Jump to content

Ilighair

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by Ilighair

  1. Mno, pánové, musím říct, že se mi zamlouvá nápad whitelistu pro warez-hráče. Jak tak koukám, většina z vás zde jste inteligentní lidé a koneckonců by mně nemělo dělat problém na server pustit fajn lidi i s tím, že jsou warez. Dneska se tedy pokusím tuto možnost uskutečnit, a popřípadě to tedy oznámím :) .

  2. Pánové, poprosil bych vás, zda-li by vám nevadilo, jít si dobírat někoho jiného. Já zde chtěl jen svůj server ukázat, ne se sem jít hádat s lidmi, kteří moji práci neocení a jenom si ze mě dělají srandu. Běžte využívat dnešní odpoledne rýpáním do někoho jiného :) .

  3. Další server bez buducnosti .. :d

     

    Děkuji, že ses mi tak krásně vysmál :) Obávám se, že tě musím vyvést z omylu. Mám opravdu jen malý server, to jest pravdou. A ačkoliv je veřejný, stálou komunitu zde tvoří mí známí a přátelé a ostatní, které neznám (přes internet) zde rád uvítám. A i když máš asi pravdu, netrápí mě to, protože si zde rád zahraji v pohodě a klidu bez toho, že mě bude každý druhý přihlášený okrádat nebo griefovat. Takže obávám se, že se vysmíváš někomu, komu je to úplně jedno :) .

  4. no ale pozri, nie len deti hrajú minecraft a nemajú premium (poznám aj starších čo ho hrajú a sú warez)

     

    bol som na servere, niekde som sa spawnol a rozmýšľam, nejaká vanilla? dám /pl a čo vidím, kopa zbytočných pluginov a pod...

     

    tak sa proste rozhodnite čo chcete aby to bol za server, máte essentials a potom ďalších 15 pluginov zo samostatnými vecami, čo essentials obsahuje.

     

    proste aj také pluginy, čo ani hráč nijak nevyužije ale proste sú tam a sú zbytočné

     

    moje hodnotenie: nič moc ..

     

    screenshot.png

     

    Dovolím si s tebou nesouhlasit. Ačkoliv některé pluginy hráč jako takový nevyužije, všechny co tam jsou tam jsou kvůli tomu, že buď jejich funkce Essentials vůbec neobsahovali (např. WorldEdit, FrameProtect, LWC, WorldBoarder a mohl bych pokračovat...), nebo jejich funkce pro mě nebyla dostatečná. A některé pluginy hráč třeba nevyužije, ale jsou zde proto, že zkrášlují hru (např. Herochat). Ovšem pokud server hodnotíš jen podle toho, co je tam za pluginy, což se zdá že děláš, tak to je docela škoda, neboť si zde téměř vůbec nepobyl a server vůbec neprozkoumal, což mně přijde docela prostořeké.

    Ale i tak děkuji za názor.

  5. To je mi líto. Náš názor na věc je takový, že pokud bude server "premium-only", odfiltrujeme tím nával warezových dětí, kterých je dnes všude spoustu. Ovšem neházíme všechny do jednoho pytle, sám vím, že ne každý "warezák" to nutně musí nemít v hlavě v pořádku :) .

  6. Server je nově i pro hráče s neoriginální hrou, desetislotový, a bez Whitelistu. Jelikož se pět slotů ukázalo jako nedostačující množství, rozšířil jsem na deset, a pokud bude nutno, rozšíří se na víc. Rád bych všechny hráče už i bez originálních kopií Minecraftu pozval si sem zahrát "od začátku" a jen tak si zde pohrát, dokud vás to nepřestane bavit! Přijďte poznat pohodovou komunitu hráčů a v klidu si zahrát na pořádném Minecraft serveru!

    1870.png

    IP Adresa: server.baucraft.cz
    Webové stránkyhttp://baucraft.cz/
    IRC Kanál: #baucraft (EFnet)
    Kontakt na administrátora serveru (Illighair): Skype jméno - 'illighair'
    Dynamická mapahttp://dynmap.baucraft.cz/

    Náš IRC kanál funguje jak pro pokec mezi hráči, tak jako spojení mezi chatem ve hře a na tom na IRC, tzn. můžete sledovat chat ze hry na IRC a obráceně. Platí zde pravidla sepsaná na stránkách, nezneužívejte jejich případných děr, na serveru se dá vše dohledat! Vzhledem k "velikosti" serveru jsem již pořídil dynamickou mapu. Vzhledem k tomu, že mapa byla vygenerována s verzí 1.7.2, jsou zde, dokonce i nedaleko od spawnu pluginy Mesa. Ty je přísně zakázáno vytěžovat, sami na to budete upozorňováni přímo ve hře. Pokud si ale říkáte, jak tedy máte clay vlastně získat, když je ho zde tak málo, máme zde dodatečný recept na clay.

    Dostupné příkazy; pluginy:​
    /help - Vypíše všechny dostupné příkazy​
    /mail - Napíše mail hráči​
    /motd - Zobrazí zprávu dne​
    /recipe - Zobrazí recept na předmět​
    /seen - Zjistí poslední přihlášení hráče na server​
    /spawn - Teleportuje vás na spawn​
    Eggcatcher
    Umožňuje chytání mobů do vajíček. Na každého moba máte jinou šanci na chycení.
    LWC
    Uzamykání vašich dvěří, beden, pecí apod.
    FrameProtect
    Automatické uzamykání vašich rámečků.
    CompasHome
    Pomocí kompasu se můžete rychle dostat domů. Dům nastavíte kliknutím na postel. Pokud nemáte kompas, jednou za půl hodiny můžete použít příkaz /kit Kompas, který vám kompas zadarmo dá do inventáře.
    Ostatní příkazy a jejich funkce naleznete přímo na stránkách v záložce "Příkazy"

    Dodatečné recepty pro server naleznete zdehttp://imgur.com/a/JjPXu/

    Webové stránky už jsou téměř hotové, vše nejdůležitější si zde můžete přečíst, včetně pravidel! Dynamická mapa funguje na 100%. A nakonec důležité sdělení. Vše se dá dohledat! Užívejte si hru takovou jaká je, a neulehčujte si jí podpůrnými programy. Stejně tak vás prosím, aby jste v chatu dodržovali nějakou kulturu. Také nezapomeňte, že co není zakázáno, je povoleno! Požívejte při hraní hlavu, ne jiné části těla.
    Pokud si chcete přidat značku vašeho sídla na dynamickou mapu, řekněte mi, nebude problém udělat.

    Pokud máte jakýkoliv problém, dotaz připomínku apod. kontaktujte mě na IRC, ve hře nebo napište do tohoto topicu. Však víte icon_e_wink.gif .​ Za jakékoliv jiné hodnocení serveru či návrhy na jeho úpravu přivítám. Přeji vám příjemné hraní!

×
×
  • Create New...