Jump to content

ostatní Oblíbená hra?


rEf

Recommended Posts

SA-MP už mi přijde jako blbost (asi to bude tím že ho hraji od vydání :d) a 1.6 totéž už jsem jí hrál v 8 letech v herně ... :d Krom toho dneska frčí na 1.6 převážně servery gamesites csko  a podobné známější projekty což znamená že je těžší se uplatnit. Zkusil bych Counter Strike: Source, Day of Defeat: Source ale tam to cítím podobně ... Jedině snad Rust Warez i když už taky je projekt kde je většina hráčů :d Chce to něco dostupného pro všechny k čemu existuje linux server a komunita Čechu, Slováku :d Jedině snad CS:GO :d Jinak už nevím.

Edited by rEf
Link to comment
Share on other sites

Myslím si že díky kompetetivnímu modu a vlastních serverech přimo od valve se nevyplatí ani CS:GO server.. Jedině snad nějáký fakt kvalitní treninkový server třeba na kz mapy , těch je u nás docela málo na úrovni :)

Link to comment
Share on other sites

Nevím asi si udělám TS3 server ... Já už fakt nevím :-D Nebo zkrátka nějakou už známou hru a zkusím se uchytit. Každopádně ráno si koupím VPS a něco vymyslím kdyby jste se někdo chtěl do něčeho přidat můžete mi napsat do zpráv. Nebo si rozjedu RZE :DD

Edited by rEf
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...