Jump to content
Prosíme všetkých užívateľov, ktorý sa chcú opätovne pripojiť na discord aby znovu spárovali svoje účty kliknutím na "Discord" v navigácií a pripojili sa na server Read more... ×
  • 0
REGA]DaFE

pomoc Body a Nemovitosti/Firmy

Dotaz

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

já tě naučím základ možná ti to pomůže odrazí tě to nějak :d

nevím v čím pracuješ tak uděláme třeba dini :d 

tak někam kde mas  info si uděláme nějakou podmínku já budu psát jak kdybych to psal sobě :d pro blbce :d 

enum Info
{

   Autoskola,
   Motoskola,
   Body,
}

někam kde máš načítání  ale stačí to takto 

public OnPlayerConnect(playerid)
{

    PlayerInfo[playerid][Body] =  dini_Int(file, "Body");//načteme nějaké ty body

   return 1;
}

někam do Ukládání když se odpojí aby mu to uložilo 

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{

       dini_IntSet(file, "Body",PlayerInfo[playerid][Body]);

   return 1;
}

pokud už máš nějaká to /info tak by stačilo tam dat toto

format(MAX_STR, sizeof(MAX_STR), "%s Počet Bodů:  %d\n", MAX_STR,PlayerInfo[playerid][Body]);

Ted už by jsi měl mít body do budoucna a můžeš si  dělat co chceš už zaleží jen na podmínce jakou si uděláš pokud by si to chtěl jako jen odměnu tak nějakej příkaz pro admina

CMD:body(playerid, params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][AdminLevel] > 0)//tady si dej svoje podminky 
    {
               new Pocet,duvod[40];
               new id = strval(params);
             if(strlen(params) > 40)                                 return SCM(playerid,0xFF0000AA,"1 - 40 znaků");
            if(Pocet < 1)
            if(sscanf(params,"uiz",id,Pocet,duvod))             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nápověda: /gbody (ID) (ČÁSTKA) (DŮVOD)");
            else if(!IsPlayerConnected(id))                     return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Zadané ID není připojeno na serveru!");
            else if(IsPlayerNPC(id))                             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Zadané ID má NPC!");
            else if(playerid == id && PlayerInfo[playerid][AdminLevel] < 6) return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nemůžeš poslat body sám sobě!");
            else if(strlen(duvod) < 3)                             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nezadal jste důvod!");

            PlayerInfo[id][body] += Pocet;
            SCMTAF(128,0xFF0000AA,"*(A)* Administrátor %s poslal hráči %s %s bodů z důvodu: %s",PlayerName(playerid),PlayerName(id),Number(Pocet),duvod);
    }else SCM(playerid,0xFFFFFFAA,"SERVER: Příkaz neexistuje -> /help nebo /prikazy");
    return 1;
}

a to je asi vše  možná ti bude jen chybět dini.inc a zcmd.inc

kod neni testovaný tak doufám že ti to nějak pomohlo :d pokud ne možná se sem zas podívám napis :d nebo tak :d neznám DreamGaming tak nevím co přesně chceš 

 

Edited by Doobyvatel

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
  • 1
před 3 hodinami, 7kdan007 said:

nevíš o někom kdo by to uměl ??

 

Však ti to tu Doobyvatel napsal

 

před 15 hodinami, Doobyvatel said:

já tě naučím základ možná ti to pomůže odrazí tě to nějak :d

nevím v čím pracuješ tak uděláme třeba dini :d 

tak někam kde mas  info si uděláme nějakou podmínku já budu psát jak kdybych to psal sobě :d pro blbce :d 

enum Info
{

   Autoskola,
   Motoskola,
   Body,
}

někam kde máš načítání  ale stačí to takto 

public OnPlayerConnect(playerid)
{

    PlayerInfo[playerid][Body] =  dini_Int(file, "Body");//načteme nějaké ty body

   return 1;
}

někam do Ukládání když se odpojí aby mu to uložilo 

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{

       dini_IntSet(file, "Body",PlayerInfo[playerid][Body]);

   return 1;
}

pokud už máš nějaká to /info tak by stačilo tam dat toto

format(MAX_STR, sizeof(MAX_STR), "%s Počet Bodů:  %d\n", MAX_STR,PlayerInfo[playerid][Body]);

Ted už by jsi měl mít body do budoucna a můžeš si  dělat co chceš už zaleží jen na podmínce jakou si uděláš pokud by si to chtěl jako jen odměnu tak nějakej příkaz pro admina

CMD:body(playerid, params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][AdminLevel] > 0)//tady si dej svoje podminky 
    {
               new Pocet,duvod[40];
               new id = strval(params);
             if(strlen(params) > 40)                                 return SCM(playerid,0xFF0000AA,"1 - 40 znaků");
            if(Pocet < 1)
            if(sscanf(params,"uiz",id,Pocet,duvod))             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nápověda: /gbody (ID) (ČÁSTKA) (DŮVOD)");
            else if(!IsPlayerConnected(id))                     return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Zadané ID není připojeno na serveru!");
            else if(IsPlayerNPC(id))                             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Zadané ID má NPC!");
            else if(playerid == id && PlayerInfo[playerid][AdminLevel] < 6) return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nemůžeš poslat body sám sobě!");
            else if(strlen(duvod) < 3)                             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nezadal jste důvod!");

            PlayerInfo[id][body] += Pocet;
            SCMTAF(128,0xFF0000AA,"*(A)* Administrátor %s poslal hráči %s %s bodů z důvodu: %s",PlayerName(playerid),PlayerName(id),Number(Pocet),duvod);
    }else SCM(playerid,0xFFFFFFAA,"SERVER: Příkaz neexistuje -> /help nebo /prikazy");
    return 1;
}

a to je asi vše  možná ti bude jen chybět dini.inc a zcmd.inc

kod neni testovaný tak doufám že ti to nějak pomohlo :d pokud ne možná se sem zas podívám napis :d nebo tak :d neznám DreamGaming tak nevím co přesně chceš 

 

Jenom třeba vyrobíš si job a k výpatě dodáš i promněnu že dostaneš body +

 PlayerInfo[playerid][body] += 1//Tohle dá 1 bod hráči

A když chceš za ti body kupovat tak zase to odečteš body -

PlayerInfo[playerid][body] -= 1//Tohle odebere 1 bod hráči

 

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
  • 0
před 39 minutami, Hip said:

Tohle je příliš všeobecný problém. Jestli neznáš návrh jak toto udělat, tak evidentně neznáš základy programování. Doporučuji je nastudovat a pak to půjde samo ;)

Základy mám, ale nechápu jak mám vytvořit ten "bodový systém/Point shop-system"

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
  • 0
před 59 minutami, 7kdan007 said:

Základy mám, ale nechápu jak mám vytvořit ten "bodový systém/Point shop-system"

jenomže to je přesně ono, já ti můžu říct že body uložíš do proměné: new bodyHrace = 5; přičemž 5 jsou body hráče. Ale to neřeší předpokládám tvůj problém. Musíš si udělat návrh toho jak se to bude chovat, kdy se budou body přičítat, za co, vytvořit metody. Vymyslet kam se to bude ukládat atd. To jsou přesně ty základy. Základy neznamená že umíš nastavit barvu nicku hráče

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
  • 0
před 11 hodinami, Hip said:

jenomže to je přesně ono, já ti můžu říct že body uložíš do proměné: new bodyHrace = 5; přičemž 5 jsou body hráče. Ale to neřeší předpokládám tvůj problém. Musíš si udělat návrh toho jak se to bude chovat, kdy se budou body přičítat, za co, vytvořit metody. Vymyslet kam se to bude ukládat atd. To jsou přesně ty základy. Základy neznamená že umíš nastavit barvu nicku hráče

Já to myslím tak, že za mise které splní dostanou např 5-10-15 bodů, dále si za body mohou kupovat vozidla, spec. vozidla nebo VIP. Za body by mohl jít uskutečnit hod mincí nebo kostkou.

před 11 hodinami, Woody said:

Ale my vůbec nevíme, co vlastně chceš a jak to chceš. Jak říkal Hip, musíš mít něco konkrétního.

Já to myslím tak, že za mise které splní dostanou např 5-10-15 bodů, dále si za body mohou kupovat vozidla, spec. vozidla nebo VIP. Za body by mohl jít uskutečnit hod mincí nebo kostkou.

před 10 hodinami, Doobyvatel said:

já tě naučím základ možná ti to pomůže odrazí tě to nějak :d

nevím v čím pracuješ tak uděláme třeba dini :d 

tak někam kde mas  info si uděláme nějakou podmínku já budu psát jak kdybych to psal sobě :d pro blbce :d 

enum Info
{

   Autoskola,
   Motoskola,
   Body,
}

někam kde máš načítání  ale stačí to takto 

public OnPlayerConnect(playerid)
{

    PlayerInfo[playerid][Body] =  dini_Int(file, "Body");//načteme nějaké ty body

   return 1;
}

někam do Ukládání když se odpojí aby mu to uložilo 

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{

       dini_IntSet(file, "Body",PlayerInfo[playerid][Body]);

   return 1;
}

pokud už máš nějaká to /info tak by stačilo tam dat toto

format(MAX_STR, sizeof(MAX_STR), "%s Počet Bodů:  %d\n", MAX_STR,PlayerInfo[playerid][Body]);

Ted už by jsi měl mít body do budoucna a můžeš si  dělat co chceš už zaleží jen na podmínce jakou si uděláš pokud by si to chtěl jako jen odměnu tak nějakej příkaz pro admina

CMD:body(playerid, params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][AdminLevel] > 0)//tady si dej svoje podminky 
    {
               new Pocet,duvod[40];
               new id = strval(params);
             if(strlen(params) > 40)                                 return SCM(playerid,0xFF0000AA,"1 - 40 znaků");
            if(Pocet < 1)
            if(sscanf(params,"uiz",id,Pocet,duvod))             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nápověda: /gbody (ID) (ČÁSTKA) (DŮVOD)");
            else if(!IsPlayerConnected(id))                     return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Zadané ID není připojeno na serveru!");
            else if(IsPlayerNPC(id))                             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Zadané ID má NPC!");
            else if(playerid == id && PlayerInfo[playerid][AdminLevel] < 6) return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nemůžeš poslat body sám sobě!");
            else if(strlen(duvod) < 3)                             return SCM(playerid,0xFF0000AA,"Nezadal jste důvod!");

            PlayerInfo[id][body] += Pocet;
            SCMTAF(128,0xFF0000AA,"*(A)* Administrátor %s poslal hráči %s %s bodů z důvodu: %s",PlayerName(playerid),PlayerName(id),Number(Pocet),duvod);
    }else SCM(playerid,0xFFFFFFAA,"SERVER: Příkaz neexistuje -> /help nebo /prikazy");
    return 1;
}

a to je asi vše  možná ti bude jen chybět dini.inc a zcmd.inc

kod neni testovaný tak doufám že ti to nějak pomohlo :d pokud ne možná se sem zas podívám napis :d nebo tak :d neznám DreamGaming tak nevím co přesně chceš 

 

Pojď PM.

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
  • 0
před 1 hodinou, 7kdan007 said:
před 13 hodinami, Hip said:

 

Já to myslím tak, že za mise které splní dostanou např 5-10-15 bodů, dále si za body mohou kupovat vozidla, spec. vozidla nebo VIP. Za body by mohl jít uskutečnit hod mincí nebo kostkou.

Však o tom mluvím. 

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
  • 0
před 18 minutami, ]Virus[ said:

Však ti to tu Doobyvatel napsal

 

Jenom třeba vyrobíš si job a k výpatě dodáš i promněnu že dostaneš body +

 PlayerInfo[playerid][body] += 1//Tohle dá 1 bod hráči

A když chceš za ti body kupovat tak zase to odečteš body -

PlayerInfo[playerid][body] -= 1//Tohle odebere 1 bod hráči

 

Jasně, ale já potřebuju, že když bude obchod se spec. auty atd..., tak aby jim to odebralo automaticky, ne aby to odebíral admin.

  • Si děláš prdel? :D 1

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
  • 0

Vyzera ze nevies co su ,,funkcie,, v programovani atd... Fakt najdi si knihu pre zaciatocnikov v programovani a to ti pomoze. Neodporucam jazyk java (na pawn sa vobec nepodoba)

PS. Vsetci co su tu a chceli programovat ked mali 13 rokov tak to tak museli urobit. (Pripadne tutorialy na webe, ale musis iim fakt porozumiet) ;)

  • Líbí se mi to! (+1) 2

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×