Jump to content

Majky ROOt

Uživatel
  • Příspěvků

    162
  • Registrován

  • Aktivní

Příspěvky posted by Majky ROOt

  1. No ked odprezentujem hru, tak budete hovorit že je fake? :d Príde designer, ešte niečo opraví na mape, a pošlem Screeny, aj ked to bude nic moc mapa. Lebo každý vie, že nenatexturovaná mapa neni pekná. Ale vo výslednom výsledku vo hre bude krásna.

  2. Hra bude hotová 17.9.2014. Ale nič tu prezentovať nebudem.. nemá to zmysel, další of-topic. Ja tu nemachrujem, akurát chcem urobiť pre Vás niečo, a zase ma zjebete. Ano, giganti ako EA.. ale my niesme žiadny gigant.. a ano, to sa volá "Marketingový pláááán!". Ze čo a kedy vypustia.. my tak isto máme Plán... Ked dokončíme jednu fázu hry, vypustíme do sveta par Screenov, dokončíme dalšiu fázu a urobíme video. To je všetko naplanované do predu. čo si myslíte že R* nema plán? Jasne že má.. a maju to krásne premyslené, lebo majú to tak aby sa o tom hovoriilo a furt sa hra rozširovala, mysleli si že nebude na PC.. jasne že bude! ale to je všetko zase len Plán. Takže ked ma rozumny ludia chápu, tak ja nemôžem tu všetko vydávat.

     

    A ked sa pýtate prečo som tu nevyužil.. tak zase "idiot" ako Petríík Hrnček, by zase začal delat OT a ostatné.. už to Chápete? Preto to nebudem nič prezentovať! a čo sa týka vykania, prečo asi vykámm.. no prečo? lebo nemám 12 rokov aby som si tu s detmi tykal. Mám 24, a nebudem tu nikomu tykať. (iNáč, stačší má nevhnúť mladšiemu aby si vykali).

     

    toť vše.

  3. Dobrý deň. Som sa rozhodol že tu urobím propagáciu Vašégo osobného webu. Mi napíšete link na web, a ja ho zapíšem na tričko ktoré budem nosiť. Keed chcete, tak Vám ho pošlem za 15 euro. Tričko podobné:

    Vector_Patches_T_Shirt_by_AxlDeLarge.jpg

     

    Zmestí sa tam 50 linkov, tak píšte a propaguj si svoj vlastný web. Podmienky sú: žiadne 8u, tk. resp. free domeny.. ale normálne

    .eu/.com/.cz/.sk domeny.

     

    Dakujem, Martin.

×
×
  • Create New...