Jump to content

info [PAWNO.CZ] Restrukturalizace sekcí


ffredyk

Recommended Posts

  • Majitel

Posledních 7 dní moderátoři a administrátoři usilovně pracovali na přestavbě struktur sekcí. Staré kategorie a sekce byly více-méně vloženy kompaktněji do sebe a byly vystaveny i sekce nové.

Práce ještě není dokončena, chybí ještě několik sekcí, které jsou prozatím skryty dokud moderátoři nerozřadí příspěvky do nových sekcí. V tuto chvíli se to týká ještě kolem 20k příspěvků (které prozatím nejsou dostupné). Proto prosím, pokud se toto týká některého z vašich příspěvků, mějte strpení.

Celkové změny se držely schématu - návrhu, který je umístěný na trellu
Pawno_New_Scheme.pdf

V průběhu dalších několika týdnů se budou nové sekce ještě kosmeticky upravovat a s největší pravděpodobností postavíme ještě další nové podsekce pro zde ještě nevídaná témata. Pokud máte nápady nebo návrhy na další úpravy, podělte se s námi o ně. 

Díky za trpělivost při této delší odstávce. Já nicméně věřím, že to stálo za to a změna, kterou tato přestavba přinesla je příjemným krokem vpřed vstříc novému nastartování tohoto fóra :)
Děkuji hlavně i našim moderátorům, kteří si s touto mravenčí prací musí již rvát vlasy, a proto prosím i vy jako členové jim poděkujte za jejich odvedenou otročinu :)

  • Paráda! (+1) 1
  • Řekni nám o tom ještě něco 1
  • Děkuji (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...