Jump to content
  • 0

pomoc PHP-Fusion - Problém s přihlášením


SpaRthly

Dotaz

Zdravím,

Dnes jsem se chtěl podívat na svůj starý web který jsem dělal cca 5 let dozadu, akorát je zde problém že na stránce mám nastavený takzvaně Mod údržby. Bohužel jsem zapomněl přihlašovací nick a heslo na administrátora. Takže tímto se vás chci zeptat je zde možnost nějak zjistit nick a heslo a nebo vypnout Mod údržby přes FTP?

Předem děkuji za odpověď.

Link to comment
Share on other sites

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Globální moderátor

Cez MySQL databázu na ktorú je napojený ten php-fusion web by malo teoreticky ísť vypnúť ten maintenance mod. Ťažko ale povedať kde presne.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Veškerá data, který ten web sbírá ukládá na mysql server, jedině co ten web může ukládat na ftp jsou tak fotky, obrázky. Bohužel musíš i s tímhle počítat. Zálohy vždycky na prvním místě, protože pak to dopadá takto.. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Jestli nemáš přístup k databázi tak jsi jednoduše řečeno v prdeli. (což není takový problém jestli máš přístup k ftp je vše v config.php)

Edited by rEf
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Vybereš si jednu z databází v levem panelu v pma, potom nahoře v horním panelu je tlačítko vyhledávání, tam zkus napsat ten název, který hledáš čili maintenance, potom vybereš všechny tabulky selectnes je to proto, aby si je prohledal všechny a našel ten požadovaný výraz. No a pokud ti to něco najde tak si tu tabulku jednoduše otevřeš a přepíšeš hodnotu nevim jak to u php-fusion je bude tam pravděpodobně 1 jako aktivní tak tam dáš 0 jako vypnout, 

 

nebudeš si vědět rady, tak to vyfoť a písni sem. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Instalovat si kvůli tobě PHP-Fusion nebudu ale hádám že logicky mód údržby bude v tabulce prefix_settings a někde tam bude maintenance (tam změníš hodnotu buďto na false nebo 0).

Ještě bych možná dodal že je lepší zjistit si jestli máš verzi kde je md5 nebo sha a vygenerovat si nové heslo a nahradit ho u účtu což je tabulka prefix_users a pak se normálně přihlásit.

Edited by rEf
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...