Jump to content

WWE


hejcall_14

Recommended Posts

Jak sem slíbil napišu něco o 3 které měli nejvíce hlasů a jsou to:Rey Mysterio,Undertaker a John Cena

 

-- ned 13. čer 2010 14:00:18 --

 

REY MYSTERIO

 

Rey je Americký profesionální zápasník.Momentálně působí ve WWE v rosteru SMACKDOWN.Rey Mysterio se proslavil a zviditelnil v ringu svím leteckým stylem boje.

 

Pravé jméno:Oscar Gutierrez Rubio

 

Ringové jméno:Rey Mysterio

 

Datum narození:11.12. 1974

 

Místo narození:San Diego,California

 

Výška:165cm

 

Váha:75kg

 

Zakončovací chvat:619

 

Ringová jména: mistoco

 

Colibri

Rey Mysterio, Jr.

Rey Misterio, Jr.

Extra Nino

Rey Mysterio

 

Získané tituly:World Heavyweight Champion 1x,WWE Cruiserweight Champion 3x,WWE Tag team Champion 4x,WCW Tag Team Champion 3x,WCW Cruiserweight Champion 5x,WCW Cruiserweight Tag team Champion 1x,Royal Rumble 2006 Winner

 

 

 

Začátek:Rey začal s wrestlingem v roce 1989 když mu bylo 15let.V roce 1995 v ECW byl Rey poražený Psicosisem tento zápas byl pro Reye první profesionální zápas.V roce 1996 vstoupil do WCW.Netrvalo dlouho a získal svůj první titul Cruiserweight Championa.V roce 1997 získal tento titul po druhé proti svému příteli a kamarádovi Eddie Guererrovi.Tento zápas byl hodnocen velmi vysoko.Rey také odehrál pár zápasů i bez masky v jiných federacích.V roce 2002 přišel do WWE.

 

 

 

Kariéra:Vince McMahon měl podmínku že Rey musí opět nosit masku.Rey Mysterio časem ve WWE získal tituly jako World Heavyweight Champion, Cruiserweight Champion,WWE Tag Team Champion,WCW Tag Team Champion,WCW Cruiserweight Tag Team Champion a v roce 2006 se stal vítězem Royal Rumble.Rey měl zápasy s takovými hvězdami jako Kurt Angle,Eddie Guererro,Kidman a spousta dalších.Rey zažíval také nepříjemné chvíle a to když zemřel Eddie Guererro který byl jeho opravdový přítel a nedávno také zemřel Chris Benoit.Jako správný wrestler na sobě nenechal nic poznat a když byl v ringu odváděl opravdu vynikající výkony.Rey ddodnes působí ve WWE v show SMACKDOWN a patří k tomu nejlepšímu co WWE má.

 

-- ned 13. čer 2010 14:02:18 --

 

Undertaker

 

Skutečné jméno: Mark Calaway

 

Výška: 201 cm

 

Váha: 139kg

 

Narozen: 24 Marec 1965 Housten Texas

 

Debut: 1984

 

Zakončovací trik:Chokeslam; Tombstone; Last Ride

 

Dosáhnuté tituly:WWE Champion, World Heavyweight Champion, World Tag Team Champion, WCW Tag Team Champion, Hardcore Champion, undefeated at WrestleMania (15-0)

 

-- ned 13. čer 2010 14:03:40 --

 

John Cena

 

Povolání: Wrestlingový zápasník, rapper, herec

Věk: 33

Datum narození: 23. 04. 1977

Místo narození: West Newbury, Massachusetts, USA

Znamení: Býk aktuální horoskop »

Výška: 185 cm

Životopis

John Felix Anthony Cena je americký profesionální wrestler, zpěvák a herec. Svého pravého jména užívá i jako ring name (beze jmen po křtu).

 

Herectví

Po úspěších ve wrestlingu se dostal také k herectví a v roce 2006 se objevil ve filmu The Marine. Další film má být natáčen v roce 2008 s názvem 12 rounds.

 

Hip-hop

Kromě herectví se Cena věnuje i hip-hopu, kde k jeho největším hitům patří Bad Bad Man, Right Now a The time is now, kterou nyní užívá i při svém vstupu do ringu ve WWE.

 

Kariéra

Jeho prvni titul oficialne uznany PWI byl WWE titul U.S. Championa Poté na WrestleManii 20 porazil Big Showa. Tento titul obhájil nad Carlitem, který mu ho později sebral. V roce 2005 natočil svůj debutoví film The Marine. Na 21. WrestleManii vyzval Johna Bradshawa Layfielda (JBL) o titul WWE Championa, který John Cena vyhrál. 6. června 2005 přešel do rosteru Rawu. Měl spor s Christianem, Chrisem Jerichem a Ericem Bishoffem, ze kterého vyšel vítězně a potom poprvé přišel o titul WWE Championa na NYR nadObrazek Edgem, kterého porazil na Royal Rumblu 2006 a titul si vzal zpět.

 

Na WrestleManii 22 obhájil titul nad Triplem H, který se vzda po Cenovu STF. na Backlashi a tím titul zůstal Cenovi. Obhájil titul i (nejen) na Unforgivenu v TLC matchi a na Cyber Sunday. Poté v roce 2007 získal World Tag Team titul spolu se Shawnem Michaelsem, kterého porazil i na WrestleManii 23. Poté World Tag Team titul prohrály nad Hardyz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...