Jump to content

Tedy

Uživatel
  • Příspěvků

    319
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by Tedy

  1. Pokud se chceš ty, nebo tvůj kamarád pustit do volně šířeného redakčního systému, který se točí okolo "eshopu", tak osobně doporučuji vyzkoušet Prestashop - mám celkem dost známých, kteří tento redakční systém využívají na celkem profesionální úrovni a nikdy s ním neměli problém... Šíří se volně (free), zvládá uspokojivé množství funkcí. Pokud si s ním nevíš rady, lze dohledat minimálně v 80% případů pomoc či návod, který ti s tvým problémem pomůže. Jako docela dobrý klad na tomto redakčním systému vidím to, že existuje velké množství šablon, které ti dopomohou celou prezentaci včetně eshopu alespoň trochu oživit. Administrace je přijatelně složitá - alespoň pro mě je vcelku přehledná. Najdeš tam krom jiného i seznam zákazníků, což se v určitých případech může hodit.. :) 

     

    Nevím, co více bych ti k tomu ještě mohl říct, takže závěrem popřeji hodně štěstí v rozjetí nového projektu ;)

  2. Hm, pleteš si pojmy.. HELP = pomoc / rada a ne to, že ti to někdo bude dělat... 

    HELPEM lze nazvat toto :

     

    1. Řádkování

    2. Nemáš návratovou hodnotu u OnPlayerDisconnect

    3. V includu ostatni.inc definuješ dcmd a už ho někde nadefinované máš (definuj ho jednou)

    4. Stejné jak 2. ale u sscanf

    5. Vynechal jsi ';'

    6. Máš ve scriptu víckrát OnPlayerDisconnect

    7. Máš ve scriptu víckrát OnDialogResponse

    8. Nauč se anglicky ^^

     

    Nic více ti už asi nikdo neporadí :)

  3. tak ale nemôžme zabúdať že jediná možnosť platby u 10-12 ročných kidov je len SMS(keďže to mamka platí a nevie o tom na čo sa to využije) už vidím ako by prišli za mamou, mama daj mi VISU, chcem si kúpiť VIP na MC :d + rátame s tým že na CZ/SK MC scéne je 90% hráčov vekovo na tom nízko

    Ano.. :d Jen jsem poukázal na možnost toho, že to prostě jde udělat i tak, ne jen stále a stále SMS platby. Je jasné, že ten, kdo ty SMS brány poskytuje do toho vkládá náklady, a proto si za to více jak polovinu účtuje, aby se mu ty náklady vrátily. 

  4. Pokud chceš kvalitní MINECRAFT  hosting, tak doporučuji volbu číslo 1 .

     

    To, že jim jde větší část za zakoupení VIP je sice pravda, ale VIP není všechno :)

    V tomto případě bych řešil spíše poskytované služby z oblasti minecraftu ( konkrétně ta RAM - je velká ) , proto bych volil Fakahedu.

     

    Crew nedoporučuji - za mé hostování u nich měli velké výpadky a v Administraci jsem se cítil jako zmatená lesní včela, jelikož je opravdu, dá-li se říci 100 let za opicemi. ;) 

     

    Tak, či tak Ti přeji hodně štěstí v budování minecraft serveru ;):)

  5. Hele ale jaky zase gamemode? ja žadny gamemode nemám myslite na serveru?

    Zkompilované a co ted?

     

    A to, když napíšeš " Zkompilované a co ted? " ...., tak to si máme odvodit od čeho, že to " zkompilované " nemáš? -_-

     

    Ujisti se prosím tě, ještě jednou, že jsi ten include dal do správné složky, kde patří... Jinak Ti to bohužel vysvětlit nedovedu.

  6. Najdeš to na své ploše / ve své složce, kde máš svůj Gamemod uložený...

     

    1. Rozklikneš si .pwn verzi Gamemodu

    2. Nahoru zapíšeš :

    #include <zcmd>
    

    3. A poté pokračuješ... viz. SkiBig a další..

     

    - Všichni jsou zde od toho, aby sice nováčkům poradili, ale pamatuj na to, že nikdo není povinný ti radit, a už vůbec to zde není od toho, že napíšeš, že chceš něco / že něco hledáš a všichni ti to strčí až pod nos. Čím dříve to zjistíš, tím dříve se dokopeš k tomu, aby si se začal učit základům a popř. sem dával jen své vlastní výtvory s žádostí o diskuzi ohledně errorů, které se ti naskytnou :)

     

    V případě, jestli jsi jako 45 % lidí ze SA-MP scény CZ/SK, že si dáš na server RZE, kterou máš jen v .amx , máš smůlu.

    • Líbí se mi to! (+1) 4
  7. Ne :( Pokud víš, jak funguje Virtual DJ - přidáš si tam songy např. do Automixu a poté, když jej " aktivuješ " ( zapneš ) tak se ti automaticky mixují po sobě... To samé dělá CartMaster, kde to nazývají odbavením muziky, jelikož si tam můžeš přidat i naplánování vstupu, kdy, kdo bude mluvit atd.. Jenže jak jsem psal, potřebuji to na pár týdnů, dní.. a poté to mohu odinstalovat, takže pokud někdo z Vás o něčem takovém ví, dejte prosím vědět :) 

  8. No, myslím si, že nic takového není, ale nevím... Ono něco na bázi toho CartMasteru existuje i např. Sepia System, ten používá např. Europa 2, ale jak jsem říkal - nechci  do toho investovat, jelikož to potřebuji na cca 1 měsíc.. Takže by stačilo něco např. na bázi toho Virtual DJ,  i když ten je dle mého názoru dost nešikovně udělán, proto mi nestačí.

  9.  

     

     live mix hudby ako je napr virtual dj či čo

    Dejme tomu, že tohle... :d

     

    -> Odbavovací jsem myslel to, že ten systém si podle připraveného Playlistu sám naplánuje, kdy co bude hrát - příkladem je ten CartMaster, ale ten je v placené verzi, a jak jsem hledal, tak jsem hledal - free verzi ničeho takového jsem nenašel, proto jsem zde napsal topic, že něco takového hledám, protože vím, že někteří s tím mají určitě zkušenosti.. :d

    Ale pokud znáš něco krom Virtual DJ či Winampu, sem s tím :d Díky ;)

×
×
  • Create New...