Lukasz 336 Odesláno: 3. Srpen, 2018 Share Odesláno: 3. Srpen, 2018 (upraveno) Zdravím, chtěl bych se s vámi podělit o video, na které jsem dnes narazil. Zaujalo mě svým pojetím a informační hodnotou. Autorem není nikdo jiný, než autor velice úspěšné kickstarterové kampaně, mnoho nedokončených herních módů, bývalý moderátor pawno.cz, nadějný grafik (v tomto odvětví o něm ještě mnoho uslyšíme) a znalec jazyku C+. Není jím nikdo jiný, než Polis Polismanovitss. Nyní si pro nás připravil návod na základy HTML5, CSS a jeho vlastního dialektu angličtiny. Rozhodně doporučuji zhlédnout až do úplného konce, mě osobně tento formát videa velice potěšil. Velmi oceňuji časté čekání na upload souboru na jeho server, díky této pauze jsem mohl všechny informace řádně zpracovat. Kdyby ukázal html soubor na localu, asi bych se ztrácel. Autora si samozřejmě můžete (za nemalý peníz) najmout na určité služby na jeho webých sránkách, kde nechybí ani donate button. Citace Aktuálně se věnuji převážně tvorbě webových stránek pomocí HTML,CSS,CSS(bootstrap),PHP,Javascript,jQuery,Api a samozřejmě práce s databází SQL. - Polis Edited 3. Srpen, 2018 by Lukasz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigw3b. 69 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 Je to borec, ved pozri aky web nam to spravil http://california-rp.cz/web/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 (upraveno) před 4 minutami, bigw3b. said: Je to borec, ved pozri aky web nam to spravil http://california-rp.cz/web/ Asi se na ten web často nedíváš co? Mně by teda bylo zle Edited 4. Srpen, 2018 by Fakerko_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 Na to, že se borec zabývá tvorbou webů, tak mu nefunguje ani jeho vlastní. Plugin pro smooth scrolling mu nefunguje a formulář jde odeslat bez vyplnění. Nejlepší na tom je, že kontaktní formulář má nazvaný jako přihlášení viz screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 zajímavý donate button https://image.prntscr.com/image/MYcSBvkYSe2kuJw6B8v6Iw.png https://image.prntscr.com/image/HQdKC6NBSCGqmG5MgMRAXg.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 (upraveno) před 5 hodinami, bigw3b. said: Je to borec, ved pozri aky web nam to spravil http://california-rp.cz/web/ A pak jim deb*l udělal ještě novej vzhled btw: Ten vzhled byl v základu čisté pro začátek ? protože přednosti bylo ucp a propojení webu s hrou včetně administrace. Vzhled byl původně jednoduchý no a hnusny protože barvy webu jsem měl pevne nastavené od majitele ??? http://polismanovicp.cz/projekty/CL-RP-FINAL/ Miluju vaši reklamu ? Edited 4. Srpen, 2018 by Polis_Polismanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 (upraveno) Brzo se můžete těšit na další díl ! ? nezapomeňte like a odběr Edited 4. Srpen, 2018 by Polis_Polismanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolfikCZ 33 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 14 minutami, Polis_Polismanovic said: Brzo se můžete těšit na další díl ! ? nezapomeňte like a odběr máš to tam brouku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNLS 31 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 Vlastně.. Polis by měl poděkovat a zaplatit Lukášovi za tuhle skvělou reklamu.. gj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLeTeCZ 17 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 Alespoň bych volil jiný nahrávací soft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 2 minutami, DeLeTeCZ said: Alespoň bych volil jiný nahrávací soft Jo to budu muset já myslel ze to tam nebude a nechtělo se mi to znova nahrávat ikdyz jsem se parkrat přerekl ale jsem linej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz 336 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Author Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 (upraveno) před 2 hodinami, Polis_Polismanovic said: btw: Ten vzhled byl v základu čisté pro začátek ? protože přednosti bylo ucp a propojení webu s hrou včetně administrace. Vzhled byl původně jednoduchý no a hnusny protože barvy webu jsem měl pevne nastavené od majitele ??? http://polismanovicp.cz/projekty/CL-RP-FINAL/ Vždyť i web na tom linku stojí nestojí za nic. Spíš se alespoň trochu tu tvorbu webu a designu nauč, než to pak začneš prodávat. Třeba pak nevzniknou takové tragédie, jaké předvádíš (a nebudeš muset žebračit všude kde to jde). @Daniels dělám to zdarma a pro pobavení fóra, reálně to Polisovi nic nepřinese, akorát se mu zasmějeme. Edited 4. Srpen, 2018 by Lukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 1 hodinou, Daniels said: Vlastně.. Polis by měl poděkovat a zaplatit Lukášovi za tuhle skvělou reklamu.. gj. Jo a kolik lidí z pawno.cz si od něj něco objedná? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 8 minutami, Lukasz said: Vždyť i web na tom linku stojí nestojí za nic. Spíš se alespoň trochu tu tvorbu webu a designu nauč, než to pak začneš prodávat. Třeba pak nevzniknou takové tragédie, jaké předvádíš (a nebudeš muset žebračit všude kde to jde). @Daniels dělám to zdarma a pro pobavení fóra, reálně to Polisovi nic nepřinese, akorát se mu zasmějeme. Wtf žebračím všude kde to jde ? ? Lol chapu že naražíš na grafiku ale tu jsem btw což jsem i psal nedělal já. ale co už. Ne to je marné, vysvětlil jsem základy ve videu což byl i základ když se koukneš na CZ/sk videa v tomhle oboru tak jako pak porovnej něco. A btw ten web se mi líbí a stejně i jim to bylo hlavní samozřejmě více javascriptu pro animace by se hodilo taky ale co už. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 (upraveno) před 2 minutami, Fakerko_ said: Jo a kolik lidí z pawno.cz si od něj něco objedná? Moc ne ale pár lidi bylo btw. a já se neprosil ať to sem dá Edited 4. Srpen, 2018 by Polis_Polismanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 2 minutami, Polis_Polismanovic said: Wtf žebračím všude kde to jde ? ? Lol chapu že naražíš na grafiku ale tu jsem btw což jsem i psal nedělal já. ale co už. Ne to je marné, vysvětlil jsem základy ve videu což byl i základ když se koukneš na CZ/sk videa v tomhle oboru tak jako pak porovnej něco. A btw ten web se mi líbí a stejně i jim to bylo hlavní samozřejmě více javascriptu pro animace by se hodilo taky ale co už. K videu, doufám, že další díl bude lepší jak ten první, a že si ty sám něco přečteš o tom, co vlastně vysvětluješ. Protože první díl byl běs a hrůza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 (upraveno) před 11 minutami, Fakerko_ said: K videu, doufám, že další díl bude lepší jak ten první, a že si ty sám něco přečteš o tom, co vlastně vysvětluješ. Protože první díl byl běs a hrůza. Tak je jasný že bych to mohl vysvětlit odborněji jenže mě jde i o to aby člověk který nema žádné zkušenosti to pochopil při logickém myšlení a né že mu nasypu 300 věci o kteréjch netuší.To je jak kdyby člověk který je účetní šel na jednání o jaderné technice taky by netušil proto to podávám lehce pochopitelným způsobem A pokud šlo o hlavní věci ty jsem vysvětlil v základu dobře. Edited 4. Srpen, 2018 by Polis_Polismanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 3 minutami, Polis_Polismanovic said: Tak je jasný že bych to mohl vysvětlit odborněji jenže mě jde i o to aby člověk který nema žádné zkušenosti to pochopil při logickém myšlení a né že mu nasypu 300 věci o kteréjch netuší.To je jak kdyby člověk který je účetní šel na jednání o jaderné technice taky by netušil proto to podávám lehce pochopitelným způsobem A pokud šlo o hlavní věci ty jsem vysvětlil v základu dobře. Děláš si srandu, že ano? Tím myslíš například co? - Vysvětlení kódování jazyka? (Viz. video: “Proč UTF-8? Protože děláme v HTML5 a je to to nejlepší”) - OK, to lidem hodně řekne. - Nebo snad vysvětlení identifikátoru? (Viz. video “ID se používá například u formulářů… bla bla další ho*na.) Milej zlatej “ID” je unikátní identifikátor. “CLASS” může být použit v HTML dokumentu X krát, ale ID pouze jednou. Dál pokračovat nebudu, přečti si o tom více a pak sám uvidíš, jaké ho*na meleš ve videu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 Nehledně na to, že je drzost dělat weby za peníze a video pro nováčky, když na svém webu uděláš chybu viz screen. (Schválně, zda najdeš, co je špatně.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 21 minutami, Fakerko_ said: Děláš si srandu, že ano? Tím myslíš například co? - Vysvětlení kódování jazyka? (Viz. video: “Proč UTF-8? Protože děláme v HTML5 a je to to nejlepší”) - OK, to lidem hodně řekne. - Nebo snad vysvětlení identifikátoru? (Viz. video “ID se používá například u formulářů… bla bla další ho*na.) Milej zlatej “ID” je unikátní identifikátor. “CLASS” může být použit v HTML dokumentu X krát, ale ID pouze jednou. Dál pokračovat nebudu, přečti si o tom více a pak sám uvidíš, jaké ho*na meleš ve videu. Jo tady uznávám ze jsem mohli víc říct k tomu nemám co vyčíst máš pravdu. Budu muset dávat větší info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz 336 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Author Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 @Polis_Polismanovic jde vidět, jak si za svým dílem stojíš, když to video smažeš. Takže nám vlastně dáváš za pravdu. @Fakerko_ všimni si, že nezná ani pojem tag. Během videa nazývá tag funkcí, věcí apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 Ano nastavil jsem ho jako soukromé ,Protože vidím že chcete odborněji a více zacilit na deitalp proto video natočim znovu a odborněji a více vše rozeberu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 Nemám problém to vysvětlit vše podrobněji tudiž dobrá,natočím opravné video. Jsem rád že dáváte konstruktivní kritiku hlavně Fakerko_. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 195 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 před 7 minutami, Polis_Polismanovic said: Nemám problém to vysvětlit vše podrobněji tudiž dobrá,natočím opravné video. Jsem rád že dáváte konstruktivní kritiku hlavně Fakerko_. Hlavně nejdříve si něco pročti, ne že hned zítra vyjde opravné video. A odpověz mi prosím na post výše, kde je screen kódu z tvého webu, dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polisek Polismanovic 76 Odesláno: 4. Srpen, 2018 Share Odesláno: 4. Srpen, 2018 (upraveno) před 5 minutami, Fakerko_ said: Hlavně nejdříve si něco pročti, ne že hned zítra vyjde opravné video. A odpověz mi prosím na post výše, kde je screen kódu z tvého webu, dík I když to tak nevypadá protože jsem to podal tak jak jsem to podal tak pročítat si nic nemusím akorát budu mluvit více odborněji a vše více vysvětlovat jak jsem psal již výše šlo o lehký přehled proto je tedy pravdou že bych měl více dbát na deital a né to podat tak jak jsem to podal. Samozřejmě že teď budu mnohem šetrnějši a více se zaobírat detailem a mnohem více vysvětlovat a popisovat věci. Jistě 2 chyby v diakritice a následně 2 chyby v tagu <a> kde šlo spíše o překlep který jsem přehlédl zakončení jsem měl <a/> místo </a>. Díky za upozornění. Edited 4. Srpen, 2018 by Polis_Polismanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts