Jump to content

info Pawno.cz v roce 2021


ffredyk

Recommended Posts

Pekne napísané téma, ale vidieť, že sa tu to celkom hýbe, i keď to je trochu horšie. Ale snáď všetko pôjde tým správnym smerom. 

 

Každému prajem šťastné a veselé vianoce, a pekný nový rok, nech bude lepší ako tento. 

Už som tu celkom dlho, na tomto fóre, a mojim pozorovaním rok čo rok sa tu niečo zmení, a mňa celkom prekvapuje, že sa ešte dá vôbec niečo zmeniť. 

Každopádne som velice zvedavý ako to všetko vyjde s hernými servermi. Celkom ma udivuje tá odvaha, sa púšťať ešte do niečoho takého púšťať, keď tu bolo toľko pokusov. Ale určite držím palce, nech PAWNO znova OŽIJE! 

Už dlho rozmýšľam o nejakých návodoch, že by som taktiež niečo pridal ruku k dielu aby sa to tu prebudilo a prišli nový ľudia! Snáď sa jedného dňa odhodlám! 

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Také všem přeji krásné prožití svátků! Třeba to jednou bude zase jako v prvních letech. :-) Držím palce

Link to comment
Share on other sites

  • Hlavní moderátor

Za sebe též všem přeji klidné prožití svátků, (letos) klidného Silvestra a v příštím roce méně koronaviru a více života. :)

Link to comment
Share on other sites

Jsem velmi rád, že fórum se i po tak masivním omylném výmazu opět snaží o vývoj. Upřímně, už jsem pomalu začal spadat do druhé skupiny propragátorů negativního postoje :D

Takže přeji, že všechny naplánované akce výjdou bez problémů a taky samozřejmě všechno nejlepší jak k Vánocům tak i na Nový rok. :hallo:

Link to comment
Share on other sites

Taky všem přeji krásné vánoce a hodně zdravíčka 

Jen se chci vyjádřit k nabirani nových lidi do funkce v tomhle zrovna nevidím smysl když sem přijdu po 14 dnech v nejnovějších tématech jsou stále staré příspěvky už sem moc lidí ani nepise a ani nepřispívá myslím že v tomhle nemá smysl něco měnit to zvládnou utáhnout i ti co sem přijdou z moderatoru jednou za měsíc 

  • Řekni nám o tom ještě něco 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Administrátor

Jak říkáš aktuální situace nám živnostníkům nějakým způsobem mění život. Co se mě týká tak mě korona virus vydělal na barák. Bude to hnusný pro všechny ty v gastru a službách ale mě nemohlo potkat nic lepšího. Hromada ať už firem nebo běžných obchodníků zjistila že spoléhat se jen na jeden kanál prodeje je likvidační a zjistili že eshop to prostě chce. Nicméně moc jsem sem nechodil ani předtím a rád bych to určitě změnil a nový rok začal nějakými tématy a návody a informacemi , které posunou fórum kousek dál od dob sampu a jazyka Pawn. Bohužel SA:MP nám mistr Kalcor zařízl včetně fóra a wiki i přes sliby Ylesse a podobných bych nečekal , že se to nějak změní. Bohužel si myslím že SA:MP je mrtvý a na jeho místo nevidím přímého nástupce ( Možná 5mp ? ), je to smutný protože nebýt SA:MP , Pawn a komunity oficiálního fora a komunity zde nebyl bych nejspíš tam kde jsem ted. Učil jsem se tu programovat, bavil jsem se tu s kamarády, forum je součást mýho života a mojí historie. A jsem rád , že Ferdík koupil doménu a možná díky mě za cenu za jakou bylo ( Promin Lukáši fakt to nebyl učel ...), a foru se věnuje a snaží se ho posunout dál. Každopádně hodně štěstí do nového roku všem at pracujete nebo podnikáte v jakémkoliv oboru a ať je ta "korona" situace brzo za náma všema.. ( Strašně se těším na pořádnej steak někde v drahý restauraci... 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...