Jump to content

ukázka CrazyRaceLife2 Freeride

krustowski

Recommended Posts

Zdravím všechny,

rád bych představil jeden svůj herní mód pro GTA San Andreas: Multiplayer (openMP) naskriptovaný v Pawnu. Jde o původně především závodní mód (předchozí vývoj probíhal v letech 2008-2010), který však přerostl ve freeride s různými minihrami, teamy, závody a dalšími. Herní mód je opensource a dostupný veřejně na Githubu pod MIT licencí (README obsahuje i vizuální ukázky ze hry), vývoj stále pokračuje.

Seznam modulů a součástí:

• Admin panel s levely 0-5 pro lepší granularizaci privilegovaných příkazů
  • Bankomaty v každém městě, maloměstě či vesnici
  • Cenné výhry: skryté pickupy s možností výhry 1.5M až 10M dolarů
  • Combat mise: střílecí minihra s motivem bankovní loupeže s následným únikem vrtulníkem a předáním ukradených kufříků finálnímu NPC
  • Deathmatch minihra: jednoduchá "legální" přestřelka mezi hráči ve speciální aréně v lesích
  • Nemovitosti: osobní ke koupi a komerční k pronájmu (periodický výdělek)
  • Osobní telefon: jednoduché menu otevíratelné pomocí klávesy `Y` (defaultně) s možnostmi jako kontrola stavu bankovního účtu, odemykání/zamykání zaparkovaného auta a další
  • Taxi mise: vození NPC po velkoměstech či celé mapě pomocí taxi auta
  • Trucking mise: rozvoz pohonných hmot po celé mapě pomocí kamionu s přívěsem
  • Týmy: různé tými s různým přídělem zbraní, speciálních příkazů a privilegií
  • Závodění: různorodé trasy po celé mapě, pozemní, letecké a lodní typy závodů

Jak již bylo zmíněno, herní mód je stále ve vývoji, spousta soušástí a modulů ještě čeká na své dokončení a můžou se při hře vyskytovat bugy a někdy bohužel i crash (nicméně to je spíš předmětem nekompatibility verze klienta a serveru).

Jakékoliv připomínky, názory, či přispění do codebase jsou vítané.

• Líbí se mi to! (+1) 1

• 4 weeks later...
On 8. 3. 2026 at 10:09, BRUT.me said:

cool, keď by som spuustal druhý samp server tak toto bude jeden z hlavných adeptov

dej vědět, kdyby byl zájem, ať můžeme případně syncnout rolling of gamemode updates and fixes

Na chvilku jsem to zkusil a věc která mě úplně nejvíc na modu štvala, je to nesmyslný trestání za speed limit. Dokážu si to představit v RP serveru. Ale tohle má být crazy race life a ne crazy role play. Začátek na té pyramidě v LV je hrozný nápad. Jasně, můžeš použít /port. Ale na výběr je tam prd a největší výběr aut je kolem té pyramidy. Jinak je to poměrně mrtvé. Ale rád jsem si po letech okusil SA a zajezdil si pár truck misí. Danke :D 

• Děkuji (+1) 1

před 11hodinami, Ingnition said:

Na chvilku jsem to zkusil a věc která mě úplně nejvíc na modu štvala, je to nesmyslný trestání za speed limit. Dokážu si to představit v RP serveru. Ale tohle má být crazy race life a ne crazy role play. Začátek na té pyramidě v LV je hrozný nápad. Jasně, můžeš použít /port. Ale na výběr je tam prd a největší výběr aut je kolem té pyramidy. Jinak je to poměrně mrtvé. Ale rád jsem si po letech okusil SA a zajezdil si pár truck misí. Danke :D 

moc díky za vyzkoušení a názor, radary jsem dočasně vypl a s tím spawn pointem na pyramidě taky něco udělám, protože to pochází ještě ze staré verze módu

před 16hodinami, Ingnition said:

pokud jsou ještě další věci, co štvaly, rád si přečtu o jejich připomínkách, vývoj je aktivní

• Líbí se mi to! (+1) 1