Jump to content

hledám Hledáme testery a pomocníky pro rozjezd nového herního hostingu

DragoCZ

Recommended Posts

Ahoj! 
Rozjíždíme nový herní hosting zaměřený na Minecraft, SA:MP a další hry. Hosting jede na vlastním železe s Ryzenem 9 9950X, takže žádný lagující crap v cloudu.
Jsme teprve ve fázi vývoje a hledáme aktivní a spolehlivé lidi, kteří se chtějí podílet na něčem novém a růst s tím.

Koho hledáme?

• Beta testery – na zkoušení panelu, serverů a funkcí

• Pomocníky / technické nadšence – ideálně s přehledem v Pterodactylu, WEMX, AMP atd.

• Lidi se zápalem – jestli tě baví herní servery, admin práce, skriptování nebo komunikace se zákazníky, máš u nás místo.

Co nabízíme?

• 💸 Finanční odměny za reálnou pomoc a přínos

• 🧾 Provize z prodeje serverů při ostrém spuštění

• 🪑 Možnost získat dlouhodobé místo v týmu nebo si rozjet vlastní projekt

• 🔧 Vlastní dedikovaný hardware s Ryzen 9 9950X a full přístup k backendu pro testování

• 🎓 Zkušenosti s provozem, vývojem a automatizací reálného hostingového řešení

Důležité:

Celý projekt je ve vývoji – hledáme tedy parťáky, co nečekají hotový produkt, ale chtějí pomoct ho postavit.

Zaujalo tě to?

📩 Napiš mi PM (soukromou zprávu) a pošlu ti Facebook nebo další info.

Těšíme se na každého, kdo nechce být jen uživatel, ale součást vývoje. 🚀
– Filip

Promiň za nejspíš OT, ale chci se zeptat. To se opravdu ještě v dnešní době vyplatí vytvářet a provozovat hosting na viz. zmíněné hry? Jak výnosné to dokáže být v horizontu několika let? Za mě to musí být naprosto nerentabilní. Nebrat prosím jako hate, jen mě to opravdu reálně zajímá. Protože takových hostingů vzniká a zaniká ročně desítky. Tak zda máte prostě vyzkoumáno, že je tohle stále díra na trhu či jak? Díky :)

Edited by Ingnition

Autor topicu má v avataru URL která vede do-nikam. Takže hádám, že s zakládáním a brzkým ukončováním projektů/hostingů má asi zkušenosti :)

• Haha! 3
  • Nope 2

Tiez by ma to zaujimalo; hlavne z pohladu toho, ze ak mam navstevovanejsi MC server, tak to vyzere cely dedik, hostingu sa to neoplati, a mne sa viac oplati si platit dedik od Hetzneru za "drobne".

Osobne by som skorej spravil multi tenant adminku, ktora by dokazala manazovat herne servery deploymnute do kubernetes clusteru a uzivatelia by si mohli pripojit vlastne VPS/dedik a platit si iba za "managed" sluzbu.

Ahoj, díky moc za vaše názory!
Nemám přehnaná očekávání, rozhodně to nedělám kvůli desetitisícovým výdělkům. Celý projekt vznikl hlavně z nadšení a pro radost — a pokud z toho časem něco víc bude, tím líp. Každopádně už teď máme administraci pro většinu populárních her a sortiment plánujeme dál rozšiřovat. Do budoucna možná přibudou i VPS služby. 🙂 .. Kdyby někdo chtěl test server tak PM. Včetně SA:MP, zdarma.

Taky se omlouvám za OT, ale... Drago, jsi to ty? :lul: Dělali jsme spolu krátce na prvních verzích modu Tuning Town pro SAMP. Mám ještě někde .pwn od TT0.8 aka San Life z roku 2009, který jsi mi před lety poslal :d
A ve 2011 jsem měl server od xEl hostingu 🙂. Ach... cítím se starý a hitnula mě nostalgie jak svině.

K topicu - Draga můžu jen podpořit a doporučit. Projekty, které vedl v minulosti, byly úspěšné a dlouhodobé.
Když se někdo jako on vrací k tvorbě s nadšením a pro radost, je to fakt radost sledovat. Držím palce!

Ty kráso nazdar Jizzy, to byli časy vid... Už jsme asi fakt starý. Klidně napiš na Discord, pošlu ti ho do SZ, pokecáme.. Trochu té nostalgie :-D..

BTW. Díky za podporu :-) 

• Líbí se mi to! (+1) 1

On 7. 8. 2025 at 23:06, Ingnition said:

Promiň za nejspíš OT, ale chci se zeptat. To se opravdu ještě v dnešní době vyplatí vytvářet a provozovat hosting na viz. zmíněné hry? Jak výnosné to dokáže být v horizontu několika let? Za mě to musí být naprosto nerentabilní. Nebrat prosím jako hate, jen mě to opravdu reálně zajímá. Protože takových hostingů vzniká a zaniká ročně desítky. Tak zda máte prostě vyzkoumáno, že je tohle stále díra na trhu či jak? Díky :)

Ak si ho nepletiem s niekým iným, tak pred asi 10-15rokmi mal xel hosting a crazyhost.

On 22. 8. 2025 at 22:23, DonMafia said:

Ak si ho nepletiem s niekým iným, tak pred asi 10-15rokmi mal xel hosting a crazyhost.

Aha, v tom případě si na XEL a CRAZYHOST pamatuji. Sice matně ale pamatuji. Cool 8-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Majitel
On 25. 11. 2025 at 15:56, DragoCZ said:

Kdyby někdo chtěl - rád zasponzoruji jakýkoliv projekt - herní / jiný. Klidně VPS, game hosting, webhosting atd výměnou za reklamu... Napište na https://discord.gg/xVFJFFz33e do PM -> DragoCZ.. :-)

No vidíš, reklamu už jsi si tu udělal, tak můžeš začít hostovat něco pro Pawno.cz :D :D

Jo klidně :-) Není problém, chtěl jsem to navrhnout majitelovi že rád zahostuji nostalgii a vzpomínky z dětství :-D 

EDIT: Aspoň by tu třeba nemuselo být plno reklam :-D

Edited by DragoCZ

• Majitel
před 5hodinami, Fakerko_ said:

Třeba samotné Pawno.cz co? :D Třeba by fungovalo častěji :D 

Kvůli GDPR to nesmí hostovat třetí strana bez smlouvy, a to je i na mě moc velký hassle :D

• 2 weeks later...