Jump to content
  • 0

pomoc Gamemode


darfexik

Dotaz

Zdravím, chtěl bych se zeptat proč když prepíšu config v gamemodu přes pawn třeba /novinky {staré - na nové např minule /novinky > wlakjwa ted /novinky > awlkjafw} tak vždy když prepíšu jedno jediné slovo v Gamemodu přes Pawn tak mi ten gamemode pak nejde načíst nevím proč gamemode je stáhnutý z internetu. Házelo mi to errory, že nemám includy  <vehicleobjects.pwn> <streamer> atd.. tak jsem je tam dal a teď mi to žádné errory nedává, ale když prostě přepíšu třeba jedno slovo třeba místo názvu serveru např = Lkj > Wkj a dám ten gamemode zpátky a restartuju server, tak se mi ten gamemode nechce načíst nevěděl by prosím někdo proč? :) díky Script[gamemodes/{nereknu}.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"  Tohle mi to napsalo a nešel mi spustit server.. 

  • Nope 1
Link to comment
Share on other sites

4 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mód si skompiloval s includmi, ktorých verzie nie sú kompatibilné s verziami pluginov (.so / .dll) ktoré ti bežia na serveri.

Doporučujem ísť na oficiálny github pluginov, ktoré používaš, a stiahnuť si tam najnovší release pluginu spolu s includom.

https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Díky za radu, ale pořád mi to nejde stáhl jsem si tam to co jsi mi poslal z toho linku a nejde mi to, když napíšu, že chci třeba include zcmd.. tak mi to nic nevyhledá mohl bys mi ještě prosím poradit?

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...