Přejít na obsah

Administrace (ulož)



  • Tohle téma je uzamčeno Toto téma je uzamčeno
4 odpovědí

#1
Baseball

Baseball

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 58

Zdravím,

mám registraci přes dini  -

Please Login or Register to see this Hidden Content

a admin systém - 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Když někomu nastavím level -

Please Login or Register to see this Hidden Content

tak se to neuloží (logicky)

 

Jak by se dalo udělat aby mi to po odpojení uložilo? (v odpojení mám pAdminLevel) když jsem zkusil zaměnit AdminLevel[id] = 1; za pAdminLevel[id] = 1; házelo errory.

 

Doufám že pomůžete a děkuji vám


  • 0


banner.png

Hlavní Administrátor Webu & Serverový Administrátor


#2
PapikSVK52

PapikSVK52

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 112

dcmd_ulozadmin(playerid, params[])
{
#pragma unused params
new cesta[50];
if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,-1,"Niesi rcon admin !");
if(isnull(params)) return SCM(playerid,-1,"Použi: /ulozadmin ID");
new id = strval(params);
if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid,-1,"Hráč nieje pripojený");
SCM(playerid,0xEFEFF7AA, "[ ! ] Úspešne uložene");
format(cesta, sizeof(cesta), "psystem/%s.txt", PlayerName(playerid));
if(!dini_Exists(cesta))
{
dini_Create(cesta);
}
else
{
dini_IntSet(cesta, "Level", Admin[playerid]);
}
return true;
}

 

ja to mám takto tak to sprav podla tvojich premien alebo daj vsetko ohladom toho a ty to spravím celý kod ohladom adminstva

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

takto to daj malo by to isť

 

dcmd_ulozadmin(playerid, params[])
{
#pragma unused params
new cesta[50];
if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,-1,"Niesi rcon admin !");
if(isnull(params)) return SCM(playerid,-1,"Použi: /ulozadmin ID");
new id = strval(params);
if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid,-1,"Hráč nieje pripojený");
SCM(playerid,0xEFEFF7AA, "[ ! ] Úspešne uložene");
format(cesta, sizeof(cesta), "%s.txt", PlayerName(playerid));
if(!dini_Exists(cesta))
{
dini_Create(cesta);
}
else
{
dini_IntSet(cesta, "Level", AdminLevel[playerid]);
}
return true;
}

 

 

a nezabudni dať

 

dcmd(ulozadmin,9,cmdtext);  alebo daj podla seba ten prikaz mesto toho ulozadmin daj svoje aj to číslo "9" prepíš aky dlhy bude ten prikaz

 

a ak nemas definovane dcmd daj toto:

#define dcmd(%1,%2,%3) if ((strcmp((%3)[1], #%1, true, (%2)) == 0) && ((((%3)[(%2) + 1] == 0) && (dcmd_%1(playerid, "")))||(((%3)[(%2) + 1] == 32) && (dcmd_%1(playerid, (%3)[(%2) + 2]))))) return 1


Upraveno uživatelem Ján Zaduban: 26 květen 2015 - 15:26:23

  • 0

Môj FS = P-System v10.2 :boss:

Spoiler

#3
PapikSVK52

PapikSVK52

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 112

tak to je už nanom


ale idem to aj ja prerobiť asi cez zcmd  :d


  • 0

Môj FS = P-System v10.2 :boss:

Spoiler

#4
Baseball

Baseball

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 58

hází chybu - (1084) : error 029: invalid expression, assumed zero

Please Login or Register to see this Hidden Content


  • 0

banner.png

Hlavní Administrátor Webu & Serverový Administrátor


#5
Baseball

Baseball

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 58

dof2 jsem zkoušel ale registračka která je i zde na fóru mě kicknula a napsala že se nechci přihlásit do konzole a pak nefungovala ale konzole (exit) :d


Upraveno uživatelem Baseball: 26 květen 2015 - 17:02:12

  • 0

banner.png

Hlavní Administrátor Webu & Serverový Administrátor






Také označeno jedním nebo více klíčovými slovy: Pomoc

0 uživatelů si prohlíží toto fórum

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

© 2015 IPS, Inc.

Zajímat Vás mohou ještě aktuální zprávy. sleviště, slevy dnes Herbalife je skvělou cestou pro dobré zdraví. Je libo dětský web?