Jump to content

Recommended Posts

Zdravím,

hľadám človeka, ktorý by mi bol schopný nakódiť skript, ktorý by prešiel všetky súbory a z každého súboru vybral jednu podmienku (prešiel by všetky podmienky) a vypísal ich najvyššie hodnoty.

Tieto hodnoty by potom zobrazoval v príkaze /tophraci

Názorný príklad:

Citace

TOP hráči:

Najbohatší hráč: Janek944 ($594839003)
Najvyšší level: Michal1 (49)
Najviac skúseností pilota: Jankaxx (32)

V móde používam Y_INI na ukladanie dát do súborov. S SQL pracovať neviem.

 

Za vypracovanie takéhoto kódu a rýchlu ukážku ako v kódovaní pokračovať (pridávať nové štatistiky) vám ponúkam 15€ (390kč).

Deadline: 28.7.2018

 

Ďakujem.

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Počkať som asi de*il ja alebo som trocha nepochopil.
V móde používaš Y_INI na ukladanie dát ale nevieš pracovať s SQL ? Ale prečo sem moceš SQL, keď s prácou so súbormi nemá absolútne nič spoločné.

A myslím, že ani nejde v SAMP prehľadávať  všetký súbory ktoré sú v určitej zložke. Najlepší spôsob je si spraviť súbor so štatistikami, a vždy pri ukladaní dát kontroluješ (štatistiky hráča ) či sú väčší ako v tom súbore ( so štatistikami ) a ak hej tak íih prepíšeš a dopíšeš si potrebne údaje.

Alebo ak už si sem zamotal SQL najlepšie je dať dotaz a máš to na "jeden" riadok
SELECT 'money' FROM 'tablename' ORDER BY 'money' ASC LIMIT 1;
Neviem či mám tento dotaz dobre, keď tak ma opravte.

  • Líbí se mi to! (+1) 1

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites
new Dir:test = dopen("/Users/%s.in"), str[64], type;
while(dread(test, str, type))
{
	printf("%s: %s, type: %d", (type == TYPE_DIR)? ("dir"):("file"), str, type);
}
dclose(test);

Z tohoto som teda pochopil, že kde zadám cestu k súboru, zadal som ju tam. Teraz ma nabáda otázka - v súbore %s.ini mám teda podmienky pod názvom napr "Money". Kam ale mám vložiť túto podmienku, aby plugin vyhodnotil, že čo má čítať a akou formou to potom reálne vypísať? Resp. do čoho sa uloží výstup (názov súboru - nick hráča, ktorý má tú danú hodnotu najvyššiu a potom samotná hodnota?)

Za pomoc budem vďačný.

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

A čo tak to sám realne vyskúšať? Tá dnešná mládež je neskutočne lenivá...

 

BTW: treba čítať aj popís k tým funkciam...

 

// Reading Directories functions
    new
        Dir:test = dopen("test"), // Open directory
		str[64],
		type;

    while(dread(test, str, type)) { // Read directory
        printf("%s: %s, type: %d", (type == TYPE_DIR)? ("dir"):("file"), str, type);
    }

    dclose(test); // Close directory

Otvori priečinok "test"

Prečíta všetky priečinky a súbory v priečinku "test" a postupne ich vypíše vo formáte

DIR/FILE: názov, type: 0/1 // 0 a 1 len predpokladám, neviem presne aké číslo tam bude

takže názov súboru/priečinka budeš mať v premennej STR a typ (či je to priečinok alebo súbor) budeš mať v TYPE

 

Ďalej už len cez Y_INY funkcie zistíš v ktorom súbore sa nachádza najvyššia hodnota...

 

 

Čo presne si na tom nechápal?

Sdílet tento příspěvek


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×