sakulmore 13 Odesláno: 17. Srpen, 2025 Share Odesláno: 17. Srpen, 2025 Ahojte, nejakú dobu som tu ničím neprispel a úprimne, aj som na Pawno tak trochu zabudol . Ale som tu opäť, žijem a dýcham . V tomto topicu by som vám chcel predstaviť nejaké svoje nové výtvory, updaty atď... 1. Aktualizovaný GitHub V prvom rade som "oprášil" svoj GitHub a aktualizoval som FullPack a FullPack_older. Možno som to tu nikde predtým nepridával, ale medzičasom som vytvoril aj FullPack_older, ktorý miesto ReHLDS pridáva starú dobrú klasiku - DProto, VTC atď... 2. Nové CS 1.6 pluginy "Player Chat Logger" a "Melee Damage Changer" Medzičasom čo som tu teda nebol, som v živote riešil rôzne veci. Jednou z nich bolo začať sa učiť jazyk Pawn. Som overthinker, a teda vždy keď som si u niekoho nechal plugin vytvoriť (za čo som mu zaplatil samozrejme) tak mi začali chodiť do hlavy rôzne myšlienky ako "Čo keď mi nedovolí plugin nikde zverejniť?", "Čo keď jedného dňa prestane tvoriť pluginy? Je jediný, koho poznám...", "Čo keď si vymyslí nejaké brutálne prehrotené pravidlá ktoré budem musieť dodržiavať aby mi naďalej tvoril pluginy?" atď... Skrátka miliarda myšlienok (skôr negatívnych). Tak som začal na sebe pracovať a našiel som si človeka, ktorý ma začal učiť jazyk Pawn. No a... dnes som tu. Píšem vám tento topic s už nejakými znalosťami. Tvoril som rôzne menšie pluginy, ktoré som však nikde nezverejnil a boli to skôr len také testovacie aby som sa zlepšoval a zisťoval čo funguje a čo nefunguje. Well, bez nejakých ďalších kecov, poďme si ich predstaviť. Player Chat Logger: Nedávno som bol prijatý ako Zástupca Majiteľa na novom hernom portále - CS-Hub.cz. Keďže sa podieľam na nastavovaní herných serverov, tak som chcel na servery pridať HLstatsX:CE. Avšak, neviem či to tak naozaj je alebo len ja zasa neviem používať Google xD , ale nepodarilo sa mi nikde nájsť normálne HLstatsX:CE. Tak som si dal challenge. Vytvorím aspoň logovací plugin na chat. Pre sledovanie aktivity hráčov už plugin mám - tiež vytvorený jedným týpkom ktorý mi kedysi tvoril pluginy. Avšak nikde som nemal uložený chat a čítať chat z klasického logu je extrémne nepriehľadné. Tak som vytvoril plugin - Player Chat Logger. Jednoduchý plugin, ktorý loguje chat a každú správu ktorú hráči napíšu do chatu sa uloží do amxmodx/data/Chats.txt vo formáte "[<team>] <nickname>(<SteamID>) : <správa>". Showcase video Stiahnuť tu. Melee Damage Changer: Plugin, pomocou ktorého si každý hráč môže nastaviť svoj vlastný damage, ktorý bude dávať iným hráčom/botom (per-player). Môžu si ho nastaviť len hráči, ktorý majú príslušný Admin Flag. Showcase video Stiahnuť tu. Kľudne mi píšte ak vám nebude niečo fungovať alebo máte nejaké návrhy na zlepšenie.. Prípadne aké pluginy by som mohol vytvoriť ako ďalšie. Uvedomujem si, že source kódy pluginov (.sma) nie sú najlepšie napísané a profesionál by to isto vedel napísať lepšie - možno priehľadnejšie. Avšak ja profesionál nie som a ja vždy skôr uprednostňujem funkčnosť než vzhľad (ale aj to sa snažím na sebe viac doladiť). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts