krustowski 2 Odesláno: 7. Březen Share Odesláno: 7. Březen Zdravím všechny, rád bych představil jeden svůj herní mód pro GTA San Andreas: Multiplayer (openMP) naskriptovaný v Pawnu. Jde o původně především závodní mód (předchozí vývoj probíhal v letech 2008-2010), který však přerostl ve freeride s různými minihrami, teamy, závody a dalšími. Herní mód je opensource a dostupný veřejně na Githubu pod MIT licencí (README obsahuje i vizuální ukázky ze hry), vývoj stále pokračuje. Seznam modulů a součástí: Admin panel s levely 0-5 pro lepší granularizaci privilegovaných příkazů Bankomaty v každém městě, maloměstě či vesnici Cenné výhry: skryté pickupy s možností výhry 1.5M až 10M dolarů Combat mise: střílecí minihra s motivem bankovní loupeže s následným únikem vrtulníkem a předáním ukradených kufříků finálnímu NPC Deathmatch minihra: jednoduchá "legální" přestřelka mezi hráči ve speciální aréně v lesích Nemovitosti: osobní ke koupi a komerční k pronájmu (periodický výdělek) Osobní telefon: jednoduché menu otevíratelné pomocí klávesy `Y` (defaultně) s možnostmi jako kontrola stavu bankovního účtu, odemykání/zamykání zaparkovaného auta a další Taxi mise: vození NPC po velkoměstech či celé mapě pomocí taxi auta Trucking mise: rozvoz pohonných hmot po celé mapě pomocí kamionu s přívěsem Týmy: různé tými s různým přídělem zbraní, speciálních příkazů a privilegií Závodění: různorodé trasy po celé mapě, pozemní, letecké a lodní typy závodů Jak již bylo zmíněno, herní mód je stále ve vývoji, spousta soušástí a modulů ještě čeká na své dokončení a můžou se při hře vyskytovat bugy a někdy bohužel i crash (nicméně to je spíš předmětem nekompatibility verze klienta a serveru). Jakékoliv připomínky, názory, či přispění do codebase jsou vítané. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRUT.me 7 Odesláno: 8. Březen Share Odesláno: 8. Březen cool, keď by som spuustal druhý samp server tak toto bude jeden z hlavných adeptov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustowski 2 Odesláno: 8. Březen Author Share Odesláno: 8. Březen Mód jede v testovacím režimu na tomto serveru btw: 95.216.7.113:39876 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustowski 2 Odesláno: 5. Duben Author Share Odesláno: 5. Duben On 8. 3. 2026 at 10:09, BRUT.me said: cool, keď by som spuustal druhý samp server tak toto bude jeden z hlavných adeptov dej vědět, kdyby byl zájem, ať můžeme případně syncnout rolling of gamemode updates and fixes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 175 Odesláno: Pondělí o 00:47 Share Odesláno: Pondělí o 00:47 Na chvilku jsem to zkusil a věc která mě úplně nejvíc na modu štvala, je to nesmyslný trestání za speed limit. Dokážu si to představit v RP serveru. Ale tohle má být crazy race life a ne crazy role play. Začátek na té pyramidě v LV je hrozný nápad. Jasně, můžeš použít /port. Ale na výběr je tam prd a největší výběr aut je kolem té pyramidy. Jinak je to poměrně mrtvé. Ale rád jsem si po letech okusil SA a zajezdil si pár truck misí. Danke :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustowski 2 Odesláno: Pondělí o 11:52 Author Share Odesláno: Pondělí o 11:52 před 11hodinami, Ingnition said: Na chvilku jsem to zkusil a věc která mě úplně nejvíc na modu štvala, je to nesmyslný trestání za speed limit. Dokážu si to představit v RP serveru. Ale tohle má být crazy race life a ne crazy role play. Začátek na té pyramidě v LV je hrozný nápad. Jasně, můžeš použít /port. Ale na výběr je tam prd a největší výběr aut je kolem té pyramidy. Jinak je to poměrně mrtvé. Ale rád jsem si po letech okusil SA a zajezdil si pár truck misí. Danke :D moc díky za vyzkoušení a názor, radary jsem dočasně vypl a s tím spawn pointem na pyramidě taky něco udělám, protože to pochází ještě ze staré verze módu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustowski 2 Odesláno: Pondělí o 15:17 Author Share Odesláno: Pondělí o 15:17 před 16hodinami, Ingnition said: Na chvilku jsem to zkusil a věc která mě úplně nejvíc na modu štvala, je to nesmyslný trestání za speed limit. Dokážu si to představit v RP serveru. Ale tohle má být crazy race life a ne crazy role play. Začátek na té pyramidě v LV je hrozný nápad. Jasně, můžeš použít /port. Ale na výběr je tam prd a největší výběr aut je kolem té pyramidy. Jinak je to poměrně mrtvé. Ale rád jsem si po letech okusil SA a zajezdil si pár truck misí. Danke :D pokud jsou ještě další věci, co štvaly, rád si přečtu o jejich připomínkách, vývoj je aktivní 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts