nebo zloděj se tu objevý jednou za čas. Pokud chcete dáme na váš dům ochranu proti grieferům.

Každý týden bude vždy nějaký event o VIP! Eventy budou například nějaké skákačky, hledání pokladů, gladiátorské zápasy, fotbalový zápas a další!

Je to nově spuštěný projekt, takže místa pro stavění je tu habaděj.

 

Pluginy na serveru:

 

AuthMe Registrace a přihlášení na server. Prevence proti zlodějům vašich herních účtů.

iConomy - Ekonomie na serveru. Na začátku dostanete 30.00 dolarů a ty můžete využít třeba v iConomy Chest Shopu.

iConomy Chest Shop - Plugin, který vám pomocí ceddulky a truhly vytvoří obchod se zbožím. Na druhý řádek zadáte množství zboží kolik je v truhle, na 3. řádek dáte buďto B(pokud chcete prodávat) nebo S(pokud chcete koupit) : a na poslední řádek dáte ID itemu nebo přesný anglický název věci.

Jobs - Chcete vydělávat, jděte do práce. Tímto pluginem si vyděláváte peníze. pokud chcete být zaměstnaní dáte příkaz /jobs join (musíte dodržovat veká písmena!).

Lockette - Na cedulku si napíšete: 1. řádek [Private], 2. řádek váš nick, na ostatní řádky můžete dát nicky ostatních hráčů, pokud chcete, aby tam měli také přístup. Cedulku si můžete dát na dveře, truhly, pec a také na craftovacý stůl.

Minecart Mania - Stačí postavit klasické koleje, nasednou na minecartu, kliknout a jedete.

Sign Lift - Výtah, který si vytvoříte pomocí cedulky. Na druhý řádek cedulky napíšete [Lift up/down] up-nahoru, down - dolů. Cedulky musí být pod sebou, aby výtah fungoval.

LightVote - Pokud začne noc a vy chcete den, stačí napsat tento příkaz /lvt start, pokud chcete naopak noc dáte /lvt night.

MyHome - Nastavíte si domov pomocí příkazu /home set, a pak příkazem /home se dostanete na místo, kde jste si nastavili domov.

MyWarp - Používání warpů, jenom OPové/Admini můžou vytvářet wapry.

MobArena - Pokud vás nebaví kopat/stavět/těžit, tak si můžete zajít do MobArény. V Mob aréně se spawnují všelijací nebezpeční mobové a vy je musíte zabít, mobové přicházejí ve vlnách a vy po odražení určitých vln dostáváte rewardy(odměny). Pomocí příkazu /ma join se dostanete do lobby, kde je uprostřed iron blok a cedule, kde si vyberete class hrdiny chef/tank/oddjob/knight/archer. Po vybrání classy vám to dá itemy, ozbrojíte se a pak kliknete pravým na ten iron blok, tím se dostanete do arény.

 

 

Pokud se chcete přidat, tak více zde:

 

 

 

IP serveru (musíte být na whitelistu, abyste se připojily!):

 

93.91.240.122:27571

 

 

Těšíme se na vaší návštěvu!

 

Update: 19.6.2011 - V nejbližší doě bude přidána nová mapa kvůli bugům

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...