Jump to content
  • 0

pomoc Problém s SetObjectMaterialText


NoxeS

Dotaz

Zdravím, chtěl bych vás požádat o pomoc, mám takový problém že se mi na mapě divně zobrazuje text. Dělá to i v interieru 0 a worldu 0 ale míň, když jsem tuto mapu dal do interieru a worldu, udělalo se to ještě intenzivnější a už si opravdu nevím rady, co s tím.
U textu se vytvoří takový pruhledny outline, přes který jde vidět. U té ikonky to nedělá, je to taky text jenom je použitý font webdings, kerý obsahuje ikonky a to je taky docela záhada. Taky je záhada že občas když vstoupim do tohto interieru s mapou, tak to nedělá nebo to občas udělá jenom na jeden z textu a druhý se zobrazuje vpohodě.

h_newMX4SkWcETWR847ftA.png

Link to comment
Share on other sites

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

odporucam ti nastavit co najvacsi materialsize(teda 512x512) a potom vacsi fontsize. Tým padom bude text kvalitnejsi("ostrejší") a outline tenší. 

to aky vzhlad(farbu) ma outline záleží na tom, ake objekty su za objektom textu a akú maju tieto objekty texturu a farbu. Na tvojom screene vidis, ze niektore casti outlinu su biele, niektore cervene alebo zelene. Ta biela cast vľavo je podla mna kvoli objektu skrini, ktory je za stenou. Mozno niekde v pozadi mas nejake cervene objekty a tie sposobuju cervene zafarbenie(nvm,tazko z 1 screenu povedat). Dalej na vzhlad outlinu moze mat vplyv pocasie, cas, svetlá v blizkosti textu, voda v blizkosti mapy.

treba skusat a prides na vhodne riesenie ale ten autlajn tam bude vzdy, je to dajme tomu bug sampu.

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Jediné co mě napadá je,že by ti to mohl bugovat ten object pod tím ,ten je přetexturovaný ? Vím že se mi semtam stalo že mi nepřetexturované objekty bugovali celkově barvy.. Nebo možná object na který máš atachnuty ten text.. Zkus je poměnit, případně zkus změnit font písma :) nic víc mě nenapadá

EDIT: Ještě mě napadlo , jakou máš vykreslovací vzdálenost objektu pod tím textem ? Vím že když sem u některých objektu nastavil třeba 700 , umělo mi to zlobit s barvama.

Edited by RmT_Kjuba
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...