Laces 17 Odesláno: 11. Prosinec, 2025 Share Odesláno: 11. Prosinec, 2025 (upraveno) Ahoj Po dlhých rokoch ma pochytila silná nostalgia a tak som sa rozhodol opäť spojazdniť LCSHosting Ako prvé som musel modernizovať Apanel aby fungoval na novom Debian 13, PHP 8.4 a mysql príkazy prepísať do PDO Vybral som si na začiatok apanel Pannonia, nazval som ho Pannonia Pro 1.0.0 - 2025 a čoskoro bude tiež k stiahnutiu Pridal som podporu Open.mp a modernizoval som to trošku. Škoda že SA-MP už tak upadlo a tak som sa rozhodol to trošku oživiť. Takže pozývam Vás zažiť trošku nostalgie Časom plánujem upraviť a modernizovať náš posledný apanel ktorý nikdy nebol dostupný na stiahnutie a taktiež si ho budete môcť stiahnuť, plánujem tam pridať viac hry a kopec funkcií. Ale to až časom Náš nový web : LCSHosting.eu Edited 11. Prosinec, 2025 by Laces 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenkings 123 Odesláno: 12. Prosinec, 2025 Share Odesláno: 12. Prosinec, 2025 Doufám, že posledný apanel vyjde i v platinové sběratelské edici pro fajnšmekry :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laces 17 Odesláno: 12. Prosinec, 2025 Author Share Odesláno: 12. Prosinec, 2025 Výročná jubilejná edícia musí byť Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuFF 87 Odesláno: 12. Prosinec, 2025 Share Odesláno: 12. Prosinec, 2025 Keď som uvidel tento topic, tak som neveril svojim očiam a musel som to vyskúšať. Konfigurácia servera prebehla bez väčších problémov, až na drobné komplikácie s pluginmi. Hosting dokonca nemal problém ani s mojimi 100 MB npc nahrávok, kvôli ktorým si na Fakahede musím platiť extra príplatok 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laces 17 Odesláno: 22. Prosinec, 2025 Author Share Odesláno: 22. Prosinec, 2025 Nahodená nová verzia Openmp : v1.5.8.3079 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts