Jump to content

Piccaso

Uživatel
  • Příspěvků

    213
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Příspěvky posted by Piccaso

  1. Tak s pravdou ven:) Chtěl jsem co nejvíce napsat nejhorší Topic s modem proč? chtel jsem videt jak budete reagovat a vaše reakce nebyla až taková jak jsem čekal nahodou jste byli fajn :d

    Takže mažu tenhle Topic :)

     

    Ne, chtěl si nám prezentovat svoji práci a až po tom, co sis přečetl negativní komentáře tak si napsal tuhle kravinu...

  2. Víš nejde mi oto aby mi tam takle nekdo chodil chtel jsem se jen vyřádit tak jsem napsal toto a divil by ses kolik lidi mi tam už přišlo od doby co jsem sem dal tenhle topic :p

     

    Nezáleží kolik lidí tam přišlo, ale jaká je stálá návštěvnost a když se na tvůj server kouknu tak to mluví za vše...

  3. Nemyslím si, že je dobrý k prezentaci módu zveřejňovat tyhle trapný prupovídky jako je:

    "Zas kopíruju skvelej"

    " Žádnej mod nekopíruju at si to klidne myslej"

    "Vtipátor ->Pozor zase kopíruju"

    "Afk -> to fakt nevím coto dělá"

    "MiniGun ->  Opetovnee SFDFFFSD JEDE ne? zase Copy A Copy :DDD"

     

    Prezentace má hráče přilákat a né odradit těmahle nesmyslnejma větama.

  4. V tom případě zde nezmiňuj fakt, že v anketě bude více negativních hlasů, jelikož je tu většina fóra pod 18 let. Spíše se mi zdá, že tito lidé, kterým je méně jak 18 let jsou chytřejší a radši si spoří na auto, řidičák, byt, dům apod. než vyhodit peníze někam jinam.

     

    To už je ta věc, pro kterou jsem tuto anketu založil. Spousta lidí vloží několikanásobně více peněz do nesmyslných věcí, které ke konci měsíčně několikanásobně převyšují částku, kterou mohou DOBROVOLNĚ poslat na humanitární účely, tudíž chytrost nemá nic společného s přispíváním nýbrž solidarita.

  5. V tom případě mi dovol otázku, když tedy víš, že je to většina pod 18 let a nemají finanční prostředky na financování humanitární pomoci, tak proč to jsem tedy dáváš?

     

    Přečetl sis vůbec na co se tu ptám? Je to bez ohledu na věkový rozdíl tato anketa, tudíž mě zajímalo nejen hlasování, ale i vyjádření jednotlivých uživatelů k věci, to že je tu většina lidí pod 18 let nic nemění, pouze negativní hlasy v anketě.

  6. Ale jak jsem řekl, nemáš žádný důkaz. To by jsi musel si ty své peníze vzít a osobně to jet předat, aby jsi měl opravdu jistotu a dobrý pocit, že jsi procestoval více peněz, než jsi přispěl. 

     

    Hold anketa mluví za vše ;)

     

    Anketa zdaleka nemluví za vše, jelikož je tu převážná většina lidí (pod 18 let), která nemá na financování humanitárních akcí peníze, tudíž tu s největší pravděpodobností budou převažovat negativní hlasy. Jinak nemusíš nic procestovávat za účelem daňovích úniků nebo podvodů, od kterých slouží úřady, které se již několikrát o těchto pár známích organizacích přesvědčili, že jsou důvěryhodné a ví, kam peníze putují.

  7. Já tuto situaci plně zvládám, zde jsem přednesl svůj názor, jelikož toto je "diskuzní" fórum a ty mě tu hned nazýváš zoufalcem? Kvůli čemu? Že nepodporuji zlodějnu? Kde máš důkaz, že peníze na charitu jsou doopravdy doručeny tam, kam mají? Podle fotky na které je spokojený obličejíček nějakého dítěte? Nebuď přece naivní, v dnešní době není problém si udělat prostředí a nahodit na sebe pár lepších věcí, jakože to je ten hoch, na kterého přispíváš a ty budeš mít dobrý pocit a zloději si budou pít drinky na pláži a smát se, že zase napálili jednoho malíře. ;)

     

    Zoufalcem jsem tě nenazval, nýbrž zoufalou tvoji odpověď, z které přímo sršel afekt a opřel si se do mě první ty viz.

    "Pokud si ty dle tohoto děláš obrázek, tak si jdi malovat do Afriky ty piccaso."

     

    Jinak k věci -> Neziskové organizace, které jsem uvedl jsou dlouhodobě prověřeny a lidé mají možnost dozvědět se, na jaké účely jsou jejich poslané peníze použity a podezřívat například jednu z nejdůvěryhodnějších nezisk. organizací jako je UNICEF mi přijde zbytečné, ale nebudu tě v tvé myšlence lámat...

  8. Obrázek o mě? A z čeho prosím tě? O lidi se má starat daný stát a ne somrovat někde jinde od normálních lidí, ať na charitu přispívají ti zloději, co rozkrádají stát, ale ať to nikdo nechce po lidech co mají hypotéku a nebo mají sotva na nájem. Pokud si ty dle tohoto děláš obrázek, tak si jdi malovat do Afriky ty piccaso.

     

    Hold ještě ti tyto věci nic neříkají a já tě za ně neodsuzuji a nepochopil si zřejmě nestabilitu systému v jiných zemí, ale tohle už byl doopravdy zoufalý výkřik...

  9. Ach, jak někoho může taková anketa napadnout a dát to zrovna sem..

     

    Je to v kategorii všechno možné a probírají se tu i jiné věci kromě tohoto jazyka, tudíž nevidím v anketě a tématu žádný problém, jinak rád jsem si o tobě udělal obrázek :)

  10. Dobrý večer, založil jsem toto téma ze zvědavosti jestli někdo z vás finančně podporuje bídu nebo zlepšení podmínek jedinců ve světe v organizacích jako je UNICEF, ADRA, ČERVENÝ KŘÍŽČLOVĚK V TÍSNI nebo i jiné humanitární organizace. Já se snažím přispívat už několik let a tudíž mě zajímá jak jste na tom s vaším přístupem a pomocí vůči těmto věcem.

     

    +ANKETA

  11. Nevím jestli by nebylo lepší delší textové řetězce zobrazovat v dialogu než v chatu. Spamuje to zbytečně hráči chat a při větším počtu hráčů píšících v chatu si ani nestačí přečíst zobrazené informace.

  12. Tenhle jazyk je stejně k ničemu, nedá se s ním vydělat slušný finanční obnos ani nijak výrazně vyniknout. Pawnu se věnuji bezmála 6 let a za tu dobu jsem pochopil, že je zkrátka k ničemu, beru ho jako koníček, kterému se věnuji, když nemám nic důležitého na práci a zavádění jakýchkoli motivačních věcí na fóru je stejně k ničemu. Do 10 let s největší pravděpodobností se sníží jak vývoj nových gm tak celá propagace a návštěvnost veškerých serverů a veškerá práce zanikne, tudíž bych tyhle věci nehrotil...

  13. Ale to stačí , jen to neumím nahrát , nějakou radu ? Jak to nahrát na FTP ???

    Protože já přeinstaluju web a FTP je normálně prázdný a nahraju tam ty soubory..

    Otevřu web a ukáže to chyba ! ;(

     

    Nejsnadnější na nahrávání do FTP je TotalCommander.

  14. Pěkně to vypadá, předpokládám že se ty braně z těch stolů asi nedají brát ale kdyby se to nějak šikovně udělalo tak by to bylo pěkný.. Jinak souhlasím s Mubbym že jedna mapa je moc málo... Jinak bych doporučil nedělat deathmatch jako style counter strike takovej ale třeba, dobývání základny nějaké apod. Vše by záleželo na mapě o kterých by se mohlo hlasovat jako třeba v Crysis 3 MP .. jestli víš jak to tam je .. :) Držím palce vypadá to moc pěkně

     

    Dal jsem obrázky zatím z jedné mapy, ale průběh hry je takový, že se budou střídat 3 mapy po 15ti minutových kolech, na konci každého kola se zobrazí informační TextDraw se skórem všech hráčů a z nich se vyhodnotí vítěz.

×
×
  • Create New...