Jump to content

Andreyy

Uživatel
  • Příspěvků

    25
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Příspěvky posted by Andreyy

  1. Zdravím, nejsem si jistý zda mi můj notebook rozjede GTA V hlavně kvůli procesoru tak se raději zeptám. Rozjede mi to alespoň na nejmenší?

     

    Grafická karta - Nvidia GeForce 920M 2GB

    Procesor - Intel Core i3 2,00GHz

    RAM - 4GB

    OS - Windows 10

  2. Pekné to je, ale nič zaujímavé mi na tom nepríde, taká jednoduchá mapa, neviem no :)

    V této mapě mi šlo hlavně o práci s texturami, ale ještě tuhle mapu budu vylepšovat, tak možná příště se ti bude ještě víc líbit :)

     

    zkus udělat i interier. jinak je to fakt moc jednoduchá mapa...

    Interier ještě chystám, momentálně ale hlavně si musím promyslet co a jak udělat.

     

    opravil by som tam nejake bugy, vylepsil niektore nedostatky, napada ma spravit tam tenisovy kurt s plotom, ciarami(na zemi) a neviem cim este a nie len takto, ale zas neni tam vela miesta. Akoze neni to zle, len si nevyuzil potencial tej mapy, dalo by sa tam toho VELA urobit lepsie alebo nieco pridat. Inak si pekne vyuzil ten priestor, aj ked mne sa to miesto vzdy pacilo take ake bolo ;D

    Některé bugy viditelné hodně ještě opravím. Tenisový kurt by šel udělat i na takovém místě :) Stačí se pohrát s texturami. Takže se ho pokusím udělat ještě.

     

    Takové mapy mi přijdou nejlepší, nejsou křiklavé, nijak do ničeho nezasahují, kdo nezná tak si toho ani nemusí všimnout ale působí to líp než normálně :)

    Děkuji ^^

  3. Splnilo to mé očekávání! Délka videa byla velice příjemná a bylo ve správný moment zakončeno.

     

    Ovšem měl bych pár výhrad. Je sice fajn, že tam jsou všude videa u dialogů (auto, nemocnice), ale když je tam pouze audiostopa a nic se ve videu neděje, tak mě to v pár případech začalo opravdu hooodně nudit. Pak byla akce a pak zase jen nudný rozhovor. Doporučuji, aby se postavy nějak hýbaly. Ideálně jim dát občas nějakou animaci třeba jen gestikulace rukama. Co se týče scény v nemocnici jak přinesl kytku, tak bych uvítal více střihů a záběrů z více úhlů (i na oba najednou), například z rohu místnosti, případně použití pohyblivé kamery. To použití pohyblivé kamery tam skutečně chybí i v jiných scénách. Scény střih - pohled, střih - pohled, střih - pohled působí neskutečně omezeně na diváka. (Občas jsem byl dezorientován v prostoru) A hlavně se vyvaruj pohledům kamerou na dlouhé nic. (Například jak se přiřítilo auto a rozbouralo plot)

     

    To je asi vše. Doufám, že příště se tohoto vyvarujete! Držím palce pro úspěch!

     

    Děkuji, každá kritika je dobrá k něčemu. Ten začátek ovšem není ani tak o akci, ale příště tam už toho bude více a s tou audio stopou se zkusím více vyhrát, totéž s úhly pohledu. :)

  4. The Walking Dead

     

    Zdravím, přes víkend jsem se pustil do většího videa, nebo spíše videí. Jedná se o seriál The Walking Dead, který natáčím v GTA SA. Seriál je z většiny inspirovaný originálem a proto je využit také originální český dabing. Ten, kdo si potrpí na originálním, anglickém dabingu, tak se dočká možná během tohoto týdne, pokud to budu stíhat. Jak už jsem na začátku psal, tak se jedná o seriál a tak tohle není zdaleka poslední TWD video. Video má "pouze" pár minut a to jen z důvodu, že kdybych natočil 40ti minutové video, tak by to asi 99% lidí nedokoukalo. Doufám, že práci oceníte. V dalších dílech doufám, že se střih atp. pouze vylepšovat, jelikož tohle je takové moje první větší video/a do kterého jsem se pustil. Natáčení proběhlo na serveru SFDFD - play.sfdfd.cz:7777

     

    https://youtu.be/sb9xphraeTo

    • Líbí se mi to! (+1) 1
  5. Zdravím, po instlaci Windows10 se mi vyskytl problém. Nemůžu spustit GTA SA:MP. Klient spustím, ale když se chci připojit na server, tak se nenačte hra. Vždy musím odstránit složku v dokumentech aby se spusitla a pak když chci znova zapnout GTA, tak opět musím. Co mám udělat aby mi to nedělalo? :) A ano, už jsem přeinstaloval hru.

  6. Zdravím,

    na vánoce jsem dostal tablet a tak mě napadlo že bych z her na tabletu mohl točit gameplaye třeba.

    Chci se zeptat na nějaký program který natáčí hry a třeba i tapetu na tabletu. Zkoušel jsem něco už nainstalovat ale buď to nešlo nebo to točilo mě a ne v tabletu... :d Děkuju vám za každej program :) když tak posílejte odkaz ke stažení...

  7. Ahoj,

    chtěl bych udělat mapu kde budou dárky, stromek atd. takové té objekty které jsou v tom ruském mta map editoru nebo jakej to je.

    Mám ten mta map editor, ale hodně mě štve že tam nejdou mazat objekty a ještě nejsou tam NPC (postavy) které k té mapě potřebuju.

    Jak to mám udělat aby jsem tam měl všechny té objekty (stromek,dárky atp.) a mazání objektů + postavy? Díky...

×
×
  • Create New...