Jump to content

Sallen121

Uživatel
  • Příspěvků

    26
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    2

Příspěvky posted by Sallen121

  1. před 14hodinami, robo0122 said:

    Dobry den poradi mi niekto nejaku stranku na filmy hry kte sa da stahovat  pošlite priamo aj odkaz ak budete  taky dobry 

    možte mi aj poradit nejaku fajn stranku kte sa da online pozerat filmy 

    čau prehraj.to je asi nejlepší.

     

    před 13hodinami, Hip said:

    Já osobně koukám na prehraj.to(placené, ale je tam skoro vše ve všech kvalitách) a stahuju na uloz.to bohužel cztorrent nejede, jinak tam.

    Nemusíš to platit, můžeš sledovat i zdarma filmy bez registrace.

  2. Čau, nechci moc hejtit.. Ale ty zde dáváš fakt dobrou tvordu co se týče k SFDFD. Ale spíše tento event (Závod) viděl spíš na WTLS nebo na SP, by to bylo lepší, kdyby tam bylo víc lidí a rozdělilo se to i na "vězně" a "policisty". Ale je to tvoje věc no xd.

     

    Jinak velice dobrá práce.

  3. Čau, ted se mi uloží grafické nastavení, jako rozlíšení, fps limit a tak 😄 Ale neuloží se mi nastavení audia a sensitivity + ty ipčky po přídání opět mizí 😄  Dále i se neukládá třeba /timestamp. Screeny,chatlog se pořád neukládájí.

  4. čau, screeny se mi neukládají,chatlog taky ne. A když dám třeba /save tak mi to napíše "i can't open the savepoints.txt file for append."

    Na změnu ID nic nepoužívám.

  5. čau, potřeboval bych od vás pomoc.. 😄 Jedná se o to, že když prostě třebaa přidám ip serverů do samp clientu, tak se přidá ale po vypnutí a zapnutí sampu už tam opět není. Dále pokud, cokoliv změním v gta přímo ve hře, tak se to neuloží, jak nastavení grafiky,myši,zvuk, atd...

    Zkoušel jsem reinstal celé hry, přehození jinam než na plochu (programfiles,programfiles x86) ale nepomohlo, vždy smažu i složku v dokumentech. Dále, pokud nainstaluju gta i samp, tak tam mám okamžitě můj herní nick, i když jsem ho tam nedal xD V registrech se nevyznám.

     

    Kdyby měl někdo nějaké nápady, proč se mi tohle děje, tak budu rád za každou pomoc.

×
×
  • Create New...