Jump to content
Prosíme všetkých užívateľov, ktorý sa chcú opätovne pripojiť na discord aby znovu spárovali svoje účty kliknutím na "Discord" v navigácií a pripojili sa na server Read more... ×
NegrAvalons

script Civilní Policajt 1.0

Recommended Posts

Dnes jsem se ve škole zamyslel, a místo učení jsem v hlavně dělal kod.

Civilní Policajt, pokud budete chtít vědět více napište tady v komentech určitě odpovím. 

Informace jsou napsané v README_cz.txt

 

Edited by NegrAvalons

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Už jak jsem to stáhnul tak se mi chtělo blit 😄 skus naučit se zmačknout tlačitko "Tab".

Co že? "SendClientMessageToAll" v OnFilterScriptInit 😄 však to nefunguje ne?

Proč takový velký řetězce? "new string[1200];"

"forward Pokuta(playerid); public Pokuta(playerid)" Nebylo by lepší udělat obyčejný stock?

Ale zase abych tě tu jen nehatoval tak jsi měl dobrý nápad. :) 

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
před 14 hodinami, vEnd said:

Kdo je ZooFX?

Herní nick 

 

před 7 minutami, ]Virus[ said:

Už jak jsem to stáhnul tak se mi chtělo blit 😄 skus naučit se zmačknout tlačitko "Tab".

Co že? "SendClientMessageToAll" v OnFilterScriptInit 😄 však to nefunguje ne?

Proč takový velký řetězce? "new string[1200];"

"forward Pokuta(playerid); public Pokuta(playerid)" Nebylo by lepší udělat obyčejný stock?

Ale zase abych tě tu jen nehatoval tak jsi měl dobrý nápad. :) 

 SendClientMessageToAll funguje OnFIlterScriptInit, no velký 1200 prostě nemám rád menší no 😄 jsem zvyknutý na public, než stock. Jinak díky. 

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Je tam toho mnoho mnoho a mnoho co komentovat ... Ale co to se každý časem sám naučí (doufejme). Jen mi řekni Virus jak bude reagovat stock na Timer když mu to radíš. 😄 O té zprávě nemluvě 😄 Ačkoliv nejsem zastánce fs tak jestli si dobře pamatuji při použití /rcon loadfs by to mělo vypsat. 😄 Ale to je jen teorie to teď sám nevím přesně neboť od toho mám print případně printf do console, logu. Jo ještě dodám pro NegrAvalons že určitě se zbav #pragma tabsize 0 a nauč se tabovat 😄 Jestli chceš na profilu mám skype klidně ti ukážu jak se tabuje ačkoliv některým se moje tabování nelíbí protože netabuji úplně jak je očekáváno (i když tam už nejde o tab ale spíš o to jak píšu závorky).

Edited by rEf

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
před 5 hodinami, rEf said:

Je tam toho mnoho mnoho a mnoho co komentovat ... Ale co to se každý časem sám naučí (doufejme). Jen mi řekni Virus jak bude reagovat stock na Timer když mu to radíš. 😄 O té zprávě nemluvě 😄 Ačkoliv nejsem zastánce fs tak jestli si dobře pamatuji při použití /rcon loadfs by to mělo vypsat. 😄 Ale to je jen teorie to teď sám nevím přesně neboť od toho mám print případně printf do console, logu. Jo ještě dodám pro NegrAvalons že určitě se zbav #pragma tabsize 0 a nauč se tabovat 😄 Jestli chceš na profilu mám skype klidně ti ukážu jak se tabuje ačkoliv některým se moje tabování nelíbí protože netabuji úplně jak je očekáváno (i když tam už nejde o tab ale spíš o to jak píšu závorky).

Jenže public je na timer a stock se používa když ta fce není v timeru a jak jsem se díval tak tam nemá timer.(PS: jestli nejsem slepý 😄)

EDIT: I když nevadí že tam má public aj tak to musí fungovat ale zbytečný foward tam je když můžeš jen stock

Edited by ]Virus[

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
před 1 hodinou, ]Virus[ said:

EDIT: I když nevadí že tam má public aj tak to musí fungovat ale zbytečný foward tam je když můžeš jen stock

A představ si, že ani to slovo stock by tam nemusel mít a krásně by to fungovalo. Když už jsme u těch zbytečností.

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
před 1 hodinou, vEnd said:

A představ si, že ani to slovo stock by tam nemusel mít a krásně by to fungovalo. Když už jsme u těch zbytečností.

Souhlasím no hádám že ne u timeru (nejsem si jist jestli se to chová jako stock nebo ne) a k Virus tvl dej si ten public do hledání ověř si to :) Nebudu přeci psát o něčem co tam není. No jestli to nezvládneš tak na řádků 161 je SetTimerEx("Pokuta",20000,0,"i",ID); což je jediné místo využití toho public Pokuta lol. Jako kód je to děsný ale ne tolik že se v tom nedá zorientovat než něco napíšu lol. Ještě dodám 😄 Jo string má zbytečně velký ale tich zbytečných věcí tam je vícero 😄 

Edited by rEf

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×