Jump to content

tyran

Uživatel
  • Příspěvků

    349
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by tyran

  1. díky díky

    no já si zatím pujčuji zrcadlovku od kámoše abych se s ní naučil vůbec fotit protože to je trošku obtížnější než s compatem ,ale které věci v dnešní době nejsou drahý záležitosti že :-)

     

    co se týče zaostření kraba,jj vím o tom to přední klepeto není zrovna moc doostřený ,jenže fotit makrem 2cm kraba na kameru z 1cm vzdálenosti není zrovna moc lehký úkol pro amatéra jako jsem já :d mám tu i pár fotek s pěkně doostřeným krabem jenže žádná nebyla podle představ takže "krab invalida" to vyhrál :d

     

    co se týče toho podpisu ,stačilo napsat zprávu ,půl roku jsem tu nebyl tak nevim co je za nová pravidla "study" a teď se mi to určitě studovat nechce :lol:

  2. Zdravím ,tak po dlouhé době jsem se vrátil na pawno se svojí novou oblibou a tvorbou :-)

    Možná si mě pamatuje ještě z tvorby web designů ,ale přinaším něco nového :-) tak prosím o hodnocení,kritiku a popř. i nějaké nápady :-)

    Fotky jsou foceny většinou jen full HD kamerou,o koupi zrcadlovky zatím jen uvažuji 8-) Jsou z části doladěny photoshopem a nějakými efekty .

    náhledy zde

    http://imageshack.us/g/571/brouk.jpg/

  3. Header je docela povedenej, i menu jde, ale ta obsahová část, tedy panely jsou katastrofální. Je to jenom tvar překrytý přechodem a na tom najebáno mnoho textů. Skus si stím více pohrát, například tam dát nějaké ikonky nebo něco co tu obsahovou část zajistí.

    no o těch ikonách jsem přemýšlel že bych je hodil do nějaké černobíle kompozice,ještě rozmyslím a pak updatnu :)

     

    -- sob 02. dub 2011 8:44:24 --

     

    pekné veľmi pekné ale niečo tomu chýba :) Ako sa volá ten font ktorým je napísané "Easyhost" ? 8/10

    font je " Carbon Block"

  4. přidávám další takovou light šablonu pro nějaký amatérský hosting :d chtěl jsem si s tím dát více práce ale nějak mě to nebaví,čekám odpovědi že je to pořád stejně stereotypní,ale co už je,můžete to využit pro nějaký free hosting ;)

    http://img191.imageshack.us/img191/9808/webgame.jpg

     

    PS : kontakt je tam schválně protože s tím bylo nejmiň práce :d nechce se mi prcat s úvodní stránkou,tam si představte popř. nějakou anketu,gBOOk ,partnery apod :d

  5. Je to pěkný, mě se to libí, to že to má jinou barvu nebo holčičí to je uplně fuk, hlavní je co tam je vše a jak to je spracované.

     

    Pane mistře Jakoubes, zatím ty tvoje vzhledy stojí za velký kulový ;)

    Ako som už viacerím povedal tvoj názor ma nezaujíma a je mi ukradnutý kritiku viem prijmuť. Teda tvoj názor mi nestojí za nič keďže mojim zákazníkom sa moje designy páčia a kupujú si ich odomňa

    Protože oni tomu sami houby rozumí ;)

     

    Plnou hubu keců, ale skutek utek..

    no keď tomu nerozumejú tak to je lepšie.Hodnotenie od obyčajného lajka v grafike má väčšiu hodnotu ako profesionálneho grafika ;)

    jakubes líbí se mi tvoje komenty ,ale tvoje grafika stojí za pi** :lol: snažíš se být chytrý ale na nesprávným místě :thumbup:

  6. Ahoj,

    Hledám nekoho kdo by mi udělal design na web a nakodoval a jeste udelal k tomu banner header a logo. Je to portal v zacatcich a hledame grafika a kodera. Pokud by mnel nekdo zajem piste na skype: cabrda5 nebo icq: 361171188. Pokud možno tak bych to chtěl zdarma např. vyměnime si loga, atd., ale spis aby to bylo mimo penez. Díky za všechny prihlasky Cabrda

    zdarma? blbý vtípek v této době... ;)

×
×
  • Create New...