lvalenta 214 Odesláno: 5. Květen Share Odesláno: 5. Květen Nazdárek, co tak zase osvěžit nápad pražského Pawno pivka? A tentokrát by bylo fajn vidět i ostatní kromě stálic :-) založil jsem strawpoll: https://strawpoll.com/PKgleDO6eZp 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 199 Odesláno: 7. Květen Share Odesláno: 7. Květen Jestli se budou uzavírat sázky, tak sázím, že to zase nevyjde :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonMafia 15 Odesláno: 9. Květen Share Odesláno: 9. Květen A slovensko kedy? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 199 Odesláno: 10. Květen Globální moderátor Share Odesláno: 10. Květen před 12hodinami, DonMafia said: A slovensko kedy? 😂 vsak dojed ze slovenska, dokonce i @Jiu dojel minule :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 10. Květen Share Odesláno: 10. Květen Protože opičí chování se vyskytuje v každém věku, prosím @lvalentao promazání spamu ve strawpoll :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 199 Odesláno: 11. Květen Globální moderátor Share Odesláno: 11. Květen před 21hodinami, Ingnition said: Protože opičí chování se vyskytuje v každém věku, prosím @lvalentao promazání spamu ve strawpoll :D @lvalenta nedalo by se strawpoll udelat jen na registrovany lidi nejak tady na pawnu? :D Pripadne kaydej solo jeden link kdo si o nej zazada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majitel ffredyk 179 Odesláno: 12. Květen Majitel Share Odesláno: 12. Květen Já budu v Praze zítra a buď středa nebo čtvrtek tak po páté čtvrté hodině někam mohu zaskočit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazlik 29 Odesláno: 4. Červen Share Odesláno: 4. Červen Asi to zapadlo, co? 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 199 Odesláno: 4. Červen Globální moderátor Share Odesláno: 4. Červen @lvalenta na nas nema naladu asi, nedivim se mu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvalenta 214 Odesláno: 7. Červen Author Share Odesláno: 7. Červen Trošku mě demotivovalo, když jsem viděl ten strawpoll 😃 takže by to bylo nejlepší udělat tak, ať se tady přihlásí lidi, co by chtěli - a těm pošlu link na strawpoll :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 199 Odesláno: 8. Červen Globální moderátor Share Odesláno: 8. Červen posli mi ten link a ja ho poslu lidem co se ozvali i me primo i tem co se neozvali a nevedi o tom :D 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts