Jump to content

hledám Pawner


darfexko

Recommended Posts

Zdravím, hledám pawnera vím, že v dnešní době je GTA už mrtvý a skoro nikdo to nehraje, ale jelikož jsem včera překořil rekord na serveru 12 hráču, tak možná by mělo cenu se tomu  trošku věnovat trošku umím dělat věci atd.. Ale nejsem v tom zase, takový expert jak se zdá, hledám pawnera, který by dokázal ovládat normální funkce jako práce s TextDrawama.. dělat Farmy například.. nebo něco podobného, prostě ten kdo tomu trošku rozumí.. (Dostal bych za to zaplaceno? Ano dostal bys zaplaceno, podle toho jakou práci bys udělal a jak by se to například.. hráčům líbilo..) :) Rozmýšlel jsem se nad tím, jestli to  má vůbec cenu, ale tak když jsem včera měl na serveru 12 lidí což je celkem dost a mám klasický Gamemode, ale brutálně předělaný (ParadiseWorld) tak by bylo sehnat super pawnera, který se v tom trošku vyzná 82.208.17.10:27790 (IP SERVERU) můžete se přijít podívat je to ParadiseWorld, předělaný co očekávat? klasický PW akorát Změněny Gangy, Domy, Podniky, Joby.. atd.. :) kdo by měl zájem ať napíše na discord: darfexik#8963

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor
Just now, darfexko said:

(Dostal bych za to zaplaceno? Ano dostal bys zaplaceno, podle toho jakou práci bys udělal a jak by se to například.. hráčům líbilo..)

Hele, s tímhle tady nepochodíš. Buď napiš rovnou co chceš za úpravy a stanov cenu předem nebo to nezkoušej. Takhle nenajdeš nikoho zkušeného a jen tě to bude stát čas. Jednodušší je se to naučit (je to jednoduchý) a je to skvělá investice do života. 

Link to comment
Share on other sites

Počkat píšeš, že naučit pawnit je jednoduchý? jestli je to pro tebe jednoduchý tak mi udělej Farmy, že budeš sbírat balíky za které budeš dostávat ve skladu jídlo pro krávy který si koupíš budou mít hnůj mlíko a budeš to odnášet pak až budou mít 100% tak je odvezeš na jatka to pro mě není jednoduchý je to strastne složitý, chtěl bych udělat farmu a zaplatil bych cenu.. akorát to tu psát nebudu chci to napsat tomu, který mi to udělá..  v paradise worldu jsou farmy na "trávu" ale nemá to cíl prostě je tam těžký vydělávát :D

 

  • Haha! 1
Link to comment
Share on other sites

před 11hodinami, Hip said:

Hele, s tímhle tady nepochodíš. Buď napiš rovnou co chceš za úpravy a stanov cenu předem nebo to nezkoušej. Takhle nenajdeš nikoho zkušeného a jen tě to bude stát čas. Jednodušší je se to naučit (je to jednoduchý) a je to skvělá investice do života. 

Ja som sa kvôli PAWN dostal k tvorbe hier, a snažím sa v tom rozvíjať, len je potreba si nájsť ten správny "segment/sektor". A velice mu za to ďakujem, určite tu nebudem sám. Kto kvôli SAMP sa ďalej v živote pohli a teraz zarábajú ako "mladý boh" :D

Nič nie je zo začiatku ľahké, je potreba sa tomu povenovať. 

Čo je ťažké na tom, že využiješ event "OnPlayerEnterVehicle, zistíš či má hráč zamestnanie, či začal plniť misiu. Vytvoríš následne objekty, pickupy a zisťuješ vzdialenosť, ak cez to prešiel alebo je blízko (môžeš sa pohrať s rotáciou vozidla aby bola tráva pred tým). Tak zmaže trávu a prirátaš si v premennej pre hráča, koľko trávy pozbieral. Neviem ako si predstavuješ kravy, ale jednoducho cez časovaš (timer), raz za X sekúnd spravíš funkciu ktorú zavoláš a updatneš každému kto má kravy a je online, MLIEKO, HNOJ. Následne podľa premenných zas ktoré máš už vieš s nimi pracovať, nejaké určite litre mlieka treba aby si mohol odviesť, a maximálne. Hnoj to tiež v kg. A aký je problém?

A keď niečo nevieš, na to sme tu my aby si sa opýtal popr. mi ak vieme poradíme, a nasmerujeme ťa k lepšiemu cieľu. I keď každý ti povie iný názor, pretože programovanie je rozmanité. No zväčša každá cesta má istý koniec.

 

Edited by XpresS
  • Líbí se mi to! (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

  • Administrátor

Trošku offtopic jo.. 
Hromada lidí se ohání tím ,že učit se pawn je zbytečný protože je to mrtvý atp... 
Když to hodně přeženu tak díky SA-MPu a jazyku Pawn dneska vydělám měsíčně to co běžnej zaměstnanec za rok.

Naučit se Pawn zbytečný rozhodně není. Naučí tě to jak fungujou "dospělý" programovací jazyky, naučí tě to že jsou tam nějaký pravidla ,že někde musí být střední někde závorky atp. 
Navíc syntaxe Pawn je dost podobná neli stejná jako u většiny jazyků ( PHP, C, Swift atp ) protoze z nich vychází. Takže Jakmile se naučíš jeden takový jazyk tak ti potom stačí jen se doučit další pravidla těch ostatních a rozšiřuješ svoji možnost uplatnění. Podle mě má cenu se to naučit pokud tě programování baví nebo by bavilo a tíhneš tímhle směrem.  Navíc se nic nevyrovná tomu když něco dvě hodiny píšeš a pak to funguje a vypadá to hezky na serveru atp...


K topicu...

Pokud chceš platit programátora podle toho jestli se to bude hráčům líbit tak to se ti na to většina lidí vykašle. 
Na tvém místě bych vypustil finance a našel nějakého nadšence který bude sdílet tvojí vizi co chceš se serverem udělat a sednete si. 

 

  • Líbí se mi to! (+1) 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...